Το μεγάλο στήθος κάνει καλό στην υγεία…των αντρών

Μετά από έρευνα Γερμανών γιατρών αποδείχθηκε πως το να κοιτάει ένας άνδρας για δέκα λεπτά μεγάλα στήθη κάνει καλό στην υγεία!

stithos

Σίγουρα μαγεύει το μεγάλο γυναικείο στήθος, αποπλανεί τα μάτια και τα κάνει να καρφώνονται στο συγκεκριμένο σημείο.  Αν σας συμβαίνει συχνά αυτό και η γυναίκα σας παραπονιέται, έχετε πλέον επιστημονική απάντηση και θα τη δεχτεί θέλει δε θέλει γιατί πρόκειται για το καλό σας!

Λοιπόν, το επιχείρημά σας είναι το εξής και μάθετε να το λέτε με πειστικό τρόπο: “Η έρευνα των γιατρών έδειξε πως κοιτάζοντας μία πληθωρική γυναίκα για δέκα λεπτά, ισοδυναμεί με 30 λεπτά αεροβικής άσκησης! Η σεξουαλική διέγερση αυξάνει τους χτύπους της καρδιάς και βελτιώνει τη μεταφορά του αίματος”.  Γι’ αυτό φροντίστε να κάνετε κάτι για την υγεία σας, κοιτάξτε άφοβα όποιο μπούστο τραβήξει το βλέμμα  σας.

Βέβαια υπάρχουν και οι μελέτες που υποστηρίζουν ότι οι προτιμήσεις των αντρών για το μέγεθος του γυναικείου στήθους σχετίζονται άμεσα με την άποψη που έχουν για τις ίδιες τις γυναίκες. Συγκεκριμένα αυτοί  που έλκονται από το μεγάλο στήθος θεωρούν τις γυναίκες κατώτερες και τις φέρονται πιο επιθετικά.

Πάντως το μέγεθος του ιδανικού στήθους, καθώς και ο βαθμός της έκθεσής του φαίνεται να διαφέρει ανάλογα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε εποχής. Για παράδειγμα, το 1920 στη μόδα ήταν οι γυναίκες που είχαν πολύ μικρό στήθος.