Οι String Demons live στο Gazarte

Οι String Demons θα εμφανιστούν για ένα live στο Roof Stage του Gazarte την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016.

Δεν φαντάζεστε τι μπορεί να συμβεί με ένα cello και ένα βιολί …

string demons

Οι “String Demons”, τα 2 ταλαντούχα αδέλφια, συμφιλιώνουν με μοναδικό τρόπο την κλασική μουσική με τη Heavy Metal, την παραδοσιακή & λαϊκή με τη Rock και μας ταξιδεύουν μέχρι εκεί που φτάνει η μουσική με ρυθμό, τρέλα, κρουστά, τύμπανα και Έγχορδα…!

Το αποτέλεσμα είναι μαγικό! Ο ηλεκτρικός ήχος σε αντιδιαστολή με την κλασική παιδεία τους, σε συνδυασμό μεεπιρροές από Χριστιανικούς και Βυζαντινούς ύμνους, δημιουργούν ένα μουσικό αποτέλεσμα που μαγεύει τον ακροατή. Μόλις τα δάχτυλα τους ακουμπήσουν τα δοξάρια, η ατμόσφαιρα γίνεται σχεδόν διονυσιακή μέσα από ιδιαίτερες διασκευές σε συνθέσεις των Iron Maiden, των Queen, του Vivaldi, του M. Θεοδωράκη, μεταξύ άλλων, αλλά και δικές τους.

Μετά από τις εμφανίσεις τους στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, στο Ηρώδειο καθώς επίσης και σε σκηνές της Ελλάδας και του εξωτερικού, οι “String Demons” ανεβαίνουν την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, στο Roof Stage του Gazarte για ένα live με αφοπλιστική φαντασία!

About “String Demons”

Πήραν τα διπλώματα τους με άριστα παμψηφεί και Α’ Βραβείο. Έχουν εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, στο Ηρώδειο καθώς επίσης και σε πολλά άλλα μέρη σε Ελλάδα και εξωτερικό .

Στη μέχρι τώρα πορεία τους σαν σχήμα, που ξεκίνησε μόλις το 2014, έχουν συνεργαστεί με μερικά από τα κορυφαία ξένα σχήματα του είδους. Tο πρώτο τους ολοκληρωμένο album, βασισμένο κυρίως σε δικές τους συνθέσεις, θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2016 από μεγάλη δισκογραφική εταιρεία του εξωτερικού.

String Demons:

Kωνσταντίνος Μπουντούνης, cello
Λυδία Μπουντούνη, βιολί

Παραγωγή: fantasia music

Links:
http://stringdemons.gr/
https://www.facebook.com/string.demons

Πηγή: culturenow.gr