Ξεκινούν οι συναυλίες στο Πάρκο «Σταύρος Νιάρχος»

Από το σαββατοκύριακο 27 και 28 Αυγούστου εγκαινιάζεται η σειρά συναυλιών Parklife στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ΚΠΙΣΝ). Η σειρά των θεματικών μουσικών συναυλιών θα παρουσιάζει κάθε φορά διαφορετικά μουσικά στιλ και θα φιλοξενεί καλλιτέχνες και μουσικά συγκροτήματα με διαφορετικές ηχητικές επιρροές.

νιαρχος

Στο πρώτο Parklife (27-28 Αυγούστου) που θα φιλοξενηθεί στο ξέφωτο του πάρκου, οι Παύλος Παυλίδης, Βασιλικός, Leon of Athens και Katerine Duska συναντιούνται σε ένα ακουστικό σετ και τραγουδούν με όχημα τις φωνές τους απαλλαγμένοι από κάθε τι περιττό, αναδεικνύοντας την υπεροχή της απλότητας.

Για τους μικρότερους επισκέπτες έχει προγραμματιστεί μια ζωγραφική απόδραση στον μαγικό κόσμο του Μπλε, ενώ οι μεγαλύτεροι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν τα όριά τους συμμετέχοντας σε δύο συναρπαστικές αθλητικές δραστηριότητες που θα τους προσφέρουν τόνωση και ευεξία.

Παράλληλα με τα παραπάνω, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κλασικές κινηματογραφικές ταινίες μυστηρίου υπό το φως των αστεριών, στο πλαίσιο του προγράμματος Park Your Cinema, που επιμελείται ο Ηλίας Φραγκούλης, να λάβουν μέρος στις καθημερινές οργανωμένες ξεναγήσεις που πραγματοποιούνται στο ΚΠΙΣΝ, καθώς και να θαυμάσουν από κοντά το Ασημένιο Κύπελλο που εμπνεύστηκε και σχεδίασε ο Michel Breal για τον Πρώτο Μαραθωνιονίκη, τον Σπύρο Λούη, μέσα από τη σχετική έκθεση που φιλοξενείται στο ΚΠΙΣΝ.

Πηγή: efsyn.gr