Εβδομαδιαίες χιουμοριστικές προβλέψεις

Κριός

κριος

Καλή εβδομάδα να έχεις φίλε μου Κριέ! Κυκλοθυμικός είσαι αυτή την εβδομάδα, ούτε Δίδυμος να ήσουν δηλαδή! Από τη μία προσπαθείς να είσαι σε εγρήγορση και να αναλάβεις δράση και από την άλλη πέφτεις σε λήθαργο (ακόμα και οι αρκούδες του Αρκτούρου ξύπνησαν!). Πάλι καλά που σκέφτεσαι (άξιο απορίας!) με ηρεμία και δεν εντίνεις κι άλλο την κυκλοθυμική αυτή κατάσταση, και μειώνεις έτσι το άγχος σου. Με την τόση σκέψη (απορώ και πάλι) θα βρεις και τη λύση που θέλεις ακόμα και στο πιο δύσκολο πρόβλημα σου. Ο Άρης που θα είναι στον Τοξότη, θα επηρεάσει και εσένα (αμ τι νόμιζες!) και θα σε σπρώξει, στην κυριολεξία, σε μια πιο απελευθερωτική κατάσταση από κάθε φόβο, αμφιβολία που ήταν κρυφή και βαθιά ριζωμένη μέσα σου. Και ενώ όλα θα βγουν στο φως, εσυ θα νιώθεις πιο ανάλαφρος (για τους άλλους γύρω σου δεν ξέρω!).

Ταύρος

ταυρος

Καλή εβδομάδα να έχεις φίλε μου Ταύρε! Η εβδομάδα σου αυτή θα είναι πολύ ήρεμη και ήσυχη, γαλήνια (σαν τη Μαρία τη Σιωπή!), όχι όμως αδιάφορη. Απλά θα νιώθεις πώς οι γαλήνιες στιγμές θα είναι πιο πολλές και θα ισορροπήσουν τις στιγμές άγχους που είχες το προηγούμενο καιρό. Οι φουρτουνιασμένες μέρες ανήκουν στο παρελθόν και θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις ωραία με την οικογένεια σου (αμήν!). Είσαι που είσαι κοινωνικό άτομο (εε προσπαθείς οκ!), η εξωστρεφής αυτή πλευρά σου θα βοηθήσει τις συνεργασίες και τις ομάδες που είσαι μέλος (όχι ποδοσφαίρου!), για να γίνεις ακόμα πιο κοινωνικός (μα πόσο πια! εκπλήσσομαι!). Μια σχέση σου με έναν Υδροχόο μπορεί να γίνει πιο σταθερή και συγκεκριμένη, είτε φιλικά είτε επαγγελματικά. Η ανάγκη για να ξεφύγεις και να πας ταξίδια είναι ακόμα πιο έντονη αυτό το διάστημα (ναι, μόνο σε σένα βρε!).

Δίδυμοι

δίδυμοι

Καλή εβδομάδα να έχεις φίλε μου Δίδυμε! Αν και δεν το βλέπω, με τόσα μπερδέματα που έχεις και δεν μπορεί να γίνει το τοπίο ξεκάθαρο (ή εσύ δεν μπορείς να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις!). Το πιο πιθανόν είναι να μην ξέρεις που πάνε τα τέσσερα και τι πρέπει να κάνεις κάθε φορά. Άμα θέλεις να πετύχεις καλό θα ήταν να χαράξεις μία και μόνο πορεία και να πορεύεσαι με αυτή, για το παραμικρό (αν και λίγο δύσκολο για σένα, αλλά προσπάθησε λιγάκι δεν θα σου πέσει και ο.. ξέρεις εσύ!). Ακόμα καλύτερο θα ήταν να μην επηρεάζεσαι από τις γνώμες των άλλων, επειδή αυτό είναι που σε εμποδίζει να φτάσεις το στόχο σου (μα ναι αυτό και μόνο!). Μάντεψε! Ένας Ιχθύς θα έρθει πάλι στο δρόμο σου, όσες φορές και αν θέλησες να τον αποφύγεις, ένας Ιχθύς πάντα είναι μπροστά σου! Για καλό ή κακό δεν ξέρω.

Καρκίνος

καρκίνος

Καλή εβδομάδα να έχεις φίλε μου Καρκίνε! Και θα είναι καλή, επειδή περιτριγυρίζεσαι από μια θετική αύρα και μπορείς εύκολα να εκμεταλλευτείς τις όποιες ευκαιρίες και να αποφύγεις (σαν χέλι) κάθε τι αρνητικό. Να θυμάσαι πώς όταν είσαι καλά με τα συναισθήματα σου, είναι πιο εύκολο να κάνεις πολλά πράγματα, και κυρίως να πετύχεις σε αυτά άμεσα. Δεν είσαι και πολύ της γυμναστικής, πιο πολύ θα σε χαρακτήριζα Χουζούρη, σαν άλλο Στρουμφάκι, αλλά θα χρειαστεί να καταφύγεις στην γυμναστική και σε εναλλακτικούς τρόπους γύμνασης για να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια, επειδή βαριέσαι και εύκολα, εκτός των άλλων.. προτερημάτων σου. Αν είσαι γεννημένος το τρίτο δεκαήμερο, χρειάζεται να αναπτύξεις μια πιο φιλική και άνετη συμπεριφορά και κυρίως κατανόηση για άτομα και καταστάσεις που σου φαίνονται ξένες (ναι εσύ δεν τα καταλαβαίνεις, όχι εκείνα εσένα! ειρωνεία!).

Λέων

λεων

Καλή εβδομάδα να έχεις φίλε μου Λέοντα! Περίεργη εβδομάδα. Για όσους από εσάς στοχεύετε ψηλά, θα κάνετε υπερβάσεις σε άτομα και συνεργασίες (μόνο εκεί ξέρεις να κάνεις υπερβάσεις, φυσικά!). Γνωρίζεις πολύ καλά πώς δεν είσαι και ο πιο εύκολος άνθρωπος αλλά στον επαγγελματικό τομέα είσαι κάπως ανασφαλής, επειδή πιστεύεις πώς δεν σε αντιμετωπίζουν ισότιμα, λόγω του ότι δεν λαμβάνεις τον ανάλογο σεβασμό (αν δώσεις θάρρος στον χωριάτη, θα σου ανέβει στο κρεβάτι, λένε στο χωριό μου. Μήπως και στο δικό σου;;). Έτσι καταλήγεις να είσαι μοναχούλι, αλλά δεν μπορείς να αναπτυχθείς επαγγελματικά και να ξεδιπλώσεις την ταλεντάρα σου! Και τώρα αφού εξετάσαμε την κατάσταση, καιρός να λάβεις δράση, και να έρθεις πιο κοντά με τους συναδέλφους σου. Καλά όχι τόοσο κοντά, μην είσαι των άκρων. Προσπάθησε να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου επειδή επικρατεί ΤΟ χάος, και χωρίς να το καταλάβεις χάνεις τα όρια, της πιστωτικής. Τα ερωτικά ευνοούν όσους έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα βιώσουν έντονα την ανάγκη της συντροφικότητας και ίσως κάνουν και κάποιες ιδιαίτερες (χχμμ!) εξομολογήσεις.

Παρθένος

παρθενος

Καλή εβδομάδα φίλε μου Παρθένε! Μπορώ να πω πώς θα είναι μια καλή και ήρεμη εβδομάδα για σένα. Ό,τι πρόβλημα και αν υπάρξει το αντιμετωπίζεις με υπομονή και ηρεμία (απορώ είναι η αλήθεια, επειδή σε διακατέχει και ένα κλίκ άγχους!). Αυτό θα σε βοηθήσει πολύ και έτσι σου δίνεται η ευκαιρία να έχεις χρόνο να μπουν άτομα στη ζωή σου (κυρίως εσύ να το χωνέψεις!), χωρίς να έχεις κριτική διάθεση, α λα Μουρατίδη. Η χαλαρή και ήρεμη διάθεση θα συνεχιστεί όλη την εβδομάδα, τόσο που θα βρεις και χρόνο να τα πεις και με τον εαυτό σου. Στις 9 του μήνα έχε το νου σου, επειδή θα κάνεις την αρχή σε μια σχέση σου για να πας παρακάτω την κατάσταση της σχέση αυτής. Καλό θα ήταν να μην το παρακάνεις (όσο και να θέλω να φάω κουφέτα από το γάμο σου, αρκέσου με ένα αρραβώνα!). Τέλος, καλό θα ήταν να είσαι ξεκάθαρος στα λόγια σου και σε αυτά που διεκδικείς, επειδή πολλές φορές με τη στάση σου οι άλλοι θα νομίζουν πως συμφωνείς (πες τα ντε!).

Ζυγός

ζυγος

Καλή εβδομάδα να έχεις φίλε μου Ζυγέ! Εβδομάδα με ασάφεια θα έλεγα. Γύρω σου και μέσα σου επικρατεί αυτή η τάση συναισθηματικής ασάφειας και θα μεγαλώσει όσο πλησιάζουμε στην Τετάρτη, μπερδεύοντας σε πιο πολύ (μόνο τέτοιες ασάφειες έχεις έτσι κι αλλιώς!). Θα είσαι αρκετά ευαίσθητος και ευερέθιστος, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται γύρω σου (αλλιώς καταλαβαίνεις;), αν τελικά είσαι το θύμα ή ο θύτης. Σύμμαχος αυτής της διάθεσης είναι και οι σκέψεις σου, που μπορεί να σου προκαλέσουν φαντασιώσεις και ψευδαισθήσεις (να πω να ετοιμάζουν κρεβάτι στο Δρομοκαΐτειο;;). Η (μυστική) λύση για το πρόβλημα αυτό είναι η σωστή διαχείριση των καταστάσεων, χωρίς άγχος και με ψυχραιμία, αλλά και η δημιουργικότητα (φτιάξε ένα παστίτσιο!). Η εβδομάδα αυτή ευννοεί πολύ νέες δραστηριότητες, που θα σε αναζωογονήσουν και σίγουρα θα εγείρουν την διάθεση σου για γνώση και περιπέτεια.

Σκορπιός

σκορπιος

Καλή εβδομάδα να έχεις φίλε μου Σκορπιέ! Και θα την έχεις επειδή είσαι και θετικός άνθρωπος και κάνεις όνειρα, και σχέδια που σου δημιουργούν ευεξία και χαρά (ονειρεύεσαι ξύπνιος δηλαδή!). Θα υπάρξει μια ξαφνική (δεν θα το έλεγα!) στροφή προς κάθε τι μεταφυσικό και άυλο, που θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τα ενδιαφέροντα σου, τις γνώσεις σου, και να βρεις κρυφές πτυχές του εαυτού σου (λες να ήσουν γάτα στην προηγούμενη ζωή σου;;). Η εσωτερική αυτή εμπειρία θα είναι τόσο δυνατή που θα αλλάξει πολύ την κοσμοθεωρία σου (που ήδη βρίσκεσαι σε μια δική σου κοσμοθεωρία). Καλό θα ήταν να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου και έτσι θα τους ξεπεράσεις, νιώθοντας αυτοπεποίηθηση και δύναμη την οποία έχεις αλλά δεν μπορείς να την αντιληφθείς (αλλά που να το κάνεις τώρα ε; Ας κοιμηθείς!). Θα σου πω ένα μυστικό που θα σε βοηθήσει να το πετύχεις. Να είσαι πιο ανοιχτός και φιλικός με άτομα που μπορεί να μην καταλαβαίνεις απόλυτα το σκεπτικό και τη συμπεριφορά σου, και όλα θα κυλάνε προς το δικό σου συμφέρον.

Τοξότης

τοξοτης

Καλή εβδομάδα φίλε μου Τοξότη! Ο Άρης είναι και επισήμως στο ζώδιο σου, και αυτό σε επηρεάζει, ευτυχώς όχι για κακό. Θα βάλεις τον πήχη και τα στανταρ σου υψηλά (τη σπανακόπιτα την θέλεις με χωριάτικο φύλλο τι να κάνουμε, δεν θα ξεπέσεις), για να αλλάξεις ό,τι δεν σου αρέσει. Η εβδομάδα θα είναι ήσυχη και γαλήνια για τις σκέψεις σου, και ίσως και λίγο ρομαντικές (μα σε τι κόσμο ζεις εσύ;;). Μάλλον ήρθε η ώρα για να ανακαλύψεις τη μαγεία της μουσικής ή του χορού (τσάμικο!) και αυτό θα σου ανεβάσει κι άλλο την διάθεση και την ψυχολογία (εε αν χορεύεις σαν κατσίκι πες μου να έρθω να δω!). Ακόμα και μέσα στο σπίτι σου θα υπάρχει ηρεμία (ποιος είσαι, δάσκαλος του Φενκ σουι;), ίσως να υπάρξει μια ακαταστασία (ε το έχετε αυτό εσείς), αλλά αυτό φανερώνει ανεμελιά. Θα υπάρξουν και δύσκολα αυτή τη βδομάδα (εκπλήσσομαι!), και το δύσκολο θα είναι να διαχειριστείς πρακτικά θέματα τα οποία θα σου φανούν Ιμαλάια και να σε πιάσει απελπισία (πού να βάλω το βάζο; στο τραπέζι στο σαλόνι ή στο τραπέζι στη κουζίνα;). Αλλά δεν θα σε απασχολήσει και τόσο, επειδή η διάθεση σου είναι στα ύψη που θα βγεις και για κανένα ποτάκι, να το γλεντήσεις με καλή παρέα και φίλους (ποιος το χέζει και το βάζο;;)

Αιγόκερως

αιγοκερος

Καλή εβδομάδα να έχεις φίλε μου Αιγόκερε! Και το καλό που σου θέλω είναι να βρεις χρόνο μέσα στην εβδομάδα σου να χαλαρώσεις και λίγο, επειδή έχουν μαζευτεί πολλές εντάσεις και πολλά “πρέπει” (“πρέπει” να πας τουαλέτα ντε!). Έτσι θα απελευθερωθείς (μετά την τουαλέτα!) και θα καταλάβεις πώς μόνο αν χαλαρώσεις θα επιτύχεις τον στόχο σου πιο εύκολα. Καλό είναι να δώσεις προσοχή σε συμβόλαια ή κείμενα που θα πρέπει (νατη και πάλι αυτή η λέξη!) να παραδόσεις και μπορεί να υπάρχουν ασάφειες και λάθη (και ανορθόγραφος! απαπαπα). Κατά τα άλλα, αν αξιοποιήσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο (ορίστε;;) θα έχεις άμεση επιτυχία σε δύσκολες αποστολές (εσύ και ο Κρουζ, ο Τομ!). Μάλλον είναι καιρός για να σε αποπλανήσουν οι τέχνες, ίσως μουσική και φωτογραφία, και θα επιδείξεις μεγάλο ζήλο για κάποιο διάστημα (είσαι εσύ ο επόμενος διάσημος ντι τζέι;). Αν προγραμματίζεις ένα ταξίδι, καλό θα ήταν να το οργανώσεις καλύτερα, από όσο κάνεις μέχρι στιγμής, για καλύτερο αποτέλεσμα.

Υδροχόος

υδροχοος

Καλή εβδομάδα να έχεις φίλε μου Υδροχόε! Με τα οικονομικά σου να σε προβληματίζουν ξεκινάει η νέα εβδομάδα. Είσαι αποφασισμένος (επιτέλους φίλε μου!) να ερευνήσεις όλες τις διεξόδους που έχεις, και είσαι αποφασισμένος να κάνεις υπερβάσεις για να βγεις από την στενότητα αυτή. Έτσι σε βλέπω να παίρνεις ξαφνικές αποφάσεις, οι οποίες θα ανατρέψουν την καθημερινότητα σου και θα αφήσουν τους άλλους με το στόμα ανοιχτό (τι πας Τανζανία για να γίνεις κηπουρός;;). Επειδή συναναστρέφεσαι με πολύ κόσμο, και έχεις ενεργή συμμετοχή σε κοινωνικά δρώμενα, θα αρχίσεις να φροντίζεις τον εαυτό σου και την εμφάνιση σου πιο πολύ (επιτέλους θα πλυθείς!), αλλά θα φροντίσεις και την προσωπικότητα σου (οουυ με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια βρε!). Η δικαιοσύνη για σένα φίλε μου είναι το παν (όχι ο Πίτερ Παν!), και πολλές φορές με την εμμονή σου σε αυτήν είναι σαν να εξαναγκάζεις τον εαυτό σου να κινείται σε αυτό το πλαίσιο (δεν πειράζει μωρέ, ας μείνει ατιμώρητο το παιδάκι που έκλεψε μια τσίχλα!). Οπότε σου προτείνω να χαλαρώσεις, για ακόμα μια φορά, να μην ανεβάζεις τον πήχη τόσο ψηλά επειδή θα χάσεις την επαφή με το έδαφος.

Ιχθύες

ιχθεις

Καλή εβδομάδα να έχεις φίλε μου Ιχθύ! Είναι η εβδομάδα των αποκαλύψεων. Ό,τι σε βασανίζει, σε ενοχλεί ή αν κάποιες φορές είσαι το θύμα, τώρα ήρθε η ώρα να το αποκαλύψεις. Και πλησιάζοντας την Τετάρτη θα νιώσεις την ανάγκη της αποκάλυψης ακόμα πιο έντονη (ω ρε γλέντια!!). Με την νέα σου αυτή στάση θα αλλάξουν τα δεδομένα της καθημερινότητας σου, επειδή πλέον δεν θα είσαι μοιρολατρικός και το ‘εύκολο θύμα’ και (εξ)αναγκαστικά θα βιώσεις καταστάσεις που θα έχουν σαν αποτέλεσμα μεγάλο ξεκαθάρισμα σχέσεων (οπ κάποιος βγήκε από το καβούκι του!). Αλλά μη σκας, από την μάχη και τον πόλεμο, θα βγεις νικητής. Και τώρα που βρήκες τους ρυθμούς σου και είσαι έτσι σκληρός σαν πέτρα, μη διανοηθείς να χαλαρώσεις και να μαλακώσεις, επειδή θα πιαστείς απροετοίμαστος και θα γίνουν λάθη που δεν θα μπορέσουν να διορθωθούν εύκολα. Εσύ που έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες, θα έχεις μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα που θα σε ρίξει στη μάχη!