Τι είναι φυσιολογικό στο σεξ;

Το σεξ είναι μια ανάγκη του ανθρώπου, όπως η τροφή και το νερό. Είναι ο συνδετικός κρίκος του ζευγαριού, επομένως θα πρέπει να αποτελεί πηγή ευχαρίστησης και ικανοποίησης. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως ο ένας από τους δύο ζητάει πράγματα που φαίνονται στον άλλο λίγο προχωρημένα, ανάρμοστα ή εξωφρενικά. Συχνά γίνεται με επιμονή κι αν υπάρξει άρνηση, ακολουθεί μια υποτιμητική αντιμετώπιση για τη στενόμυαλη άποψη του άλλου. Στο σεξ επιτρέπονται τα πάντα αλλά απαγορεύονται όλα όσα δε γίνονται με τη συμφωνία και των δύο. Τα πάντα είναι σχετικά, άλλοι θέλουν να μιλάνε κατά τη διάρκεια της συνουσίας και άλλοι δε βγάζουν άχνα, σε άλλους αρέσουν τα μπατσάκια και σε άλλους όχι.

σεξ

Όλα είναι φυσιολογικά εφόσον υπάρχει συζήτηση, σεβασμός στις επιθυμίες του άλλου και οπωσδήποτε να μη χρησιμοποιείται κανένα είδος εκβιασμού ώστε να κάνει κάτι που δε θέλει πραγματικά. Ωραίοι είναι οι πειραματισμοί ώστε να πάρεις μια γεύση από νέες εμπειρίες στο σεξ αλλά θα πρέπει να ξέρεις τα όριά σου. Επειδή σου προτείνει κάτι ο σύντροφός σου και το παρουσιάζει ως φυσιολογικό γι’ αυτόν, δε σημαίνει ότι είναι και για σένα.

Αν σου προτείνει κάτι πέρα από τα συνηθισμένα και θεωρείς ότι θα ήθελες να το δοκιμάσεις, ξεκινήστε με κάτι πιο λάιτ κι αν δεις ότι τελικά σου αρέσει, προχωράτε σε πιο εκδηλωτικές ενέργειες.