Φεστιβάλ «BreakTheChain»

Φεστιβάλ «BreakTheChain»

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

22& 23 Οκτωβρίου 2016

Μια εκστρατεία για την καταπολέμηση της Εμπορίας &ΕκμετάλλευσηςΑνθρώπων. Αφύπνιση, ενεργοποίηση και δράση, με όχημα την Τέχνη, τον Πολιτισμό και την Εκπαιδευση. «Δεν μένουμε αμέτοχοι. Σπάμε την αλυσίδα της εκμετάλλευσης».

Μια «γιορτή» κατά της Εκμετάλλευσης Ανθρώπων

technpolis

Στις 22 & 23 Οκτωβρίου 2016 διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ “Break the Chain” στην Τεχνόπολη του Δήµου Αθηναίων, με αφορµή την Πανευρωπαϊκή Ηµέρα κατά της Εµπορίας Ανθρώπων.

Το πολυθεµατικό Φεστιβάλ έχει στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέµατα που αφορούν στην εµπορία και εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο (Αnti-Τrafficking Campaign). Περιλαμβάνει ενημερωτικές, επιστημονικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, µε τη συµµετοχή σημαντικών φορέων – εταίρων, οργανισµών, ιδιωτικών εταιρειών. Οµάδες τέχνης, δηµιουργοί, προσωπικότητες και καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους σε µια «γιορτή» ενεργοποίησης, κατά της Εκμετάλλευσης Ανθρώπων.

Το Φεστιβάλ εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Εθνικού Εισηγητή για την Καταπολέμηση της Εµπορίας Ανθρώπων (Trafficking) του Υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία µε την Τεχνόπολη του Δήµου Αθηναίων.

Περισσότερα ΕΔΩ.