Ανδρική Αποτρίχωση Στήθους

Ένα μεγάλο κομμάτι του ανδρικού πληθυσμού θεωρεί πως η αποτρίχωση είναι μια καθαρά γυναικεία υπόθεση, εκτός κι αν πρόκειται για αθλητές, μοντέλα ή χορευτές. Ωστόσο, κάτι τέτοιο είναι πλήρως ουτοπικό, καθώς η ανδρική αποτρίχωση στήθους αποτελεί μια εκ των κορυφαίων και δημοφιλέστερων εφαρμογών ενάντια στην αυξημένη τριχοφυΐα στην περιοχή του ανδρικού στήθους!

αποτρίχωση2

Η ανδρική αποτρίχωση στήθους συστήνεται από δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς σε όλο τον πλανήτη, καθώς όχι μόνο χαρίζει μια άρτια αισθητικά εμφάνιση κόντρα στην ανεπιθύμητη και αυξημένη τριχοφυΐα στον ανδρικό στήθος, αλλά επίσης βελτιώνει σημαντικά και την υγεία και την ευεξία, αλλά και την αισθητική του δέρματος στο στήθος. Η ανδρική αποτρίχωση στήθους μπορεί να εφαρμοστεί ολικά με πλήρη αποτρίχωση του δέρματος, ή μερικά, ώστε να διατηρηθεί η αρρενωπότητα και η φυσική αισθητική του ανδρικού σώματος, μετριάζοντας όμως σημαντικά τον όγκο και την ένταση της τριχοφυΐας!

Η ανδρική αποτρίχωση στήθους αποτελεί μια πλήρως ανώδυνη και γρήγορη διαδικασία, η οποία δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας και εφαρμόζεται με την πλέον προηγμένη τεχνολογία στον τομέα της αποτρίχωσης, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Soprano Ice Alexandrite®, αφήνοντας ένα πλήρες και τέλειο αισθητικά αποτέλεσμα! Εγκεκριμένο από τον FDA®, το Soprano Ice Alexandrite®, αφήνει μια δροσερή αίσθηση κατά την εφαρμογή του, και είναι απόλυτα συμβατό με όλους τους τύπους δέρματος, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για την ανδρική αποτρίχωση στήθους, εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα!

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.