SANTA CLAUS KINGDOM

Η πιο παραμυθένια Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία ανοίγει και φέτος τις πύλες της!

SANTA CLAUS KINGDOM

Η μαγική πλευρά της πόλης με 40 παιχνίδια και πολλές… πολλές εκπλήξεις!

5 Δεκεμβρίου – 7 Ιανουαρίου

Μ.E.C. Παιανίας

santa1

Santa Claus Kingdom, το τεράστιο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο – 13.000 τετραγωνικά μέτρα!!! – γεμάτο με 40 παιχνίδια για ΟΛΕΣ τις ηλικίες και ενιαίο εισιτήριο για ΟΛΑ τα παιχνίδια, στο εκθεσιακό κέντρο Μ.E.C. Παιανίας, από τις 5 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου.

Ένας απέραντος κόσμος παιχνιδιού, χαράς και δημιουργίας θα σκορπίσει σε όλους μας, για τέταρτη χρονιά, τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Χτίσαμε τα ωραιότερα κάστρα, στήσαμε τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια, σμιλέψαμε τo πιο εντυπωσιακό Παγωμένο Βασίλειο, στολίσαμε το πιο ζεστό σπίτι του Αϊ-Βασίλη, για να τον υποδεχθούμε…

Ο αληθινός Αϊ – Βασίλης από το Ροβανιέμι!

Τον αληθινό Αϊ- Βασίλη, από το Ροβανιέμι της Λαπωνίας, που έρχεται για να εγκαινιάσει το Πάρκο και να μείνει κοντά μας για λίγες μόνο ημέρες.

santa2

Είναι η τρίτη χρονιά που το Santa Claus Kingdom φέρνει στην Ελλάδα τον αληθινό Αι- Βασίλη. Φέτος, ο Αϊ – Βασίλης θα μας επισκεφθεί μαζί με το ξωτικό- βοηθό του, το Τόντουτ. Θα περιμένουν τους μικρούς τους φίλους στην πιο “ζεστή” γωνιά του Πάρκου, στο Σπίτι του Αϊ- Βασίλη για να βγάλουν μαζί αναμνηστικές φωτογραφίες και να τους ψιθυρίσουν τι δώρο περιμένουν τα Χριστούγεννα…!

Ο Αϊ- Βασίλης φέτος φέρνει από τη μακρινή πατρίδα του ένα ξεχωριστό δώρο, αποκλειστικά για τους φίλους του στο Santa Claus Kingdom! Tον ένα και μοναδικό, τον παγοκολλητό του, τον Frodi!

FRODI ο παγοκολλητός!
FRODI η επίσημη μασκότ του Santa Claus Kingdom!

santa3

Ο Frodi είναι ο χιονάνθρωπος που δεν λιώνει ποτέ! Είναι αστείος, θαρραλέος, παιχνιδιάρης και αγαπάει όσο τίποτε άλλο τα παιδιά. Θα βρίσκεται όλες τις ώρες μέχρι τις 7 Ιανουαρίου στο Santa Claus Kingdom για να παίζει και να φωτογραφίζεται με τα παιδιά!
Froooooodi…στε να τον γνωρίσετε!

Ο μοναδικός Frodi είναι η επίσημη μασκότ του πάρκου και θα γίνει η πιο αγαπημένη φιγούρα των Χριστουγέννων!
Ο παγοκολλητός των παιδιών!

 Περισσότερα εδώ: