1ο Athens Street Food Festival – Το επισκεφτήκαμε και σας το παρουσιάζουμε! [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Στο πάλαι ποτέ Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι (Πειραιώς και Κεραμεικού), είχε στηθεί για δύο συνεχόμενα τριήμερα, ένα πανηγύρι ξεχωριστών «street» εκδοχών εδεσμάτων από κουζίνες τόσο της Ευρώπης όσο και της Αμερικής, Ασίας και Αφρικής.

sf8

Ήταν μια μεγάλη γιορτή της γεύσης που έδινε την ευκαιρία στους επισκέπτες να δοκιμάσουν αγαπημένες λιχουδιές «των δρόμων» όλου του κόσμου, στην καρδιά της Αθήνας. Από φαλάφελ, μέχρι burgers, μακαρόνια, σουβλάκια, τορτίγες, καθώς και ξεχωριστά cupcakes, την περίφημη καμινάδα της Ουγγαρίας, το μπουγατσάν και πολλά πολλά ακόμα!

Το 1ο Athens Street Food Festival μπορεί να είναι πλέον παρελθόν αλλά έχει ανοίξει το δρόμο και έχει προετοιμάσει τον κόσμο για αντίστοιχα μελλοντικά events. Εμείς το επισκεφτήκαμε την τελευταία του μέρα και μείναμε κάτι παραπάνω από ευχαριστημένοι. Το φαγητό άφθονο, οι επιλογές πλείστες, οι χώροι ειδικά διαμορφωμένοι ώστε να μπορείς να καθίσεις να απολαύσεις το φαγητό σου και η μουσική ιδανική για να συνοδεύει τις ώρες που περνάς στο χώρο του φεστιβάλ.

sf2

sf3

sf

sf6

sf4

sf5

sf7