Menu

Justice has a new face…. DEADPOOL!

Ο πιο αντισυμβατικός υπερήρωας της Marvel έκανε την πρεμιέρα του την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016 και ήμασταν στην πρεμιέρα της ταινίας. Δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά λόγια για αυτήν την ταινία έκτος από το ” Να πάτε να τη δείτε!! Και όχι απλά να πάτε, να κλείσετε ΤΩΡΑ τα εισιτήρια σας!!”.

deadpool

Ο Deadpool είναι ένας χαρακτήρας που δεν επέλεξε να γίνει ούτε σούπερ ούτε ήρωας.

I ain’t super, and I’m no hero. But when you find out your worst enemy is after your best girl, the time has come to be a fucking superhero” – Deadpool

Είναι ένα τρολ. Τρολλάρει και σατιρίζει τους πάντες και τα πάντα. Ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις, έχει έτοιμες αποστομωτικές ατάκες. Σκληρό καρύδι αλλά με ευαισθησίες ειδικά όταν αναφέρεται στη γυναίκα της ζωής του. Όμοιος του δεν υπάρχει και αυτό είναι που τον κάνει ξεχωριστό.

Η ταινία αποζημιώνει τους θεατές με μάχες, εκρήξεις και σενάριο που δεν κάνει κοιλιά. Το χιούμορ, ο αυτοσαρκασμός, οι εναλλαγές μπροστά – πίσω στη ζωή του Deadpool, η μετάλλαξη του και ο επίλογος είναι απολαυστικοί και δεν αφήνουν απορίες στους θεατές για το πως και το γιατί. Θέλουμε Deadpool 2.

Μέχρι τότε… ας δούμε άλλη μια φορά το τρέιλερ.

https://www.youtube.com/watch?v=R6p4yIHgink

Leave a Reply

Exit mobile version