Κάνε ένα αξέχαστο πάρτι στο σπίτι!

Τα πάρτι είναι οι καλύτερες ευκαιρίες για γνωριμίες. Αν οι φίλοι σου δε σε καλούν σε πάρτι, οργάνωσε εσύ ένα και πες τους να φέρουν κι από έναν καινούριο φίλο μαζί τους. Μη νομίζεις ότι χρειάζεται το σπίτι σου να είναι τέλειο ή να κάνεις το πάρτι σε κανένα διαστημόπλοιο για να μείνει αξέχαστο στους φίλους σου. Απαραίτητη είναι μόνο η καλή διάθεση και φυσικά η οργάνωση!

παρτυ2

Αν δεν είσαι και πολύ προκομμένος και οι φίλοι σου ξέρουν ότι χρησιμοποιείς την ηλεκτρική κουζίνα ως αποθηκευτικό χώρο, καλύτερα να μην τους πεις ότι θα μαγειρέψεις εσύ. Θα βρουν κάθε δικαιολογία για να μην έρθουν! Αν όμως ψήνεις καλά, οργάνωσε μια βραδιά με κεντρικό θέμα…τα σουβλάκια. Αν πάλι η μαγειρική σου είναι τέτοια που μπορείς να είσαι υποψήφιος για το Χρυσό Σκούφο, θα είναι ένα δέλεαρ για να έρθουν και θα αισθάνονται προνομιούχοι που τους κάλεσες και απόλαυσαν τις συνταγές σου. Φρόντισε να δημιουργήσεις γιορτινή ατμόσφαιρα, ρεσό κεράκια σε σημεία στρατηγικής σημασίας είναι απαραίτητα, σε κόχες των τοίχων, στα πεζούλια του μπαλκονιού ή μέσα σε ωραία γυάλινα βάζα. Φυσικά και τα μεγάλα κεριά πρέπει να είναι παρόντα στο σπίτι διότι δίνουν μεγαλοπρέπεια στο σκηνικό.

Η άλλη μέρα θα είναι λίγο δύσκολη με το σπίτι άνω κάτω, με βρώμικα πιάτα και ποτήρια παντού αλλά αν ζητήσεις από τους κολλητούς σου να βοηθήσουν, το σπίτι θα επανέλθει στην κανονική του κατάσταση πολύ γρήγορα.