Επιχείρηση…εκδίκηση!

Χώρισες, κοιτάζεις φωτογραφίες σας, σπαράζεις για τις όμορφες στιγμές που περάσατε μαζί και μιλάς ώρες με την κολλητή στο τηλέφωνο, συζητώντας αν θα πρέπει να του στείλεις μήνυμα ή όχι. Υπάρχουν βράδια που γίνεσαι λιώμα ενώ αγουροξυπνημένη ακόμη ψελλίζεις το όνομά του. Και ξαφνικά βλέπεις τον πρώην σου ξένοιαστο σε ένα μπαράκι αγκαλιά με μια άλλη. Και πράγματι, μαθαίνεις από κοινούς σας φίλους ότι σε αντικατέστησε στο άψε σβήσε.

εκδικηση

Αυτό είναι το χειρότερο συναίσθημα, είναι σαν να ξάπλωσε τον εγωισμό σου στο πάτωμα και χοροπηδάει πάνω του. Είσαι αόρατη στα μάτια εκείνου που επιζητάς το βλέμμα του. Η σκέψη ότι δεν υποφέρει κι αυτός από τον χωρισμό όσο εσύ, σε τρελαίνει.  Σου γεννιέται η σφοδρή επιθυμία να υποφέρει, να νιώθει άσχημα και να μη χαίρεται τη ζωή, όπως κι εσύ! Θες να τον εκδικηθείς αλλά να σκίσεις τα πόστερ που αγαπούσε και να βάψεις τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσε όπως λέει το τραγούδι, είναι το τελευταίο που θα σε ικανοποιούσε.

Συνήθως ο στόχος είναι το αυτοκίνητο, θες να το χαράξεις μέχρι να ξεθυμάνεις, να το βάψεις με σπρέι και σκέφτεσαι σκληρά βασανιστήρια που θα μπορούσες να του κάνεις που θα τα ζήλευε και ο πιο πειραγμένος σκηνοθέτης ψυχολογικών θρίλερ.

Να θυμάσαι ότι αυτή η κατάσταση οφείλεται σε αυξημένη ποσότητα ντοπαμίνης και είναι θέμα χρόνου να επανέλθει στα κανονικά επίπεδα, οπότε θα τον ξεχάσεις και θα βρεις κάποιον άλλο!