Εβδομαδιαία χιουμορίστικη πρόβλεψη για να μας μπει καλά.. ο νέος χρόνος!

Έτσι θα σας αφήναμε χωρίς τα χιουμορίστικα ζώδια μας αυτή την εβδομάδα; Και πώς δηλαδή θα μας μπει ο χρόνος?

zodiac

Ορίστε λοιπόν!

Εβδομάδα 28/12-03/01

Κριός

κριοος

 

Η εβδομάδα σου άρχισε καλά, από εχθές κιόλας και στον έρωτα και στη διασκέδαση. Ω ρε μπράβο! Όμως μη βιάζεσαι να χαρείς. Επειδή η αυριανή μέρα θέλει προσοχή, καθώς η γεωμετρία θα σου τα χαλάσει. Δηλαδή, το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε ευνοεί, ο Ερμής όμως σε τετράγωνο με τον Άρη μπορεί να σου χαλάσει το κλίμα. Από Τετάρτη όμως όπου θα ξεκινήσει μια γιορτινή και ρομαντική περίοδος με την τεχνολογία σύμμαχο να επικοινωνήσεις με άτομα που είναι μακριά.(Όχι δηλαδή πώς δεν είσαι όλη την ημέρα online!). Και από το Σάββατο θα κοινωνικοποιηθείς ακόμα πιο πολύ, θα ξεχάσεις και τον οίστρο σου για αγορές, αν και έχεις ξετινάξει τις πιστωτικές σου.

Ιδέα για δώρο: Εισιτήρια για το πιο φρέσκο show-συναυλία-μουσικό σχήμα-θέατρο κτλ. Θέλεις να έρχεσαι πάντα πρώτος σε όλα πριν από όλους, οπότε μη σου πω να σου κάνουν δώρο εισιτήρια για μια πρεμιέρα. Πέρασε και η πρεμιέρα Παπακαλιάτη, αλλά είμαι σίγουρη πώς πήγες!

Ταύρος

ταυρος

Η αλλαγή του χρόνου είναι μόλις 4 μέρες μακριά, αλλά εσύ βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι όσο αφορά οικογένεια και πόρτες από το παρελθόν. Και η αυριανή μέρα θα είναι μια μέρα με “νευράκια τσαταλάκια” στο εορταστικό κόκκινο χρώμα, αφού πολλά πράγματα θα στραβώσουν και θα αισθανθείς  θιγμένος και από πάνω! Για σένα έχω το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που θα σε βοηθήσει και θα σε προετοιμάσει για την Τετάρτη, όπου με την Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό σου οίκο να πάρεις φωτιά στα ερωτικά και να πάρει φωτιά ο πισινούλης σου στα οικονομικά! Όμως θα σου μπει καλά ο χρόνος αφού τη δεύτερη μέρα του χρόνου θα αξιοποιήσεις τις γνωριμίες σου για τα επαγγελματικά σου.

Ιδέα για δώρο: Σε κακομαθαίνουν εσένα, και δεν κάνεις τίποτα μόνος σου. Ιδανικό δώρο είναι μια μέρα σε σπα, ή μασαζάκι, κανένα καθαρισμό και τέτοια. Αλλά και σαν λιχούδης που είσαι και με ένα τεράστιο κουτί με σοκολάτες θα είσαι χαρούμενος για μέρες.

Δίδυμοι

διδυυμος

Με τη φόρα που έχεις πάρει από τα Χριστούγεννα παρορμητικέ δίδυμε τίποτε δεν σε σταματάει. Αυτές τις μέρες επικοινωνιακά απογειώνεσαι, και όχι μόνο μέσω κινητού! Την Τρίτη που λες και εσένα τα νεύρα σου θα τσιτωθούν αφού θα πρέπει να τρέξεις για κάποιες καταστάσεις. Όμως με βοηθό σου την όψη του Ήλιου- Ποσειδώνα μην χαλάς τη καρδιά σου και πέρασε όμορφα τις γιορτές και ό,τι έγινε άστο να πάει το παλιάμπελο, που λένε. Τετάρτη ημέρα δώρων, και σου δίνεται η ευκαιρία να μας αγοράσεις δωράκι που αποτυπώνει το ξεχωριστό χιούμορ σου (κανένα κλόουν να περιμένω!). Και τι έχουμε εδώ, ταξιδάκι το πρώτο σαββατοκύριακο του 2016, που μάλλον θα σου μπει πολύ καλά ο χρόνος.

Ιδέα για δώρο: Ο κουλτουριάρης δίδυμος μόνο σε μπαλέτα, όπερες και θέατρα του Μεγάρου Μουσικής πάει, οπότε ένα εισιτήριο σε κάτι τέτοιο θα σου έρθει κουτί!

Καρκίνος

σκοορπιος

Έξοδα, έξοδα και έξοδα. Τι δεν κατάλαβες? Ωραία ξεκίνησε η εβδομάδα σου! Αλλά δεν σε ένοιαξε και πολύ επειδή θέλεις και κάνεις δωράκια, κυρίως από καρδιάς. Από Τρίτη με το εξάγωνο του Ήλιου- Ποσειδώνα (μόνο τρίγωνο δεν έχουν κάνει αυτή οι 2 αυτή τη βδομάδα!!) θα ευνοηθείς σε έρωτα και διασκέδαση εκφράζοντας τα συναισθήματα σου πιο έντονα. Συνέχισε να κάνεις ό,τι αγαπάς και μην έρχεσαι σε ρήξη με αυτούς που δεν σε αφήνουν να το κάνεις. Τετάρτη πολύ ευνοϊκή μέρα για ζητήματα καθημερινότητας και εργασίας (για ρίξε στο τραπέζι εκείνη την αυξησούλα που λέγαμε.) Το Σάββατο είναι ωραία μέρα για να πετάξεις, κυριολεκτικά, στον ερωτικό τομέα. Και μιας που έσκασες σα βόδι από το φαί, καλό είναι να ξεκινήσεις γυμναστήριο το 2016.

Ιδέα για δώρο: Σπιτονοικοκύρης ο καρκίνος, αγαπά τα πάντα για το σπίτι και τη μαγειρική. Κανένα καλάθι με μπαχαρικά, κάποιο βάζο ή κανένα βιβλίο μαγειρικής και θα είσαι σούπερ ευχαριστημένος.

Λέων

λεεων

Party animal! Το ρεβεγιόν δεν έχει σταματήσει για σένα! Αύριο όμως είναι μια καλή μέρα να κάνεις πράγματα για σένα, να καλλωπιστείς (ίσως, αν το χρειάζεσαι, μάλλον ναι δηλαδή!), αλλά και να μας αγοράσεις και κάνα δωράκι με φαντασία. Όμως μη ξεχνάς πώς το τετράγωνο Ερμή – Άρη θα είναι ενεργό αυτές τις μέρες και ενώ εσύ θα βιάζεσαι να τα προλάβεις όλα, οι άλλοι θα πηγαίνουν με το πάααασο τους και εύκολα θα εκνευριστείς. Θα σου μπει καλά ο χρόνος, αφού και εσύ τη δεύτερη μέρα θα έχεις την ευκαιρία για συνεργασίες και αλλαγές αλλά θα προσεγγίσεις και άτομα που σε ενδιαφέρουν.

Ιδέα για δώρο: Δεν υπάρχει πιο σημαντικό άτομα πάνω στη γη, πέρα από εσένα (μα τι ψώνιο!). Οπότε και θα ευχαριστηθείς με ένα ωραίο κόσμημα και εσώρουχα πολυτελείας.

Παρθένος

παρθενοος

Η σχολαστικότητα σου φίλε μου Παρθένε σε έφερε σε μια εβδομάδα κούρασης, αλλά και τύψεων που ήσουν πιο large από ό,τι υπολόγιζες. Και για σένα η Τρίτη είναι μέρα εκνευρισμού, και ίσως αντιμετωπίσεις καταστάσεις με εντάσεις και δυσαρέσκειας. Χαλλλάαρωσε επειδή το εξάγωνο (προφανώς!) Ήλιου- Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να βρει η ψυχούλα σου ψυχική γαλήνη. Τετάρτη και Πέμπτη  όμως σκέψου πολύ καλά, πολύ καλά, τις κινήσεις σου, ώστε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς να μπορέσεις να εντυπωσιάσεις (όπως π Μαζώ με τη γούνα στο Gucci φόρεμα!).

Ιδέα για δώρο: Είσαι πιο πολύ του να δίνεις παρά να παίρνεις, ακόμα και στις γιορτές. Ανωμαλία! Θα χαιρόσουν πιο πολύ αν σου κάνουν δώρο μια ετήσια συνδρομή για ένα φιλανθρωπικό σκοπό. Και εσύ θα χαρούν και άλλοι, δε λέω.

Ζυγός

ζυγοος

Η εβδομάδα σε βρήκε με τους φίλους σου. Αλλά από αύριο, λόγω της φίλης μας της γεωμετρίας, δηλαδή του εξαγώνου ήλιου -Ποσειδώνα αρχίζεις σιγά σιγά να προωθείς τα σχέδια σου και η καθημερινότητα σου να έχει μια πιο ιδεατή εικόνα. Προσοχή όμως στο τετράγωνο, του Ερμή με τον Άρη βεβαίως βεβαίως που κάποια νέα ίσως σου ανάψουν τα γιορτινά λαμπάκια σου. Ψύχραιμα όμως αφού από Τετάρτη θα μπορέσεις να τους βάλεις όλους στη θέση τους, αλλά με το γάντι. Με το καλό θα σου μπει και εσένα, ο χρόνος φυσικά, με ταξίδια, επαφές, συναντήσεις κτλ. Αλλά και με πολλά φλερτ τη δεύτερη μέρα του χρόνου που εν τέλει θα την πάρεις την πόλη με δόξα.

Ιδέα για δώρο: Θέλεις να δείχνεις όμορφα και με υγεία πάντα. Καλό δεν λέω, και αν σου κάνουμε δώρο μια συνδρομή στο γυμναστήριο ή ένα ζευγάρι αθλητικά θα σε κάνουν έχτρα χαρούμενο.

Σκορπιός

καρκιινος

Η εβδομάδα σου ερωτικέ μου σκορπιέ ξεκίνησε ταραγμένα (ποιος σε τρόμαξε, ποιος?) και όλα πάνε κάπως περίεργα. Αύριο το με τετράγωνο  Ερμή και Άρη, θα νευριάσεις και εσύ και ίσως πάνω στη σύγχυση σου να πιεστείς και να πεις κάποια πράγματα που δεν είναι η ώρα τους ακόμα. Προσοχή στο timing my friend. Την Τετάρτη θα δεις και τα οικονομικά σου να πηγαίνουν καλά και ειδικά όσο αφορά κάποιες εκκρεμότητες από το παρελθόν. Τώρα καλά θα σου μπει ο χρόνος ή όχι δεν μπορώ να το αποφασίσω, επειδή οικογενειακά θέματα θα έρθουν στο φως (στο τούνελ) και ίσως να γίνουν και κάποιες αποκαλύψεις από το παρελθόν που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις. Νοκ νοκ, το παρελθόν είμαι!

Ιδέα για δώρο: Στο πιο σέξι και ερωτικό ζώδιο μπορείς και να αγοράσεις κάτι που μόνο 2 άτομα μπορούν να απολαύσουν και φυσικά με κλειστές τις πόρτες (αλλά ποτέ δεν ξέρεις βίτσια είναι αυτά!). Ή κάτι πιο elegant αλλά σε κόκκινο χρώμα ή μπορντοροδοκόκκινο, σε σέξι χρώμα δηλαδή.

Τοξότης

τοξοοτης

Βρε βρε πώς και δεν είσαι σε κανένα ταξίδι εσύ; Αλλά το κόβω να φεύγεις αυτή την εβδομάδα. Τυχερούλη τοξότη! Αλλά αν δεν μπορέσεις να κάνεις κανένα μπορείς πολύ απλά να το ονειρευτείς και να ετοιμάσεις ταξίδι μοναχά για πάρτη σου και μέσα στο μυαλό σου (που καιρός για έξοδα!). Θέματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες θα σε προβληματίσουν ώστε να δράσεις και να σου ανοίξουν νέες πόρτες. Από Τετάρτη που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου, θα λάβεις δώρα και υλικά και πνευματικά, αλλά τόσο αχόρταγός που είσαι δεν είσαι με τίποτα ευχαριστημένος. Το 2016 θα μπει πιο καλά για τα επαγγελματικά σου και τις σχέσεις σου, άδραξε τις ευκαιρίες!

Ιδέα για δώρο: Ο τύπος του ταξιδιάρη,γενικά, θα χαρεί με ένα ταξίδι δώρο ή κάτι που σχετίζεται με ταξίδια, βαλίτσα, χάπια για τη ναυτία (χαχα) και τα σχετικά. Ή μια πιο .. περίεργη εξόρμηση που θα τους μείνει αξέχαστη, όπως πτήση με αερόστατο.

Αιγόκερως

αιγοκεροος

Η εβδομάδα άρχισε έντονα ανεβασμένη, τα επαγγελματικά σου αλλά και οι πιο κρυφές πτυχές σου (διπλό ταμπλό ε!) πρωταγωνιστούν. Και είσαι το μοναδικό ζώδιο που αύριο η μέρα θα αρχίσει πιο παιχνιδιάρικα και ερωτικά αλλά και θα κορυφωθεί με νεύρα (και σε σένα) διότι πολλοί δεν θα καταλάβουν πώς θέλεις το χώρο σου και εσύ βρε αδερφέ. Από Τετάρτη με την είσοδο της Αφροδίτης στον 12ο ηλιακό οίκο ανακοινώνει μια περίοδο που θα είσαι λίγο κρυψίνους, όσο αφορά τα παιδιά και τον έρωτα. Και θα έχεις χρόνο να ξεκουραστείς, οπότε μην αφήσεις αυτή την ευκαιρία. Και από τη δεύτερη μέρα του χρόνου τα οικονομικά σου θα πάρουν πάλι φωτιά.

Ιδέα για δώρο:  Δεν θα σε έλεγα τσιγκούνη ακριβώς αλλά σ’ αρέσει να έχει κάποια χρήματα στην άκρη για παν ενδεχόμενο. Ιδανικό δώρο ένα γουρουνάκι κουμπαράς! Τι πιο γλυκούλη!

Υδροχόος

υδροχοοος

Πέρασες μια περίοδο που όλη σου η προσοχή ήταν στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, ούτε στον γάμο σου έτσι βρε παιδί μου, εε καιρός να προσέξεις και το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μέχρι να ξανακάνεις τα ίδια για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν! Ο Ερμής σε τετράγωνο (και όχι τρίγωνο!) με τον Άρη ίσως σε φέρουν σε μια πιο εκρηκτική ατμόσφαιρα με πολλά νεύρα λόγω εκπλήξεων. Καλά τα νέα από Τετάρτη που το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει είτε σε κάποιες επαγγελματικές δεσμεύσεις είτε σε κάποιο πρόσωπο να σε γοητεύσει. Τετάρτη και Πέμπτη με τη Σελήνη στον 8ο ηλιακό οίκο, να προσέξεις και τα οικονομικά και τα συναισθηματικά, διότι όποιος πηδάει πολλά παλούκια..ξέρεις τι λένε! Άσπρη μέρα θα δεις με τον ερχομό του νέου έτους, αφού το μαύρο σύννεφο θα εξαφανιστεί από πάνω σου!

Ιδέα για δώρο: Ο γκατζετάκιας! Ό,τι και να σου πάρουμε που σχετίζεται με τη τεχνολογία είσαι απόλυτα καλυμμένος, αρκεί να είναι κάτι που μόλις έχει κυκλοφορήσει!

Ιχθύς

ιχθειις

Χαρούμενος ο ιχθύς θέλει να δώσει ένα όμορφο τέλος στο 2015. Αλλά δεν θα σου κάτσει όπως το θέλεις αν δεν προσέξεις τα οικονομικά σου επειδή μπορεί να προκύψουν ένταση από τρίτους για το πώς τα διαχειρίζεσαι. Εε και έχουν δίκιο, δεν πολύ φημίζεσαι για αυτό. Η γεωμετρία και στην δική σου ζωή, με το εξάγωνο του Ήλιου -Ποσειδώνα να σε βοηθάει να πάρεις και να δώσεις δωράκια και να χαρείς τις γιορτές. Ευνοϊκές και οι συνθήκες για να κάνεις μια τελευταία αλλαγή στην εμφάνιση σου (ε πώς να σε βρει έτσι ο νέος χρόνος!). Με την Αφροδίτη στον Τοξότη όλα θα αλλάξουν και για λίγο θα αισθανθείς μια μικρή τρέλα στη ζωή σου και σε επαγγελματικά αλλά ίσως και στην εξέλιξη μιας υπόθεσης σου. Αλλά πάνω από όλα πράξε με ρεαλισμό, όπως κάνεις πάντα φίλε ιχθύ!

Ιδέα για δώρο: Δεν είστε τόσο πολύ των υλικών δώρων, είστε και πιο ρομαντικές ψυχές και άντε να βρούμε κάτι να σας ευχαριστήσει. Ίσως αν ονομάσω ένα αστέρι με το όνομα σου ή αν χαρίσω ένα ζωάκι να είσαι ένα κλικ χαρούμενος.

——-

Πηγή: http://www.astrology.gr/