Mουσικά σχήματα στη νυχτερινή Αθήνα

Εορταστικές μέρες. Μέρες διασκέδασης. Το κέφι έχει ανέβει για τα καλά και μιας και η Πρωτοχρονιά κοντοζυγώνει τι καλύτερο από μια καλή νυχτερινή βόλτα στα μουσικά σχήματα της χριστουγεννιάτικης Αθήνας. Εδώ λοιπόν, σας τα έχουμε και σας τα παρουσιάζουμε.

Στο Κέντρο Αθηνών ο Νίκος Βέρτης  και για το χειμώνα 2015-2016 στα μπουζούκια της Αθήνας. Μαζί του στην σκηνή θα βρίσκονται οι Vegas. Πληροφορίες και τηλέφωνο κρατήσεων 211-7707570.

vertis

Ρουβάς και Onirama στο Estate Athens ( πρώην Villa Mercedes ) από την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου . Για πληροφορίες -κρατήσεις και τιμή φιάλης μπορείτε να εποικοινωνήστε στο τηλέφωνο κρατήσεων 211-7707570

ρουβας

Στην Αυτοκίνηση ο Στέλιος Ρόκκος για το χειμώνα 2015-2016. H Αυτοκίνηση έχει την χαρά να συνεργαστεί με ακόμα έναν εναλλακτικό παλιό πετυχημένο τραγουδιστή, τον Στέλιο Ρόκκο. Το τηλέφωνο κρατήσεων για την Αυτοκίνηση στο Μαρούσι είναι 211-7707570.

ροκος

Ρέμος-Νικολόπουλος-Δάρρα στο Διογένης Studio από τις 27 Νοεμβρίου για όλο το χειμώνα 2015-2016 σε μια μουσοκοθεατρική παράσταση που αναμένεται να γίνει το αδιαχώρητο μιας και το ταλέντο των 3 καλλιτεχνών σε μουσική και υποκριτική αντίστοιχα αποτελεί εχέγγυο πετυχημένης διασκέδασης. Τηλέφωνο κρατήσεων : 211-7707570.

ρεμος

Ο Πάνος Κιάμος Club 22  θα είναι για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν. Στο πλευρό του Πάνου Κιάμου θα σταθεί η εντυπωσιακή τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη. Ο Πάνος Κιάμος είναι πανέτοιμος να κάνει τον κόσμο να ξεσαλώσει και να οδηγηθεί σε μονοπάτια έντονης διασκέδασης. Τηλέφωνο κράτησης και πληροφορίες για την τιμή φιάλης: 211-7707570.

ηλιαδη

Ο Γιάννης  Πλούταρχος θα καλωσορίσει, λοιπόν, το φθινόπωρο από το Ποσειδώνιο. Ο λαϊκός μας τραγουδιστής θα μαγνητίσει για άλλη μια φορά με τις ερωτικές του μπαλάντες και με τραγούδια που έπιασαν την κορυφή, καθηλώνοντας τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου της παραλιακής. Τηλέφωνο κρατήσεων : 211-7707570.

γιαννης

Οι Αντύπας και Μενιδιάτης θα κρατήσουν αναμφίβολα τα σκήπτρα της διασκέδασης το χειμώνα 2015-16, μιας και η συνύπαρξή τους επί σκηνής στο Frangeliko αποτελεί ένα από τα πιο ξεχωριστά μουσικά γεγονότα της σεζόν. Τηλέφωνο κρατήσεων και πληροφορίες για την τιμή φιάλης: 211-7707570.

franzel

Ο Γιώργος Σαμπάνης, ένας από τους πιο δημοφιλής τραγουδοποιούς θα εμφανιστεί ,μαζί με την ταλαντούχα τραγουδίστρια Τάμτα, στο νυχτερινό κέντρο Acro club,  ένα σύγχρονο χώρο που βρίσκεται στο Γκάζι. Μαζί τους και η Ευρυδίκη. Το τηλέφωνο κρατήσεων είναι 211-7707570.

ακρο

Μπορεί τις τελευταίες σεζόν να απείχε από τις μεγάλες πίστες της Αθήνας και τις ζωντανές εμφανίσεις, όμως έφτασε επιτέλους η στιγμή για τη μεγάλη επιστροφή της Άννας Βίσση στο χάρτη της διασκέδασης της πόλης. Αυτή τη φορά, σε μια μουσική σκηνή, και συγκεκριμένα στο νεοσύστατο «Hotel Ερμού», και πρώην «Interni», που στεγάζεται στην Ερμού.

βισση

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ανεβαίνει στην πίστα του Vox φέτος το χειμώνα και εγγυάται αξέχαστες νύχτες γεμάτη διασκέδαση και μοναδικές στιγμές. Μαζί της στην πίστα του Vox η εκρηκτική Στέλλα Καλλή Πρόκειται αναμφίβολα για μια από τις παρουσίες της χρονιάς στη νυχτερινή και συνιστά δεδομένα έναν must προορισμό που δεν θα μπορούσε να αφήνει οποιονδήποτε αδιάφορο. Το τηλέφωνο κρατήσεων για το νυχτερινό κέντρο Vox είναι 211-7807070.

vox

Για ακόμα μια χειμερινή σεζόν, η «Ιερά Οδός» θα είναι κοντά μας, φιλοξενώντας στη σκηνή της τον Γιάννη Πάριο, τη Μελίνα Ασλανίδου αλλά και τους Stavento. Η συνύπαρξη αυτή θα αποδώσει σίγουρα με τους καλύτερους καρπούς. Το τηλέφωνο κρατήσεων και πληροφορίες για την τιμή φιάλης είναι: 211-7807070 .

stavento

Fantasia Live ο Σφακιανάκης για το χειμώνα 2015-2016. Η σχέση λατρείας που έχει αναπτύξει με τους θαυμαστές του όλα αυτά τα χρόνια δεν αφήνει περιθώρια ανησυχίας για την διαφαινόμενη επιτυχία του. Το τηλέφωνο κρατήσεων που θα εμφανιστεί το σχήμα με το Νότη Σφακιανάκη  είναι : 210-8940203.

φαντασια

Για άλλη μια χρονιά, στη νυχτερινή ζωή θα πρωταγωνιστήσουν τα εκρηκτικά δίδυμα. Πάολα και Τeatro έχουν συνδέσει τα ονόματά τους κάνοντας κάθε χρόνο την επιτυχία της χρονιάς. Φυσικά η Πάολα δεν θα είναι μόνη της αλλά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό αυτή τη φορά. Μαζί τους, είναι και η εκρηκτική Ελένη Φουρείρα. Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-9400726.

φουρειρα

Μια μεγάλη συνεργασία των Οικονομόπουλο και Χολίδη χτυπά κόκκινο στην πίστα του Fever. Μαζί τους και η Ήβη Αδάμου. Ένα σχήμα που θα καθηλώσει το ενδιαφέρον όσων αναζητούν γλέντι και άφθονη διασκέδαση. Το τηλέφωνο κρατήσεων είναι 210-9217331.

fever

Το Caramela Live  ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχτεί στη σκηνή του ένα από τα αγαπημένα του παιδιά, ένα καλλιτέχνη που έχει συνδέσει το όνομα του και την πορεία του στην πίστα του Caramela, τον Πάνο Καλίδη. Τηλέφωνο κρατήσεως είναι: 211-7707570.

καλιδης

«Φωτιά» στον φετινό χειμώνα και στην αθηναϊκή νυχτερινή ζωή βάζει στο «Έναστρον» μια συνεργασία μεγατόνων του Βασίλη Καρρά και του Γιώργου Μαζωνάκη, οι οποίοι ενώνουν τις φωνές τους για φέτος. Μαζί τους στην πίστα ο νεαρός τραγουδιστής Stan και η Μαλού. Τηλέφωνο κρατήσεων και πληροφορίες για την τιμή φιάλης 210-3413550.

καρρας

Στο stage του αγαπημένου στεκιού της οδού Πειραιώς, για να εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο το χάρτη της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας θα είναι η ιδιαίτερη μουσικοθεατρική παράσταση, με τους περσινούς, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Πάνο Μουζουράκη, να παραδίδουν τη σκυτάλη στον αξεπέραστο Κώστα Μακεδόνα, ενώ ο Σπύρος Παπαδόπουλος έρχεται να εμπλουτίσει το πρόγραμμα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Σταθερή αξία παραμένουν και φέτος οι Άγαμοι Θύται. Μια παράσταση του Ιεροκλή Μιχαηλίδη  στο Anodos. Τηλέφωνο κρατήσεων και πληροφορίες για την τιμή φιάλης: 211-7707570.

αγαμοι

«Καμαρώστε μας», λέγεται το ξεχωριστό σόου που θα μπορούμε να απολαύσουμε το χειμώνα αυτό από τον Βοτανικό Plus, και θα γεμίσει τα σαββατοκύριακά μας με πολύ γέλιο, διασκέδαση και ψυχαγωγία. Ο Γιάννης Ζουγανέλης ηγείται και μαζί του θα βρίσκεται ο Δημήτρης Μπάσης, η Σοφία Κουρτίδου, η Βίκυ Καρατζόγλου και ο Λάκης Παπαδόπουλος, ενώ το θεατρικό κομμάτι της παράστασης αναλαμβάνουν φέτος ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Σοφία Πριόβολου. Τηλέφωνο κρατήσεων και πληροφορίες για την τιμή φιάλης: 211-78070 .

λακης