Έξοδος κοριτσοπαρέας!

Όλοι λατρεύουμε μια βραδιά διασκέδασης και καλοπέρασης με την παρέα μας. Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τα βήματα που προηγούνται μιας τέτοιας εξόδου. (Επειδή οι άντρες δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερη δυσκολία να ετοιμαστούν και να βγουν, θα εστιάσουμε κυρίως στις κοριτσοπαρέες).

Βήματα:

  1. Κανονίστε από πριν με ποιες φίλες σας θα βγείτε, που θα πάτε, πως θα πάτε και πως θα γυρίσετε. Προτιμήστε να μην επιλέξετε άτομα που γνωρίζετε από πριν ότι δεν συμπαθιούνται μεταξύ τους ή άτομα που είναι δυνατόν να χαλάσουν τη βραδιά με τις παραξενιές και τους εγωισμούς τους.

exodos1

  1. Ξεκινήστε να ετοιμάζεστε. Για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα βιαστείτε να βάλετε το κραγιόν σας ή τα πράγματα σας στην τσάντα σας με τα μαλλιά να στάζουν στους ώμους σας, αρχίστε να ετοιμάζεστε περίπου 3 ώρες πριν την ώρα που έχετε κλείσει το ραντεβού σας. Αυτό το διάστημα θα σας δώσει χρόνο για να χαλαρώνετε ανάμεσα στις φάσεις της προετοιμασίας.

ex2

  1. Επιλέξτε τι θα φορέσετε. Αυτό που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι κάτι που νιώθετε άνετα όταν το φοράτε, επειδή, ως γνωστόν, η αυτοπεποίθηση είναι το πιο σέξι αξεσουάρ. Φορέστε κάτι που θα μπορείτε να κινηθείτε εύκολα μέσα σε αυτό, σας ταιριάζει και αναδεικνύει τα δυνατά σας σημεία.

ex3

  1. Απολαύστε ένα αναζωογονητικό μπάνιο.

ex4

  1. Περιποιηθείτε το πρόσωπό σας. Απλώστε ενυδατική κρέμα, κατά προτίμηση με άρωμα. Η ενυδατική κρέμα θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε καλύτερα το μακιγιάζ σας ώστε να παραμείνει αλώβητο όλη τη νύχτα.

ex5

  1. Φάτε κάτι. Είναι προτιμότερο να μην βγείτε έξω με άδειο στομάχι, καθώς αυτό θα σας κάνει να αισθανθείτε τις επιπτώσεις του αλκοόλ πιο γρήγορα. Επίσης, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να φάτε παραπάνω ανθυγιεινές τροφές, αν είστε πεινασμένοι.

ex6

  1. Εφαρμόστε το μέικ απ σας. Για μια βραδινή έξοδο, το καλύτερο είναι να επικεντρωθείτε σε ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό σας. Μπορείτε να επιλέξετε να τονίστε τα μάτια σας με smookey μακιγιάζ, ή να επικεντρωθείτε στα χείλη σας χρησιμοποιώντας λαμπερό ή έντονο κραγιόν.

ex7

  1. Φτιάξτε τα μαλλιά σας. Αποφασίστε το ύφος που ταιριάζει με το ντύσιμό σας λαμβάνοντας υπόψη σας και το μέρος που θα πάτε (αν η βραδιά περιλαμβάνει χορό, θα είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα χτένισμα που δεν χαλάει με την κίνηση). Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ισιωμένο μαλλί, μπούκλα ή μιας δικής σας έμπνευσης δημιουργία. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι με το χτένισμα, έτσι ώστε να μην ασχολείστε με αυτό όλη τη νύχτα. Η ομορφιά είναι γραφτό να γίνεται χωρίς κόπο!

ex8

  1. Ντυθείτε και επιλέξτε τα αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν το ντύσιμό σας.

ex9

  1. Οργανώστε την τσάντα σας με τα απαραίτητα. Ταυτότητα, λεφτά, κλειδιά, κινητό τηλέφωνο είναι πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν ποτέ από την τσάντα σας. Συμπληρωματικά, μπορείτε να έχετε ίσια παπούτσια, να αλλάξετε σε περίπτωση που σας χτυπήσουν αυτά που φοράτε, μεικ απ και άρωμα.

ex10

  1. Πιείτε ένα ποτάκι πριν βγείτε ακούγοντας λίγη μουσική ώστε να μπείτε στο κλίμα.

ex11

Καλή σας διασκέδαση!!!