3 εύκολα και όμορφα χτενίσματα βήμα προς βήμα

Θέλεις όμορφα και περιποιημένα μαλλιά αλλά δεν έχεις χρόνο να πας στο κομμωτήριο;; Μην ανησυχείς, εμείς είμαστε εδώ. Για να γλιτώσεις χρόνο και χρήμα δες τα χτενίσματα που σου προτείνουμε και εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις σου.

hair4

Αρχικά θα πρέπει να κάνεις μια χωρίστρα στο πλάι και περίπου από το μέσω της να ξεκινήσεις μια πλεκτή κοτσίδα. Μόλις φτάσεις στο ύψος του αφτιού σου θα πρέπει να βάλεις μέσα στην μεσαία τούφα που έχεις στην πλεξούδα σου και τα μαλλιά που είχες αφήσει στο μπροστινό μέρος του προσώπου σου.

Όταν τελειώσεις με την πλεξούδα φρόντισε να την ανοίξεις λίγο για να μην είναι πολύ στιλιζαρισμένη. Έπειτα μάζεψε μια χαμηλή κοτσίδα τα υπόλοιπα μαλλιά σου και πέρασε τα μέσα από ένα στρόγγυλο σφουγγαράκι ειδικό για κότσους.

Κρεπάρισε τα μαλλιά που βρίσκονται έξω από το σφουγγαράκι και γύρισε τα για να κάνεις τον κότσο. Μην παραλείψεις και τα τσιμπιδάκια για να σταθεροποιηθεί καλά.

hair5

Λοιπόν ξεκινώντας θα πρέπει να πιάσεις με ένα κλάμερ τα μαλλιά που βρίσκονται στο μπροστινό μέρος του προσώπου σου, ώστε να μην σε ενοχλούν.

Το επόμενο βήμα είναι να μαζέψεις τα μαλλιά σου μια χαμηλή κοτσίδα και να την ανοίξεις στην μέση πάνω από το λαστιχάκι που έχεις χρησιμοποιήσει.

Έπειτα, πάρε μία τούφα από την μία πλευρά της κοτσίδας σου και μία από την άλλη και τύλιξε τες στα μαλλιά σου, περνώντας τες μέσα από το χώρισμα που έκανες πριν.

Φρόντισε να κρεπάρεις την κοτσίδα σου, ώστε να κάνεις έναν σχετικά φουντωτό κότσο. Τέλος, άφησε τα μαλλιά που είχες με το κλάμερ και γύρνα την κάθε πλευρά προς τα πίσω ώστε να τα πιάσεις και αυτά στον κότσο.

hair6
Για να ξεκινήσεις χώρισε μπροστά τα μαλλιά σου στη μέση και πάρε από μία τούφα στο κάθε σου χέρι. Στη συνέχεια, ένωσε τες πίσω με ένα λαστιχάκι κάνοντας έναν μικρό κότσο, δηλαδή χωρίς να περάσεις τελείως τα μαλλιά σου.

Έπειτα, χώρισε στα δύο τα μαλλιά που έχεις στον κότσο και βάζοντας μέσα το δάχτυλο σου σταθεροποίησε την μέσα πλευρά με ένα τσιμπιδάκι.

Αφού τα σταθεροποιήσεις θα πρέπει να πάρεις μία τούφα από τα μαλλιά που άφησες πριν και να την περάσεις πίσω από το φιογκάκι.