Παράταση Διαγωνισμού CU Restart Up@Ρομάντσο

CU RestartUp @Ρομάντσο

Restart είναι να δίνεις ευκαιρίες σε νέες ιδέες, νέες αντιλήψεις, νέους ανθρώπους.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΜΕΧΡΙ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

cu

Τι είναι ο Restart up διαγωνισμός;
Ένας διαγωνισμός για ανήσυχα μυαλά. Για νέους και νέες με δημιουργική δραστηριότητα και ιδέες που θέλουν να τις κάνουν πράξη. Ένας διαγωνισμός του CU και του Ρομάντσο που σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις την καλύτερη αρχή της επαγγελματικής σου καριέρας. Για σένα που είσαι 18-28. Ο διαγωνισμός αυτός έχει «τρέξει» τρεις φορές και 12 νέοι δημιουργοί και ομάδες έχουν ήδη κάνει το δικό τους επαγγελματικό restart στη θερμοκοιτίδα του Ρομάντσο. Και τώρα ήρθε η ώρα για τον 4ο γύρο του διαγωνισμού που θα αναδείξει τους επόμενους νικητές.

Τι είναι η θερμοκοιτίδα του Βios Ρομάντσο;
Το Ρομάντσο βρίσκεται στο ιστορικό εμπορικό κέντρο της Αθήνας και αποτελείται ταυτόχρονα από μια θερμοκοιτίδα – χώρους γραφείων δραστηριοποίησης νέων επιχειρήσεων του δημιουργικού χώρου και ένα πολιτιστικό κέντρο, ανοιχτό στο κοινό, με καθημερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων. Πρόκειται για ένα ιστορικό κτίριο το οποίο για δεκαετίες στέγαζε τα περιοδικά Ρομάντσο, Πάνθεον, Βεντέτα και σήμερα βιώνει το δικό του Restart καθώς ανακαινίστηκε πλήρως μπαίνοντας σε μια νέα εποχή.

Το Ρομάντσο, είναι η μοναδική δομή που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δημιουργούς και νέες start ups και σε εντάσσει στην πιο δημιουργική κοινότητα της Αθήνας. Γίνεσαι μέλος μιας οικογένειας με εμπειρία χρόνων, που σε βοηθά να αποκτήσεις εμπειρίες και να μεγαλώσεις. Στη θερμοκοιτίδα του Ρομάντσο, δεν βρίσκεσαι σε ένα ασύνδετο ανθρώπινο περιβάλλον, αλλά γίνεσαι μέρος του μόνου δημιουργικού οικοσυστήματος της πόλης που έχει ήδη διαμορφωθεί σε ένα ενεργό σημείο συνάντησης και επαγγελματικής δικτύωσης.
Εμπλέκεσαι καθημερινά με πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις που σου δίνουν τη δυνατότητα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να δικτυωθείς και να εμπνευστείς.
Συμβιώνεις και με άλλους δημιουργούς ανταλλάσοντας υπηρεσίες, γνώσεις και τις ανησυχίες σας. Εξελίσσεσαι!
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.romantso.gr