Οι εβδομαδιαίες χιουμοριστικές προβλέψεις

Κριός

κριος

Άργησες λίγο, αλλά θα το πιάσεις αυτή την εβδομάδα το νόημα του Αγ. Βαλεντίνου με έχτρα ρομαντικές διαθέσεις! Επαγγελματικά θα πρέπει να δώσεις λίγη προσοχή, επειδή προς το τέλος της εβδομάδα θα πασχίσεις να διεκδικήσεις τα δικαιώματα σου (ναι δικιά σου είναι η κούπα καφέ με το καφέ αρκουδάκι!).Τα ερωτικά σου θα βαίνουν όλο και πιο καλά από την Τρίτη έως και την Πέμπτη και θα δώσουν άλλο αέρα στην σχέση σου (αν έχεις φυσικά!). Αν είσαι στο ράφι σου όμως, στα μέσα της εβδομάδας αν έχεις και τα ματάκια σου ανοιχτά θα σου δοθεί η ευκαιρία για νέες γνωριμίες που ίσως εξελιχθεί σε κάτι άλλο (μια φιλία ας πούμε χεχε). Στα οικονομικά σου θα είσαι όλο έξοδα, αλλά πάλι καλά που θα υπάρχουν και κάποια έσοδα (που δεν θα αργήσεις να τα μετατρέψεις κι αυτά σε έξοδα!).

Ταύρος

ταυρος

Αυτή την εβδομάδα κρύβεις ένα μικρό επαναστάτη μέσα σου (τύφλα να έχει ο Τσε!!), και αυτό κατά κάποιο τρόπο σε βοηθάει να πετύχεις τα πάντα σε επαγγελματικό επίπεδο, αρκεί να μην ξεφύγεις με τις τόσες επαναστάσεις. Ο Άρης στον 7ο οίκο θα σε φέρει σε μάχιμη θέση, και κάποιες εντάσεις και διακυμάνσεις θα υπάρξουν στις σχέσεις σου (και εδώ επαναστάτης?!). Αν ψάχνεις τον ερωτικό σου ταίρι (ποιος θα σε πάρει εσένα καλέ?), θα υπάρξουν σημάδια στο δρόμο σου που θα σε πείσουν να κάνεις το πρώτο βήμα (ένα μικρό βήμα για σένα, κάτι μικρό και για την ανθρωπότητα!). Αν έχεις όμως σχέση, μην κρύβεσαι για τίποτα και απλά μίλα στα ίσια για ό,τι προβλήματα υπάρχουν (ντόπρα πράγματα!). Τα οικονομικά σου είναι λίγο περίεργα, και προς το τέλος της εβδομάδας ίσως κάποιο έκτακτο έξοδο ή κάποια βλάβη σε βγάλει εκτός προγραμματισμού.

Δίδυμος

δίδυμοι

H εβδομάδα θα αρχίσει με εσένα να κάνεις ιδιαίτερες σκέψεις σχετικά με το επαγγελματικό σου μέλλον (λες και πότε έκανες μη ιδιαίτερες σκέψεις??). Θα πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις, και καλό θα ήταν να μην επηρεάζεσαι από άλλους, ακόμα κι αν πρόκειται για πρόσωπα πιο υψηλά από εσένα και μην τους εμπιστεύεσαι γενικότερα (ξέρω πώς τα πας καλά μαζί τους αλλά άκου με ντε!). Οι σχέσεις σου θα έχουν ένα αέρα (Βαρδάρη!) ανανέωσης μεταξύ της Τρίτης και της Πέμπτης και ό,τι παρεξηγήσεις υπήρχαν θα λάβουν τέλος (εσύ τις άρχισες ε?). Καλό θα ήταν όμως ό,τι κάνεις να το κάνεις υπεύθυνα (όπως καλά ξέρεις?). Αν αναζητάς το ταίρι σου, ίσως κοντά στην Πέμπτη, που όλοι θα είναι μασκαρεμένοι, να το βρεις, και να αυξήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας σου (βρε τι σου κάνει μια στολή ε?). Αν έχεις σχέση σχέση, το κλίμα της τσικνοπέμπτης θα σε ευνοήσει για χαρά και τσαχπινιά! Στα οικονομικά σου όμως, καλό θα ήταν να συμμαζευτείς κι αν χρειαστεί να βάλεις και καβούρια στις τσέπες σου, επειδή τα έξοδα σου ξεχειλίζουν.

Καρκίνος

καρκίνος

Η εβδομάδα θα αρχίσει με εσένα να εξωτερικεύεις ό,τι σε ενοχλεί και ό,τι κρύβει η ψυχούλα σου τόσο καιρό (τώρα αν είναι καλό δεν ξέρω!). Η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης θα σε σπρώξουν για να τακτοποιήσεις τα οικονομικά ζητήματα σου είτε φορολογικής είτε άλλη μορφής. Τα ερωτικά σου θα πάρουν φωτιά και ίσως να έχεις και κάποιες απρόσμενες ερωτικές προτάσεις (χμμ) μεταξύ της Τρίτης και της Πέμπτης. Αν ψάχνεσαι το ερωτικό αγγελάκι θα ρίξει τα βέλη του αυτή τη βδομάδα και αυτή τη φορά θα σε πετύχει! Καλό θα ήταν να δώσεις προσοχή στα επαγγελματικά σου προς το τέλος της βδομάδας.

Λέων

λεων

Η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει κάπως περίεργα, με αμφιβολίες για το αν κάποιες οικονομικές κινήσεις που έχεις κάνει είναι σωστές (που επένδυσες τα λεφτά σου πάλι??). Αλλά θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία προς το τέλος της εβδομάδας, επειδή πιθανόν να έχεις κάποιο χάσιμο χρημάτων (στο δρόμο τα έχασες?). Υπάρχει ένα άγχος στα επαγγελματικά σου, και η ανάγκη για επιβεβαίωση είναι καθημερινή (ναι ναι τα πας καλά είπαμε!). Επιδιώκεις να εδραιωθείς, και να γίνεις παράδειγμα προς μίμηση στο χώρο εργασίας σου και μάλλον θα έρθει αυτή η αναγνώριση μεταξύ της Τρίτης και της Πέμπτης. Θα πρέπει όμως να θυμάσαι πώς για να επιτύχεις χρειάζεσαι συνεργάτες, και μόνο με ομαδικό πνεύμα θα νικήσεις (team player που λέμε και εμείς στο Ελλάντα!). Αν είσαι μοναχούλι θα σου ανοιχτούν νέοι ορίζοντες για να επικοινωνήσεις καλύτερο με το πρόσωπο που σε ελκύει (και όχι μόνο μέσω Facebook!). Αν πάλι την έχεις τη σχεσούλα σου, οι εκπλήξεις πάντα αρέσουν σε όλους, σκέψου τότε να ξαφνιάσεις με κάτι το ταίρι σου (με μια πίτσα για το βράδυ!).

Παρθένος

παρθενος

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σου θα είναι μέσα στην τσίτα (όχι δεν μιλάω για το αιλουροειδές!), αφού θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Προσοχή σε ό,τι ακούς, σε ό,τι βλέπεις και γενικά σε όλα καλό θα ήταν να βάλεις ένα φίλτρο λογικής (σαν τον καφέ και εσύ), επειδή τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Αν έχεις σχεσούλα θα ζήσεις ρομαντικές στιγμές, ίσως γιορτάσεις και τον Αγ. Βαλεντίνο, ετεροχρονισμένα, αλλά κάλιο αργά! Αν όμως αναζητάς το ταίρι σου (αχ αυτό το τυχερό!), ίσως αυτή την εβδομάδα μια αγάπη να μπει στη ζωή σου και να την αλλάξει, αλλά έχεις να μάθεις πολλά για αυτήν (άνοιξε και κάνα βιβλίο, δες και κάνα Sex and the city!). Στον οικονομικό τομέα θα μπουν όλες σου οι υποχρεώσεις σε μια τάξη και θα αρχίσεις να χαλαρώνεις σιγά σιγά, μεταξύ Τρίτης και Πέμπτης

Ζυγός

ζυγος

Το ξεκίνημα της εβδομάδας μάλλον κουραστικό είναι για σένα φίλε μου Ζυγέ, που μάλλον θα νιώθεις το σώμα σου να μην ακολουθεί τις εντολές που του δίνεις (αντί για στόμα, πίνεις με τη μύτη!). Καλό θα ήταν να πάρεις καμιά βιταμινούλα, να πιεις κανένα φυσικό χυμό πορτοκάλι, να βγεις και λίγο στον ήλιο για βιταμινούλα D (τον μάρτη μη ξεχάσεις επειδή θα τσιρουφλιστείς!). Δυστυχώς μέχρι να αποδώσουν καρπούς αυτές οι μεθόδοι (που έτσι κι αλλιώς πρέπει να τα κάνεις καθημερινά και όχι όταν νιώσεις την αδιαθεσία!), θα υπάρξουν κάποια συμπτώματα που ίσως έχουν αντίκτυπο στην απόδοση σου στον εργασιακό χώρο. Μεγάλη προσοχή και στα οικονομικά σου που μπορεί να σου τύχουν κάποια έκτακτα έξοδα (ναι μπορεί να σου χαλάσουν τα ασκουστικά, τι να κάνουμε??). Στα ερωτικά σου επιτέλους θα βρεις την ευκαιρία να εκφράσεις την βααθιάα αγάπη σου στον σύντροφο σου (κάνενα δωράκι πάρε!). Αν όμως είσαι σε ραφάκι, θα σου ανοίξει ο δρόμος για τον έρωτα με πολλές επιτυχίες (άτσα!).

Σκορπιός

σκορπιος

Η εβδομάδα σου θα είναι σούπερ, και με ερωτική διάθεση, από την αρχή της (με το καλό βρε!). Με τόσο ερωτισμό στην ατμόσφαιρα, (ούτε του Αγ. Βαλεντίνου έτσι καλέ!) θα πέσει στην αγκαλιά (και στο κρεβάτι σου!) το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, χωρίς καν να το καταλάβει (τόσο καλός είσαι!). Αν είσαι μοναχούλι, το παραπάνω θα είναι για σένα απλά παιχνιδάκι, χωρίς να χρειαστεί να τάξεις σε κανέναν λαγούς και πετραχίλια. Τα οικονομικά σου, καλό θα ήταν να τα προσέχεις και να περιορίσεις τα έξοδα σου (βάζοντας καβούρια και αστακούς στις τσέπες σου!). Ίσως προς το τέλος της εβδομάδας να πιεστείς και να κάνεις έξοδα πέρα των δυνατοτήτων σου. Το νου σου, σε παρακολουθώ! Σε επαγγελματικό τομέα, ένω έχεις όλες τις δυνατότητες, κάποια ατυχή γεγονότα και συγκυρίες, κάπου και ο υπέρμετρος εγωισμός σου, δυσκολεύουν τα πράγματα. Αλλά τίποτα δεν είναι αναστρέψιμο. Άντε τι περιμένεις ντε;

Τοξότης

τοξοτης

Η εβδομάδα θα είναι λιγάκι (ίσως και πολύυ!) χαοτική σε ότι αφορά θέματα σπιτιού, οικογενειακά ζητήματα και γενικά ό,τι σχετίζεσαι με οικογενειακές υποθέσεις. Προσπάθησε να συγκρατηθείς (αν και δύσκολο, για Τοξότη μιλάμε!), κάνε υπομονή, μη μιλάς κιόλας αν χρειάζεται, και θα αποφύγεις τη μουρμούρα. Στα αισθηματικά σου, κάτι κρυφές συναντήσεις που είχες; (ναι όλο τέτοια κάνεις!) δεν ευνοούνται αυτή την εβδομάδα, εκτός κι αν θέλεις να καταδικάσεις τον εαυτό σου, και σίγουρα να χάσεις. Αν έχεις σχέση, καλό είναι που και που να επιβεβαίωνεις την αγάπη σου είτε με πράξεις είτε με πράξεις! Αν είσαι μοναχούλι, θα έχεις μια καλή ευκαιρία να ψήσεις (όχι το ψάρι στα χείλη!) το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά το θέμα είναι να αρπάξεις όντως την ευκαιρία και να μην πετάξεις χαρταετό! Στον επαγγελματικό τομέα, από τα μέσα της εβδομάδας, θα ατενίζεις το μέλλον σου με αισιοδοξία, και οι θετικές σκέψεις θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις σε ό,τι αδιέξοδο έχει δημιουργηθεί.

Αιγόκερως

αιγοκερος

Η εβδομάδα σου από την αρχή της σου κρούει το καμπανάκι (καμπανάρα δηλαδή!) για να σε έχει σε εγρήγορση, στιγμές που κάτι δεν πάει καλά και κάποιος προσπαθεί να σε κοροιδέψει. Στα αισθηματικά σου, αν έχεις σχέση, τη μία είσαι στη σχέση σου και μόνο εκεί αλλά την άλλη παίζει και το ματάκι (και να δω πότε θα στο βγάλει το ματάκι αυτό ο σύντροφος σου!). Αν είσαι μοναχούλι, ένα νέο πρόσωπο πολύ διαφορετικό από τα άλλα, θα έρθει στη ζωή σου και θα σε κάνει άνω κάτω (και θα σου αρέσει κιόλας!). Τώρα τι να πούμε για τα επαγγελματικά σου; Πρέπει να προσέχεις αρκετά τα νώτα σου και να μην εμπιστεύεσαι τους πάντες, επειδή πολλές προτάσεις θα σου γίνουν και διάφορες προοπτικές υπάρξουν προς το τέλος της εβδομάδας, αλλά τελικά δεν θα ισχύουν (φίδια κολοβά όλοι!!). Στον οικονομικό τομέα, θα πάρεις μια βαθιά ανάσα (όπως στη Yoga!), ώστε να κάνεις ό,τι σχεδίαζες και να μην βγεις τόσο βεβηλωμένος.

Υδροχόος

υδροχοος

Η εβδομάδα σου θα αρχίσει περίεργα, από τη μία μια ομίχλη απλώνεται πάνω από τα οικονομικά σου, και από την άλλη στις σχέσεις σου ίσως βρεθείς απέναντι σε καταστάσεις που αν και ξέρεις πώς είναι λάθος, δεν θα είχες πρόβλημα να τις ξαναζήσεις/ξανακάνεις (τέτοια βίτσια πια? τίποτα δεν έχεις μάθει?). Στα συναισθηματικά σου, αν έχεις τη σχεσούλα σου καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις για να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου (και όχι μπροστά στην τηλεόραση με ταινίες και σειρές). Αν πάλι είσαι στο ραφάκι, ενα φλερτ που θα ξεκινήσει ως παιχνίδι, τελικά θα έχει αναπάντεχες προοπτικές και τελικά θα κερδίσουν και οι 2 μεριές (στοίχημα να το παίξουμε βρε!). Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει και εδώ να προσέξεις κάπου προς το τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο του Ερμή με το Άρη, θα σε κάνει πιο οξύθυμο ώστε να μην δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου (σίγα εσύ! χαλάρωσε και λίγο! δεν θα σε πουν και καμπούρη!).

Ιχθύες

ιχθεις

Οι στόχοι σου θα επιτευχθούν χάρη στο στοιχείο της θεατρικότητας και της απαράμιλλης γοητείας που έχεις (βρε βρε έχουμε ένα ψωνάκι εδώ?). Στον οικονομικό τομέα θα ήταν καλό να ήσουν προσεκτικός και να κάνεις σωστό χειρισμό των οικονομικών σου εσόδων και εξόδων, και μην καθησυχαστείς αν ζητήσεις δανεικά και σου δωθούν εύκολα, επειδή ξέμεινες (μικρό ζητιανάκι!). Τώρα πάμε στα αισθηματικά σου, αν έχεις σχεσούλα μήπως ήρθε η ώρα να πας ένα βήμα παρακάτω την σχέση αυτή? Λέω εγώ τώρα! (εε αν έχεις και 6 χρόνια σχέση, το λες πώς καλό θα ήταν να συγκατοικήσετε!). Αν πάλι είσαι στο όμορφο ραφάκι σου, πάρε το κυνηγετικό σου όπλο (την καραμπίνα ωρέ!) και ξύπνα τον κυνηγό που κρύβεις μέσα σου (είτε είσαι άντρας, είτε γυναίκα), επειδή θα τελειώσει και η κυνηγετική περίοδος! Στα επαγγελματικά σου, πρόσεχε τα λόγια σου, μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλα λόγια μη λες, λένε, οπότε μην υπόσχεσαι και πολλά πολλά και αντίστοιχα μην πιστεύεις πολλά που σου υπόσχονται, επειδή πολλοί τάζουν τα πάντα για να πετύχουν αυτό που θέλουν (αλλά εσύ το ξέρεις και δεν μασάς!). Οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δουλέψεις σκληρά και να απολαύσεις τους καρπούς του κόπου σου σε λίγο καιρό (και ζουμεροί καρποί!).

—————–

Πηγή: www.astrology.gr