Κέντρο Ξένων Γλωσσών PERUGIA- οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Σας καλωσορίζουμε στο ταξίδι σας στον κόσμο των ξένων γλωσσών, γεμάτο νέες γνώσεις και εμπειρίες, που επιλέξατε να κάνετε μαζί μας!

Από το 1982, όπου και ιδρύθηκε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών PERUGIA, φέραμε μια νέα δυναμική στην εκμάθηση ξένων γλωσσών. Η καταξίωση ήρθε πολύ γρήγορα, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία μας. Εδώ και σχεδόν τριάντα χρόνια, «γράφουμε ιστορία» τόσο στη διδασκαλία των ξένων γλωσσών, όσο και στις εκδόσεις βιβλίων εκμάθησης ξένων γλωσσών στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

14380071_10154446795954360_3256316396297673909_o

Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης, αντιληφθήκαμε την ανάγκη να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας, και ήμασταν το πρώτο Κέντρο Ξένων Γλωσσών, το οποίο πέρα από τις δυτικές γλώσσες, ξεκίνησε την ενασχόληση με «ανεξερεύνητες» για τα ως τότε ελληνικά δεδομένα γλώσσες (τουρκικά, ρωσικά,κινέζικα, αραβικά). Ξεκινήσαμε με τη διδασκαλία των «ανεξερεύνητων» αυτών γλωσσών, αλλά πολύ σύντομα προχωρήσαμε και στην έκδοση βιβλίων για την εκμάθησή τους, βιβλία τουρκικής, ρωσικής, κινεζικής γλώσσας).

Είμαστε, λοιπόν, το μοναδικό Κέντρο Ξένων Γλωσσών με δικές τους εκδόσεις βιβλίων εκμάθησης σε όλες τις γλώσσες που διδάσκει (βιβλία ιταλικής,ισπανικής, τουρκικής, ρωσικής, κινεζικής γλώσσας).

Υποσχόμαστε, τέλος, να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη και ενθουσιασμό την προσφορά μας στην ξενόγλωσση εκπαίδευση.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, φέρνοντάς μας στην πρώτη θέση από το 1982 έως και σήμερα!

35% έκπτωση!

Επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@perugiapubl.gr για να προμηθευτείτε τα βιβλία με την προνομιακή έκπτωση35%από τον εκδοτικό μας οίκο.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών PERUGIA – ΤΙΝΑ ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ έχοντας διαγράψει μια λαμπρή πορεία στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, θεωρείται από το 1982 έως σήμερα το πιο καταξιωμένο Φροντιστήριο εκμάθησης ξένων γλωσσών (αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά, τουρκικά, ρωσικά, κινέζικα,αραβικά, νέα ελληνικά για ξένους).

Είναι, μάλιστα, το μοναδικό με δικές του εκδόσεις βιβλίων για τις ξένες γλώσσες που διδάσκει -Εκδόσεις PERUGIA-, δηλαδή εξειδικευμένα βιβλία κορυφαίας ποιότητας ιταλικής, ισπανικής, τουρκικής, ρωσικής, κινέζικης γλώσσας.

Έχοντας, λοιπόν, τα δικά μας ξενόγλωσσα βιβλία, είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να προσφέρουμε στον κάθε σπουδαστή το υψηλότερο επίπεδο σπουδών στη γλώσσα της επιλογής του. Το ευχάριστο περιβάλλον, το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών και οι κορυφαίοι καθηγητές ξένων γλωσσών, μάς έχουν φέρει εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες στην πρώτη θέση όσον αφορά στις προτιμήσεις των σπουδαστών.

Επιβράβευση της προσφοράς μας: Ενδεικτικά, η πιο πρόσφατη επιβράβευσή μας είναι ότι ο Οργανισμός PERUGIA ( Εκδόσεις / Κέντρο Ξένων Γλωσσών ) επιλέχθηκε από το Βραβεύμενο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ‘‘GLOTTODRAMA’’ ως το καταλληλότερο Κέντρο Ξένων Γλωσσών για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο εξωτερικό !

———————–

Διεύθυνση: Σόλωνος 116 και Λόντου 8

(πλησίον ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ή ΟΜΟΝΟΙΑ)

Τηλέφωνα: 2103816559, 2103803193, email: info@perugia.edu.gr