Spoilers – Δες μας αρέσουν και ιδού οι λόγοι!

Είναι αρκετά συνηθισμένο, ένα άτομο που έχει δει μια ταινία ή ένα νέο επεισόδιο μιας σειράς, να λέει σε κάποιον άλλο, που δεν τα έχει δει ακόμα, τι γίνεται στο τέλος. Ειδικά με το Game of Thrones, τρέχεις να δεις το νέο επεισόδιο διότι την επόμενη μέρα το ίντερνετ είναι γεμάτο  σποιλερ!

spoiler

Σήμερα θα δούμε τους λόγους που δεν γουστάρουμε τα σποιλερ και πιθανά σενάρια που μπορούν να συμβούν στα άτομα που έχουν την τάση να σποιλαρουν το σύμπαν!

  • Δεν θέλεις να ξέρεις τι μέλλει γενέσθαι στη σειρά ή στην ταινία. Για αυτό εξάλλου και βλέπεις τα επεισόδια αντί να διαβάσεις μια πλήρη σύνοψη στο ίντερνετ.
  • Όσοι σποιλαρετε κλέβετε τον ενθουσιασμό/ τη χαρά/ την έκπληξη και όλα τα συναισθήματα που νιώσατε όταν είδατε μια δυνατή σκηνή (Για τους φαν του GOT – δες – Red Wedding).
spoiler4
  • Είναι σπαστικό! Νευριάζετε αυτούς που προσπαθούν να αποφύγουν τα σποιλερ. Για το χι ψι λόγο δεν έχεις καταφέρει να δεις πχ τον D Δεν θες να ξέρεις τι έχει συμβεί, ούτε καν αν η ταινία ήταν καλή ή κακή διότι πας προκατειλημμένος να σου αρέσει ή όχι η ταινία.
spoiler3
  • Κινδυνεύει η σωματική σας ακεραιότητα. Όταν έρχεται ο καιρός να δεις την αγαπημένη σου ταινία στο σινεμά και μαθαίνεις πως ένας από τους αγαπημένους ήρωες πεθαίνει επειδή ένας φίλος σου αποφάσισε να μοιραστεί αυτό το γεγονός, τι κανείς; μένεις ήρεμος ή του χαρακώνεις το αμάξι;;;
spoiler2

Αν έχετε κάνει όλα τα παραπάνω και ειδικά αν τα κάνατε επίτηδες να περιμένετε αντίποινα. Ακόμα και αυτός που ισχυρίζεται πως δεν τον νοιάζουν τα σποιλερ, όταν έρθει η ώρα θα τον πειράξουν….και μάλιστα πολύ!!!