Στα ¨πράσινα” ο Μπουμάλ!

Η μεταγραφή του Ολιβιέ Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε με τον Καμερουνέζο άσο να φοράει για πρώτη φορά τη φανέλα του τριφυλλιού!

boymal

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο του βρέθηκε το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2.5 ετών και εν συνεχεία φωτογραφήθηκε με τον Τάκη Φύσσα και τον Μάνατζερ του. Αυτό που απομένει είναι η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την ολοκλήρωση και τυπικά της μεταγραφής του πρώην παίκτη του Πανιωνίου. Ο Μπουμάλ αναμένεται να πάρει μέρος στην απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Από εκεί και πέρα την ευκαιρία να διαπιστώσει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων είχε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Αντρέα Στραματσόνι.

Ο ιταλός υπέβαλε σε μετρήσεις τους παίκτες του τριφυλλιού στην προπόνηση της τρίτης για να ελέγξει τον βαθμό ετοιμότητάς τους. Αγωνιστικά, οι Μάρκους Μπεργκ και Ράσμους Τελάντερ συνέχισαν και πάλι το ατομικό τους πρόγραμμα. Εν τω μεταξύ ιταλικά δημοσιέυματα κάνουν λόγο για πρόταση της παλέρμο για τον Νίκο Καρέλη με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να ξεκαθαρίζουν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.