Αφιέρωμα στον άνθρωπο «φαινόμενο»…

Όλοι μας έχουμε ξεκινήσει την βραδιά  λέγοντας η κάνοντας ένα τσεκ ιν με την φράση «Καλησπέρα και καλή βραδιά» και στην συνέχεια  σιγοτραγουδόντας  το, μη μ’αγαπάς…

Όλοι μας έχουμε ερωτευτεί η ξεμυαλιστεί βάζοντας το «θα μου κλείσεις το σπίτι» και όταν η #καψούρα μας κάνει  τη χαλάστρα πάλι στο τέρμα η φωνή στο νύχτα  ξελογιάστρα…

Δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον ένα και  μοναδικό,πρώτα  άνθρωπο και μετά  καλλιτέχνη #ΒΑΣΊΛΗ_ΚΑΡΡΑ!!!

13474119_10206185277213544_1661700129_n

Όπως  προείπα ο Βασίλης μας έμαθε  να ακούμε με την καρδιά  και  όχι με τα αυτιά!!

Έχουμε ερωτευτεί και έχουμε  χωρίσει με τα τραγούδια και όλοι  μας έχουμε σαν σοφό ρητό το γνωστό ~καψούρα ουίσκι και του Καρρ;a οι δίσκοι~ και στην ερώτηση πως  λένε τον γιατρό σου πάντα  #ΒΑΣΊΛΗ_ΚΑΡΡΑ  θα απαντάμε και θα προσθέτουμε ότι στα καλά παιδιά  η καψούρα #ΠΑΝΤΑΑ  πιάνει τόπο.

Στις 12 Νοεμβρίου του 1953 στο Κοκκινοχώρι Καβάλας γεννήθηκε ο Βασίλης Κεσογλιδης ο γνωστός σε όλους  μας  Βασίλης Καρράς.

13459542_10206185277693556_1058600133_n

Το καλοκαίρι του 1969 στις 6 Ιουλίου  σε ηλικία 16 ετών κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο ‘’πρόσφυγα’’

Το 1980 κυκλοφορεί το πρώτο άλμπουμ με τίτλο «αλησμόνητες ώρες» όπου και σχημάτισε γερά  θεμέλια στη καριέρα του.

13472291_10206185277653555_729789271_n

Το 1996 έγινε η μεγάλη επαφή  με τον Φοίβο με αποτέλεσμα την δημιουργία του 2 φορές πλατινένιου δίσκου με τίτλο «τηλεφώνησε μου» και το 1999 η δημιουργία του «επιστρέφω»

Στην συνέχεια γίνονται γνωστές σε όλους πολλές μεγάλες επιτυχίες όπου μέχρι σήμερα αποθεώνουμε και τραγουδάμε από ηλικίες με από 14 μέχρι  114 ετών.

13457710_10206185277773558_924908500_n

Επιπρόσθετα ο Βασίλης έχει  συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες όπως:

Αντώνης Βαρδής, Λευτέρης Πανταζής, Πασχάλης Τερζής, Πέγκυ Ζήνα, Νατάσα Θεοδωρίδου, Κατερίνα Κούκα, Δέσποινα Βανδή, Ανέστης Μαντάς, Στράτος Διονυσίου, Νότης Σφακιανάκης, Αλεξία, Άντζελα Δημητρίου, Χρήστος Δάντης, Έλλη Κοκκίνου, Πυξ-Λαξ, Μάνος Ξυδούς, Πόλυ Πάνου, Πίτσα Παπαδοπούλου, Καίτη Γαρμπή, Σταμάτης Γονίδης, Λίτσα Γιαγκούση, Χριστίνα Κωλέτσα, Ειρήνη Μερκούρη, Νίνο, Χρύσπα, Διονύσης Μακρής

Δισκογραφία:

(1979): “Παράγγες και παλάτια”

(1980): “Αλησμόνητες ώρες”

(1982): “Τι λες καλέ”

(1984): “Γιατί να χωριστούμε”

(1985): “Μη χαθείς”

(1986): “Αποκλειστικά για σένα”

(1987): “Από τη Θεσσαλονίκη με αγάπη”

(1988): “Μια βραδιά στη Θεσσαλονίκη”

(1989): “Αυτή η νύχτα”

(1990): “Είσαι παντού”

(1991): “Λεγε ότι θες”

(1992): “Αστέρια του Βορρά”, “Τραγούδια από το συρτάκι”, Δεν πάω πουθενά”

(1993): “Νύχτα ξελογιάστρα”, “Πως τολμάς”

(1994): “Στη Σαλονίκη μια φορά”, “Χρεώσε το σε μένα”

(1995): “Μια βραδιά στα Ν. Δειλινά”, “Φταις εσύ”

(1996): ”Τηλεφώνησε μου”

(1997): “Με έχεις κάνει αλήτη”

(1998): “Φαινόμενο”

(1999): “Επιστρέφω”, “Αυτοπεποίθηση”, “ 20 Χρονια Βασίλης Καρράς”

(2000): “Οι μεγαλύτερες επιτυχίες”

(2001): “Γύρισε”

(2002): “Λόγια της νύχτας”, “Τα δικά μου τραγούδια”

(2003): “Πάρε τον δρόμο και έλα”

(2004): “Τα καλύτερα 93-2003”

(2005): “Όλα ένα ψέμμα”

(2007): “Όνειρα”

(2008): “Όλα μου τα χρόνια live”

(2009): “Όπως παλιά”

(2010): “Αχ, μοναξιά μου”

(2013): “Αγαπώ τα λάθος άτομα”

Στην συνέχεια θα δείτε  κάποιες ερμηνείες Live και όχι μόνο του Βασίλη  μας(τι να πρώτο-διαλέξεις….),καλή ακρόαση!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ - ΠΕΙΤΕ ΤΗΣ LIVE, VASILIS KARRAS - PEITE TIS

Na peite xairetismata nyxta xelogiastra KARRAS

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ - ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ LIVE, VASILIS KARRAS - DEN PAO POUTHENA

Karras - Lege Oti Thes Live

Βασίλης Καρράς-Είναι τα βράδια αξημέρωτα (live)

Vasilis Karras Me ta rouxa koimamai

 

Το άρθρο αυτό θέλω να το αφιερώσω σε δύο ανθρώπους που μπήκαν στη ζωή μου και την άλλαξαν ριζικά…  Δ.Δ

 

Αφιέρωμα στις μεγάλες επιτυχίες των Planet Of Zeus…

Ποια είναι η γραμμή 4 του μετρό που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός;