Η Κωτσόβολος σας προσκαλεί σε ένα μαγικό «Ταξίδι στην Τεχνολογία»

Η Κωτσόβολος γιορτάζει τα 65 χρόνια παρουσίας στον κόσμο της τεχνολογίας διοργανώνοντας ένα μαγικό «Ταξίδι στην Τεχνολογία», ένα τεχνολογικό φεστιβάλ για όλες τις ηλικίες. Το φεστιβάλ Τεχνολογίας θα είναι ανοιχτό και δωρεάν στο κοινό!

taxidi

Η διαδρομή από το παρελθόν προς το μέλλον δε θα μπορούσε παρά να ξεκινά με ένα «μουσείο» πολύ διαφορετικό απ’ όλα όσα έχει συναντήσει ένας επισκέπτης έως σήμερα. Μέσα από μία διαχρονική έκθεση, ο επισκέπτης θα συναντήσει τις συσκευές που έχουν σημαδέψει την καθημερινότητα από το παρελθόν έως σήμερα και θα ζήσει για λίγο στο «Έξυπνο σπίτι του Internet ofThings», ενώ θα γνωρίσει και όλες τις τάσεις για τις συσκευές του αύριο.

Τα 65 χρόνια τεχνολογικής εξέλιξης και εξειδίκευσης στα ηλεκτρονικά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, δεν σταματούν εδώ. Στο DNA της εταιρείας Κωτσόβολος  βρίσκεται μονίμως η ανάγκη να φέρνει πρώτη τις τεχνολογικές εξελίξεις μέσα από κάθε συσκευή,βελτιώνοντας τη ζωή και την καθημερινότητα όλων. Έτσι, μέσα από μια σειρά ξεναγήσεων, ανοιχτών στο κοινό, ο επισκέπτης θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να περιηγηθεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο «Τεχνολογία του Μέλλοντος», όπου θα μάθει για τις συσκευές που θα χρησιμοποιεί… στο μέλλον, οι οποίες παρουσιάστηκαν πρόσφατα στη Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας (IFA), και αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην Ελληνική αγορά έως και ένα χρόνο αργότερα! Παράλληλα, στο χώρο «Internet of Things» ο επισκέπτης θα δει τους «έξυπνους» χώρους της κουζίνας και του σαλονιού, γνωρίζοντας τις συνδεδεμένες συσκευές που επικοινωνούν μεταξύ τους, αλλά και με το smartphone του όπου κι αν βρίσκεται!

Το «Ταξίδι στην Τεχνολογία» συνεχίζεται με «φεστιβαλικό» χαρακτήρα με σειρά από παράλληλες δράσεις! Συγκεκριμένα, στην αίθουσα «Δεξαμενές Καθαρισμού», θα πραγματοποιηθούν μία σειρά από workshops γύρω από τη μόδα με τη fashion guru και blogger Αννούσα Μελά, τη μουσική με τον παγκοσμίου φήμης Stereo Mike και τη μαγειρική με την αγαπημένη food blogger Εμμανουέλα Κόκκαλη!

Το «Ταξίδι στην Τεχνολογία» δίνει την ευκαιρία στους λάτρεις του gaming να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς PRO Evolution Soccer στο PlayStation 4, την ισχυρότερη κονσόλα στον κόσμο να αναμετρηθούν με διάσημους παίκτες και να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Παράλληλα, το «Ταξίδι» συναντά τη γνώση, καθώς θα δοθεί σειρά ομιλιών, από  gurus της τεχνολογίας.

Το Σάββατο 14/11 το βράδυ, η εταιρεία έχει εξασφαλίσει σε Avant Premiere την προβολή της ταινίας του Ντάνι Μπόιλ «SteveJobs» με τον Μάικλ Φασμπέντερ στον ομώνυμο ρόλο για λίγους τυχερούς που θα συμμετάσχουν σε διαγωνισμό μέσα από τα ψηφιακά μέσα της εταιρείας. Η πολυαναμενόμενη προβολή της ταινίας στους κινηματογράφους της χώρας θα γίνει στις 31 Δεκεμβρίου!
Οι ενδιαφερόμενοι για τα workshops, τον gaming διαγωνισμό, τις ομιλίες και την Avant Premiere θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο kotsovolos.gr.

Από το τεχνολογικό φεστιβάλ δεν θα μείνουν παραπονούμενοι οι μικροί φίλοι της Τεχνολογίας! Θα μπορούν να πάρουν μέρος σταεκπαιδευτικά προγράμματα του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου καθ’ όλη της διάρκεια του 3-μέρου. Το πρόγραμμα «Ένα παραμύθι από το μέλλον» απευθύνεται σε οικογένειες με παιδιά ηλικίας 4-8 χρόνων και το «Ταξίδι στην τεχνολογία» σε οικογένειες με παιδιά ηλικίας 5-12 χρόνων.  Επίσης, οι μικροί επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να ζωγραφίσουνκαι να βγάλουν πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ο εορτασμός των 65 Χρόνων της Κωτσόβολος, επιφυλάσσει στον επισκέπτη την ευκαιρία να απολαύσει το Star Wars σκηνικόπαρέα με την HewlettPackard, να φωτογραφηθεί στο retro χώρο «150 Χρόνια Pitsos» και να κάνει μία εικονική «βόλτα» με τη μάσκα Oculus! Θα μπορεί να αφήσει την ευχή του στη Βαλίτσα Ευχών για την Κωτσόβολος μπαίνοντας σε κλήρωση για να κερδίσει πλούσια δώρα!

Η Κωτσόβολος, μέσα από τη σειρά δράσεων που προσφέρει στο κοινό, μένει πιστή στην υπόσχεσή της πως το «Ταξίδι στην Τεχνολογία» δημιουργήθηκε για να προσφέρει δυνατές τεχνολογικές εμπειρίες και συγκινήσεις σε όλους και να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τα 65 μαγικά χρόνια της στην Ελληνική αγορά.

Μάθε περισσότερα στο kotsovolos.gr και στο #taxidistintexnologia.