Εβδομαδιαίες χιουμοριστικές προβλέψεις και…εκδίκηση!

Κριός

κριος

Η εβδομάδα αυτή θα είναι σαν ένα αυγό έκπληξη! Διάφορα απρόοπτα θα συμβούν και μιας και σε προειδοποιώ βεβαίως βεβαίως καλό είναι να εξοπλιστείς με το δίκαννο της ψυχραιμίας και με καλά αντανακλαστικά (abs σύστημα!). Μέσα στη βδομάδα ο Άρης θα σχηματίσει υπέροχο εξάγωνο με τον Πλούτωνα, που θα σε βοηθήσει να χρησιμοποιήσεις άνετα και χωρίς τύψεις το ένστικτο σου τόσο σε χρηματοοικονομικά θέματα αλλά και προσωπικά. Για σένα που είσαι μπακούρι (και μάλλον είστε πολλοί!), το Σάββατο μάλλον θα κάνεις μια απρόσμενη γνωριμία. Αν όμως έχει δέσει το γάιδαρο σου (άσχετα που αυτός δεν το ξέρει!), δώσε ένα αέρα φρεσκάδας και ανανέωσης στη σχέση (εε σίγουρα θα μπορείς, έτσι δεν είναι;). Πρόσεχε όμως επειδή το Σάββατο εκτός από παθιασμένο είναι και καταπράσινο (σαν τον Χαλκ!) από αισθήματα ζήλειας και κτητικότητας, και δεν πρέπει να γίνεις σαν τον Χαλκ!

Εκδίκηση από πορσελάνη: Φίλε μου Κριέ για σένα η εκδίκηση είναι ένα πιάτο καυτό! Όχι μόνο δεν αφήνεις να πέσει τίποτα κάτω, αλλά ανταποδίδεις ακαριαία οποιοδήποτε χτύπημα. Σαν τον Χαλκ ένα πράγμα!

Ταύρος

ταυρος

Η εβδομάδα σου θα αρχίσει με ένα ωραιότατο τετράγωνο Ερμή με Ουρανό (τα μάτια ψηλά!) με πολλά απρόβλεπτα στον αισθηματικό τομέα και κυρίως σε θέματα που νομίζεις πώς έχεις ξεπεράσει (κούνα που σε κούναγε!). Το καλό είναι πώς δεν θα έρθουν για να μείνουν. Την Τετάρτη με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα να σου θυμίζει κάτι από γεωμετρία (ή κάτι άλλο!!), θα στρέψεις όλες τις συνθήκες προς όφελος σου για μια συνεργασία, και να πραγματοποιήσεις μια βαθιά (ίσως και κρυφή!) αισθηματική σου επιθυμία. Εσείς που είστε στο ράφι, μπορεί για λίγο να πέσετε από εκεί λόγω παλαιού έρωτα, ενώ αν έχετε το κατιτις σας θα νιώσετε τη φλόγα της ερωτικής δύναμης. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, αδιαμφισβήτητα, οι επιλογές σου για προσωπικούς στόχους μεγαλώνουν, αλλά το Σάββατο ενδέχεται να κάνει και εσένα πράσινο λόγω ζήλειας και εντάσεων. Ταυτόχρονα καλό θα ήταν να είσαι επιφυλακτικός απέναντι σε τρίτους που ίσως να θέλουν κάτι μέσω εσού (όχι δεν σε θέλουν για το κορμί σου!).

Εκδίκηση από πορσελάνη: Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται στα κρυφά! Μουλωχτά θα σου την φέρει.. την εκδίκηση ο Ταύρος! Μπορεί να σου δείξει πώς δεν ενοχλήθηκε και πολύ, αλλά έχει καταγράψει το γεγονός στο σκληρό δίσκο και θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή.

Δίδυμοι

δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή σε δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό (όχι που ήταν χαρούμενη η όψη!) και αυτό σημαίνει πώς απρόοπτα γεγονότα στον τομέα των χρηματοοικονομικών και φορολογικών θα δουν αν αντέχεις τον πόλεμο του νευρικού σου συστήματος. Χρησιμοποιώντας την εξυπνάδα σου (την ποια?) και την ευελιξία σου θα καταφέρεις να ανταποκριθείς σε αυτά τα απρόοπτα, αλλά και σε απρόοπτα ερωτικής φύσεως που έχεις είτε κρυφά είτε φανερά. Την Τετάρτη που ο Άρης είναι σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, θα ξεκινήσεις (λέμε τώρα) να προσέχεις την καθημερινότητα, την υγεία σου και το σώμα σου σιγά σιγάα (δεν βιάζεσαι!) για να έχεις θετικά αποτελέσματα (και το κορμί των ονείρων σου!). Ταυτόχρονα μια σχέση σου μπορεί να πάρει άλλη μορφή, είτε να καταλήξει σε φιλία είτε σε έρωτα, και γενικά να ξεκινήσει μια πιο βαθιά επαφή σε οποιοδήποτε επίπεδο (απίστευτο μου φαίνεται!). Το Σάββατο για σένα θα είναι μέρα με τίτλους τέλους, είτε μιας σχέσης είτε μιας συνεργασίας, για να μπορέσεις να βάλεις σε μια τάξη όλα τα θέματα.

Εκδίκηση από πορσελάνη: Για τους Διδύμους η μαγεία της εκδίκησης είναι ένα πιάτο που το τρώνε όποτε να’ ναι! Κυκλοθυμικοί και σε αυτό το κομμάτι, μπορεί να σχεδιάζουν μέρες το σχέδιο εκδίκησης και στο τέλος πάει το παλιάμπελο. Και είναι άλλοτε που αυτός ο ίδιος άνθρωπος (λέμε τώρα) είναι έτοιμος να κηρύξει πόλεμο επί τόπου για την πιο χαζή αιτία.

Καρκίνος

καρκίνος

Στο επίκεντρο της εβδομάδας αυτής θα είναι οι σχέσεις σου με τους άλλους (ποιες??), και ίσως κάποιες αλλαγές σε αυτές να έχουν ένα πιο ‘επείγοντα’ χαρακτήρα. Ό,τι θεωρούσες δεδομένο μάλλον θα ανατραπεί από τη μια στιγμή στην άλλη (και καλύτερα για να καταλάβεις και κάποια πράγματα επιτέλους!). Την Τετάρτη με τη γεωμετρία να είναι με το μέρος σου και το ερωτικό πάθος να έχει αγγίξει κατά κόκκινο αν έχεις σχέση η φλόγα του πάθους θα σας τσιρουφλίσει! Αν βρίσκεσαι στο ράφι θα σε ταρακουνήσει (και στο χέρι σου είναι να σε ρίξει κιόλας από το ράφι) κάποιο φλερτ που θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση. Το Σάββατο ίσως χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στις σχέσεις σου με το οικογενειακό περιβάλλον. Και καλό είναι να αποφύγεις να δανείσεις χρήματα (ακόμα και στη μάνα σου!) και βάλε τίτλους τέλους σε όποια σχέση χρειάζεται.

Εκδίκηση από πορσελάνη: Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται, αλλά δεν ξέρεις τι πιάτο! Τι νόμιζες δηλαδή, πώς θα το αφήσει να περάσει έτσι; Ποιο; Τα πάντα! Όοοχι! Το πιο δύσκολο όμως είναι να μαντέψεις τι προκάλεσε την εκδίκηση αυτή, και είναι χειρότερο το να μην μάθεις ποτέ το λόγο από το να σου έρθει η σφαλιάρα (αν θα είναι μόνο σφαλιάρα!).

Λέων

λεων

Η εβδομάδα σου θα αρχίσει κάπως δύσκολα (τι είχε Γιάννη, τι είχα πάντα!), αφού ο Ερμής είναι σε δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό και στα θέματα δουλειάς θα χρειαστεί να τρέξεις (ναι κι άλλο!), ενώ γεγονότα στη σωματική σου υγεία θα σε ταρακουνήσουν για τα καλά (καιρός ήταν ε!). Ταυτόχρονα, βρίσκεσαι σε μια συνεχή σύγχυση λόγω αλλαγών, νέων ξεκινημάτων και οικογενειακών ζητημάτων που ίσως αφορούν την αλλαγή σπιτιού 30 είσαι; Εε έχεις ακόμα χρόνια να μείνεις στους γονείς σου!). Σαν άλλος φοίνιξ (το πτηνό) θα αναγεννηθείς την Τετάρτη, καθώς θα ερευνήσεις τρόπους λύσεις όλων σου των προβλημάτων που θα σε οδηγήσουν στην αναγέννηση! Το Σάββατο με το τρίγωνο Ερμή και Δία (και τι τρίγωνο ε!) θα υπάρχουν πολλές προοπτικές στα οικονομικά σου θέματα και θα ανοίξεις τα φτερά σου αναγεννημένε φοίνιξ! Αν είσαι στο όμορφο ράφακι σου, άξαφνα μπορεί να πέσεις λόγω κεραυνοβόλου έρωτα. Και αν πάλι είσαι καλά βολεμένος θα έχεις την ευκαιρία ανανέωσης του πάθους σου με το άλλο μισό βολεμένο σου!

Εκδίκηση από πορσελάνη: Η εκδίκηση είναι πολλά πιάτα μαζί! Ο Λέων είναι περήφανος και αξιοπρεπής, οπότε αν πληγωθεί σε κάτι από αυτά ποιος είδε τον Θεό και δεν φοβήθηκε! Κάτι σαν τσουνάμι είναι η εκδίκηση του, και σαν γνήσιο λιοντάρι θα σε ξεσκίσει, και να εύχεσαι να είναι σύντομο.

Παρθένος

παρθενος

Η εβδομάδα ξεκίνησε με νέες επαφές και κινήσεις, απλά να έχεις στο νου σου πώς θα σου έρθουν πολλές εκπλήξεις και απρόοπτα και καλό είναι να προετοιμαστείς (ξέρεις εσύ με σπρέι πιπεριού, κάνα σουγιά κτλ!). Η έκπληξη αυτή ίσως σου έρθει από το εργασιακό σου περιβάλλον, άλλα και από το σύντροφο σου (ποιος ξέρει τι έκανες πάλι!)και όλο αυτό σε αποσυντονίσει. Απλά είσαι και τυχερός, όλα αυτά τα.. απρόοπτα δεν θα κρατήσουν για πολύ. Ταυτόχρονα αυτή είναι μια καλή εποχή για να βάλεις σε τάξη και να ρυθμίσεις οικονομικά και φορολογικά ζητήματα (αλλιώς σε βλέπω να τραβιέσαι σε κάνα δικαστήριο!). Με τον Άρη να σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα (πώς το κάνουν αυτό θα μου πεις!) η εβδομάδα αυτή είναι καλή για να βρεις λύσεις σε ό, τι πρόβλημα σε ταλανίζει. Το Σάββατο στον ερωτικό σου τομέα, καιρός είναι να τραβήξεις μια κόκκινη γραμμή σε ό, τι κάνει δύσκολη τη σχέση σου ώστε να την αναζωογονήσεις. Και αν είσαι στο ραφάκι θα νιώσεις μια έλξη (αν την καταλάβεις γιατί είσαι κ μπουμπούνας!) από ένα νέο πρόσωπο.

Εκδίκηση από πορσελάνη: Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο φιδέ! Δηλαδή όχι και τόσο φοβερή. Είναι μάλλον απίθανο ο Παρθένος να σε ξεπληρώσει με μια θεαματική εκδίκηση. Έχει και μια αξιοπρέπεια άλλωστε. Αλλά θα σε εκτελέσει με τόσους άλλους τρόπους, που θα εύχεσαι να σε είχε σπάσει στο ξύλο. Και δεν θα το ξεχάσει ΠΟΤΕ!

Ζυγός

ζυγος

Η εβδομάδα θα σε βρει με τις αμαρτίες του παρελθόντος να σε πιέζουν να βρεις μια λύση για να μην τις κουβαλάς και στο μέλλον σου (και καλά κάνουν, άντε επειδή πολύ καθησυχάστηκες!). Μάλλον αυτό θα πρέπει να γίνει λίγο κάπως ανορθόδοξα, με ένα πιο out of the box τρόπο (ενώ όλα τα άλλα τα λύνεις ορθά δηλαδή!). Από Τετάρτη καιρός να βρεις λύσεις και στα οικονομικά σου λόγω κάποιων εκτάκτων εξόδων αλλά και επειδή ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι βρε αδερφέ (άτιμε! ούτε ο Μακ γκάιβερ τέτοιες λύσεις!). Τα αισθηματικά σου αυτή τη βδομάδα είναι όλα και πιο εύκολα, επειδή η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα (εε πώς αλλιώς να στο εξηγούσα!?), απαιτεί να ασχοληθείς με το μαύρο πρόβατο που ταλανίζει τη σχέση σου και να πάρει κάποιες αποφάσεις. Και εσύ που βρίσκεσαι στο ραφάκι σου θα έχεις κάποιο φλερτ με κάποιο δεσμευμένο ή πρόσωπο που βρίσκεται στα χωρίσματα, οπότε μακριά γιατί είναι σήμα πόνου αυτό!

Εκδίκηση από πορσελάνη: Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται δίκαια! Εξαρτάται! Ο Ζυγός το δίκαιο το βλέπει να σε πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Μα μιλάμε για δικαιοσύνη εδώ! Ο Ζυγός που πάντα αποφεύγει τις συγκρούσεις, εδώ θα αντιδράσει και μπορεί να σε σπάσει στο ξύλο ή να σε βρίσει μπροστά σε όλους, αλλά πιο έμμεσα και με καλομελετημένο τρόπο.

Σκορπιός

σκορπιος

Η εβδομάδα σου θα αρχίσει με κάποια είδηση που μάλλον θα σε σοκάρει και θα ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα (τι δεν έχει μπλε χρώμα το gadget που έψαχνες;!). Κάποια ζητήματα που αφορούν την υγεία σου αλλά και την εργασία να έρθουν στο προσκήνιο με μόνο λόγο φυσικά και βεβαίως βεβαίως να σε ταλαιπωρήσουν και να αλλάξουν τα σχέδια σου και την καθημερινότητα σου (μιας και την έχεις στην εν τέλεια!). Αλλά από την άλλη με τον Άρη στο ζώδιο σου, μέσα από προσωπικές ενέργειες σε βοηθάει να βρεις λύσεις και να κάνεις ευρηματικές προτάσεις ( ω ρε μπράβοο!). Την Τετάρτη με την πραγματοποίηση του αναμορφωτικού και διεισδυτικού (χμμ οοκ!) εξαγώνου Άρη με Πλούτωνα (τι να πρωτοσχολιάσω εδώ!), θα μπορέσεις να κάνεις βαθιές αλλαγές και στο εργασιακό κομμάτι αλλά και στην καθημερινότητα σου και ίσως σε θέματα διατροφής. Στα αισθηματικά σου με την Αφροδίτη στον σταθερό Αιγόκερω επιδιώκεις την ασφάλεια και τη σιγουριά (καλά όχι μόνο εσύ!), όμως για να έρθεις πιο κοντά σε κάτι τέτοιο πρέπει να βάλεις ένα τέλος σε απωθημένα και ό, τι σε παθιάζει αλλά ξέρεις πολύ καλά πώς σου κάνει κακό.

Εκδίκηση από πορσελάνη: Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται αργά και βασανιστικά. Αν έχεις κάνει κάτι που θα ξυπνήσει την εκδικητικότητα ενός Σκορπιού, καλύτερα να αλλάξεις Ήπειρο! Θα σε βασανίσει αργά αργά, μεθοδικά και ατέλειωτα. Ο συναισθηματικός κόσμος του Σκορπιού είναι οδυνηρά πλούσιος και πολύπλοκος. Και αν μιλάμε για θηλυκό αν τη πληγώσεις, θα αντιδράσει σαν το ομώνυμο έντομο, ακαριαία και απίστευτα εύστοχα. Ας πρόσεχες!!

Τοξότης

τοξοτης

Επειδή τα οικονομικά σου σε απασχολούν πολύ αυτό το καιρό η εβδομάδα σου θα αρχίσει λίγο περίεργα και μάλλον δεν θα μπορέσεις να είσαι συνεπής σε κάποιες σου υποχρεώσεις, απέναντι σε ένα πελάτη, σε συγγενή , σε σύντροφο. Θα σε πιάσει ένας μικρός πανικός (άντε καλέ δεν το πιστεύω!), αλλά κάνε υπομονή (και ο Ουρανός θα γίνει πιο γαλανός!) και οι λύσεις θα έρθουν προς το τέλος της εβδομάδας καθώς θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για τακτοποίηση όλων των οικονομικών σου ζητημάτων. Τα αισθηματικά σου, δεν είναι και στα καλύτερα τους, και μέσω απρόβλεπτων καταστάσεων θα ξαφνιστείς δυσάρεστα (και θα πέσεις από τα σύννεφα για ακόμα μια φορά!) νιώθοντας πώς εν παίρνεις όσα αξίζεις. Το Σάββατο όμως θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και θα βάλεις και κάποια όρια (να το πω; Ε καιρός ήταν!!), και πρόσεχε παράνομα φλερτ και απέφυγε να μπερδέψεις ερωτικά και επαγγελματικά (την θέλεις εκείνη την προαγωγή που λέγαμε ε;).

Εκδίκηση από πορσελάνη: Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που δεν ξέρω πώς τρώγεται! Τις περισσότερες φορές ο Τοξότης δεν παίρνει κάτι προσωπικά και μάλλον δικαιολογεί πολλά. Έτσι δεν κρατάει κακία εύκολα. Αλλά.. αν καταφέρεις να του ξυπνήσεις την εκδικητικότητα του, περίμενε άμεση αντίδραση και δυναμική. Αλλά θα ξέρεις και από που σου έχει έρθει, και δεν θα υπάρξει συνέχεια, επειδή ο Τοξότης είναι προσανατολισμένος σε ένα καλύτερο μέλλον, με σκοπό να τα αφήνει όλα πίσω του.

Αιγόκερως

αιγοκερος

Η εβδομάδα αυτή θα φέρει κάποια απρόοπτα και σε εσένα και θα αντιληφθείς πώς η προνοητικότητα σου δεν αρκεί για να τα αποτρέψεις. Δεν είναι όλα στο χέρι σου και δεν εξαρτώνται όλα από σένα (και καιρός είναι να καταλάβεις πώς δεν είσαι ο Θεός!), δεν μπορείς να έχεις πάντα τον έλεγχο και αυτό θα το καταλάβεις (βαθιά στο πετσί σου) αυτή τη βδομάδα. Ιδιαίτερα με ζητήματα που αφορούν την εστία, άτομα οικογένειας και θέματα επείγοντα για σένα. Μη χάνεις όμως την ψυχραιμία σου (και χαλλλλαρά!) αλλά κυρίως μην τα βάζεις με τον εαυτό σου. Καλό θα ήταν να σκεφτείς λίγο διαφορετικά και out of the box για να βρεις τις λύσεις που χρειάζεται και να προβείς σε αλλαγές (ναι αλλαγές είπα, καλά διάβασες!). Πάνω κάτω στα ίδια είσαι και στα αισθηματικά σου, και γεγονότα θα σε αναγκάσουν να θυμηθείς πόσο δύσκολα έχεις περάσει και να πώς αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Οπότε και θα λάβεις δραστικότατα μέτρα (εσύ και η κυβέρνηση ένα πράγμα!). Παρ’ όλα αυτά έχε τα μάτια σου ανοιχτά (μάτια γαρίδας!) και αξιοποίηση τις ευκαιρίες που θα σου έρθουν για επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη.

Εκδίκηση από πορσελάνη: Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, χωρίς αισθήματα. Αν ο Αιγόκερως αποφασίσει να πάρει εκδίκηση το συναίσθημα θα του έχει τελειώσει, και θα μεταμορφωθεί σε στυγνό εκτελεστή με σκοπό να φέρει εις πέρας την αποστολή του, δηλαδή να σε ξεκάνει! Κρίνει βάσει του προσωπικού του συστήματος απονομής δικαιοσύνης. Έφταιξες, θα πληρώσεις. Δύσκολα συγχωρεί, οπότε μετά την εκτέλεση μην ελπίζεις σε κάτι άλλο πέρα από την εξορία δια παντός από τη ζωή του.

Υδροχόος

υδροχοος

Η εβδομάδα σου αλλά και ο μήνας θα ξεκινήσουν με κόκκινες γραμμές. Κλείσιμο ερωτικών υποθέσεων και υποθέσεων που δεν σου βγήκαν όπως θα ήθελες και καιρός ήταν να τραβήξεις σ ‘όλα μια κόκκινη γραμμή (α λα Θεοδωρίδου!).Θα σε πιάσει το κατιτίς σου και ξαφνικά θα αποφασίσεις να κάνεις κάτι ριζοσπαστικό (γράψου στη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ!) και θα τους τρελάνεις όλους, μιας ο Ερμής είναι σε τετράγωνο με τον Ουρανό (ε πώς αλλιώς να εξηγούσα τη τρέλα σου!). Η φρενίτιδα σου αυτή, θα σε κάνει να βγεις από τη ‘Μαρία της Σιωπής’ και να κάνεις αισθητή την παρουσία σου με τον πιο απρόσμενο τρόπο. Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν πάλι να παίζουν μπαλίτσα και μάλιστα θα βάλεις και γκολάκια! Αν έχεις το γαϊδαράκο σου, φρόντισε να ανοίξεις τα γκαβά σου και να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία να αναζωπυρώσεις το (χαμένο) πάθος και να περάσεις όμορφα. Καλό θα ήταν να προσέξεις που δίνεις και από πού παίρνεις δανεικά, ακόμα και από οικογένεια που στο παρελθόν αποδείχθηκαν αναξιόπιστα, αλλά είπες να δώσεις μια 2η ευκαιρία. Τέλος, κάθε λογής πειρασμοί θα σε καλούν προς το τέλος της εβδομάδας σαν άλλες Σειρήνες (όχι του Σειρινάκη!), αλλά ΄βούλωσε’ τες με κερί στα αυτιά όπως και οι σύντροφοι του Οδυσσέα (ναι..! από την Οδύσσεια οι Σειρήνες!), αλλιώς σε περιμένουν φουρτούνες.

Εκδίκηση από πορσελάνη: Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που μάλλον δεν θα φαγωθεί! Ο Υδροχόος δύσκολα θα πάρει την απόφαση να εκδικηθεί για προσωπική δικαίωση και ικανοποίηση. Θα αποστασιοποιηθεί συναισθηματικά, και δεν θα μπει στον κόπο να πάρει εκδίκηση. Κάτι που ταιριάζει με τις αρχές του. Αν τελικά το κάνει, θα το κάνει με μια απλή και οριστική διαγραφή (και όχι από το φου μπου!) και χωρίς εντυπωσιακές και δραματικές ενέργειες.

Ιχθύς

ιχθεις

Η εβδομάδα θα αρχίσει με κάποιες αναστατώσεις και αναταραχές, είτε σε οικογενειακό περιβάλλον, είτε στο στενό σου κύκλο, και κάποια απρόοπτα με το σύντροφο θα σε προβληματίσουν (γενικά από παντού περίμενε τα!). Και φυσικά οι φιλικές σου σχέσεις δεν θα έμεναν έτσι, που ίσως ακούσεις κάτι που θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό και θα σε σοκάρει σαν τον γνωστό πίνακα (του Edward MunchThe Scream, αν δεν τον ξέρεις αμέσως να το γκουγλάρεις!!). Άλλα όπως και να έχει η διάθεση σου από τα μέσα της εβδομάδας θα αλλάξει, επειδή ευκαιρίες θα σου παρουσιάζονται για να καλυτερέψεις τα οικονομικά σου και να ανοίξεις τους ορίζοντες σου με καταλύτη ένα συγγενή σου ή κάποιο άτομο από το εξωτερικό (πάει το εξωτερικό μας πήρε τα καλύτερα μυαλά, δεν μιλάω για εσένα!). Τώρα όσο αφορά σχέσεις όχι μόνο ερωτικές, με τον Δία στην Παρθένο (έλα μου;), θα υπάρξουν ευκαιρίες για επέκταση, επισημοποίηση ή συνεργασία. Το Σάββατο θα ανοίξουν οι πύλες για κάτι ευχάριστο που θα σου προσφέρει πολλά και σημαντικά. Αλλά πρόσεχε το πράσινο πραγματάκι που λέγεται ζήλεια και κακεντρεχείς συμπεριφορές από άτομα του οικογενειακού (ναι συμβαίνουν κι αυτά!) ή του φιλικού (αυτά κι αν συμβαίνουν) σου περιβάλλοντος προς τα τέλη της εβδομάδας.

Εκδίκηση από πορσελάνη: Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο μάλλον περίεργο! Ο Ιχθύς μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πιράνχας και να σε κάνει το μεζεδάκι του! Αν πληγωθεί, πράγμα που δεν συμβαίνει και τόσο δύσκολα, θα αντιδράσει ενστικτωδώς. Θα σου ανταποδώσει το χτύπημα έντεχνα και.. υποβρύχια που να μην μπορείς να τον κατηγορήσεις για τίποτα.