Νέες ταινίες στο σινεμά

Για να δούμε τα νέα στο χώρο του σινεμά.

>ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ROOM

Σκηνοθεσία: ΛΕΝΝΙ ΑΜΠΡΑΧΑΜΣΟΝ
Σενάριο: ΕΜΜΑ ΝΤΟΝΑΧΙΟΥ
Ηθοποιοί: ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΜΕΙΣΙ, ΤΖΟΑΝ ΑΛΕΝ, ΜΠΡΙ ΛΑΡΣΟΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο Τζακ είναι πέντε χρονών και ζει στο δωμάτιο με τη μαμά του. Δεν έχει βγει ποτέ του έξω. Το Δωμάτιο δεν έχει παράθυρα και η πόρτα είναι πάντα κλειδωμένη. Ανοίγει μόνο με κωδικό και μόνο τις νύχτες που ο γέρο-Νικ έρχεται για να κοιμηθεί με τη μαμά του. Τότε ο Τζακ χώνεται στη φίλη του τη Ντουλάπα και μετράει τα κρακ του κρεβατιού. Ο Τζακ και η μαμά του είναι φυλακισμένοι στο Δωμάτιο αλλά ο Τζακ το μαθαίνει όταν πια γίνεται πέντε χρονών και “τα ξέρει όλα”. Και τότε πρέπει να μεταμορφωθεί σε σούπερ-ήρωα και να σώσει τη μαμά του απο τον γέρο-Νικ.

>ΠΕΝΗΝΤΑ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ

Black

Σκηνοθεσία: ΜΑΪΚΛ ΤΙΝΤΙΣ
Σενάριο: ΡΙΚ ΑΛΒΑΡΕΖ & ΜΑΡΛΟΝ ΓΟΥΕΪΝΣ
Ηθοποιοί: ΜΑΡΛΟΝ ΓΟΥΕΙΑΝΣ, ΤΖΕΙΝ ΣΕΙΜΟΥΡ, ΚΑΛΙ ΧΟΚ, ΜΑΪΚ ΕΠΣ, ΑΝΤΡΙΟΥ ΜΠΑΤΣΕΛΟΡ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Αν σας αναστάτωσε ο Κρίστιαν Γκρέι, ετοιμαστείτε να γνωρίσετε τον Κρίστιαν Μπλακ! Οι συντελεστές των “Scary Movie” και “White Chicks” παρουσιάζουν το “Πενήντα Αποχρώσεις του Μαύρου”, μια παρωδία που θα σας μείνει αξέχαστη με τις καυτές, γαργαλιστικές και ξεκαρδιστικές εκπλήξεις του μυστηριώδους playroom του κύριου Μπλακ.

>Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ

kathreftis

Σκηνοθεσία: ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΣ
Σενάριο: ΕΛΕΝΑ ΣΟΛΩΜΟΥ & ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ηθοποιοί: ΕΛΕΝΗ ΚΟΚΚΙΔΟΥ, ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΖΕΤΑ ΔΟΥΚΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΜΕΛΛΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΛΑΣ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ, ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Το πρωί έφορος αρχαιοτήτων, το απόγευμα υπάλληλος σε συνεργείο αυτοκινήτων. Αυτή είναι η πληκτική καθημερινότητα του 35χρονου Κλεάνθη (Μάκης Παπαδημητρίου). Από τη μέρα που θα ανακαλύψει έναν «μαγικό καθρέφτη» (Κώστας Κόκλας) που πραγματοποιεί και τα πιο τρελά όνειρα, ο Κλεάνθης αρπάζει την ευκαιρία να ζητήσει αυτά που θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα. Έχει μάλιστα τη δυνατότητα να επαναδιατυπώσει την ευχή του όσες φορές θέλει. Οι επιθυμίες του θα εκπληρωθούν, όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Υπάρχει πάντα κάτι που του διαφεύγει και ο Κλεάνθης δεν μπορεί να βρει την πραγματική ευτυχία πουθενά. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει.