Oι θρυλικοί Depeche Mode επιστρέφουν στην Ελλάδα!

Aυτή θα είναι η συναυλία της χρονιάς!

Oι θρυλικοί Depeche Mode επιστρέφουν στην Ελλάδα!

Οι Depeche Mode ανακοινώνουν την “Global Spirit” περιοδεία τους

Την Τετάρτη 17 Μαΐου το συγκρότημα θα βρεθεί στο TerraVibe Park!

depechemode

Οι Depeche Mode Ένα από τα πλέον επιδραστικά σχήματα της μοντέρνας μουσικής ιστορίας ανακοινώνουν, σήμερα στο Μιλάνο την παγκόσμια περιοδεία τους, η οποία θα ξεκινήσει τον Μάιο του 2017, στο πλαίσιο της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου: «Spirit» στις αρχές του 2017. Σε συνέχεια της κυκλοφορίας του δίσκου, η «Global Spirit» περιοδεία θα δώσει στους παλιούς αλλά και νέους fans του συγκροτήματος να παρακολουθήσουν τα ισοπεδωτικά και έντονα αισθαντικά shows των Depeche Mode.

Στο πρώτο σκέλος της Global Spirit περιοδείας θα δούμε τους Dave Gahan, Martin Gore και Andy Fletcher να παίζουν μπροστά σε πάνω από 1.500.000 fans, σε 32 πόλεις από 21 χώρες σε όλη την Ευρώπη. Η περιοδεία ξεκινά στην Stockholms Friends Arena, στη Στοκχόλμη στις 5 Μαΐου 2017 και θα περιλαμβάνει στάσεις σε μοναδικά venues όπως τα: ParisStade de France, San Siro στο Μιλάνο, και το Berlins Olympiastadion. Εκτός αυτών οι Depeche Mode θα παίξουν για πρώτη φορά σε venues όπως τα: London Stadium, Otkritie Arena στη Μόσχα, και το VeltinsArena στο Gelsenkirchen, της Γερμανίας. Η ευρωπαϊκή περιοδεία τελειώνει στις 23 Ιουλίου με ένα αποχαιρετιστήριο show στο ClujNapoca της Ρουμανίας.

Την Τετάρτη 17 Μαΐου οι Depeche Mode θα βρεθούν στην Αθήνα και στο TerraVibe Park!

Μετά το τέλος του ευρωπαϊκού σκέλους της περιοδείας η “Global Spirittour θα συνεχιστεί με σειρά από shows στην Βόρεια και Νότια Αμερική. Η προηγούμενη περιοδεία του συγκροτήματος: the Delta Machine Tour, προσέλκυσε πάνω από 2.500.000 fans σε sold out shows σε ολόκληρη την Ευρώπη και την Νότια Αμερική, όντας ένας από τα μεγαλύτερα και πλέον πετυχημένα tours της ιστορίας. Στην “Global Spirit” περιοδεία το συγκρότημα συνεχίζει την φιλανθρωπικού χαρακτήρα συνεργασία του με την ελβετική εταιρεία κατασκευής ρολογιών Hublot, συγκεντρώνοντας χρήματα αλλά και εφιστώντας την προσοχή στο κοινό στο θέμα του Charity: Water, με σκοπό την παροχή πόσιμου νερού σε κάθε άνθρωπο στον πλανήτη.

Το “Spirit” θα είναι το 14ο επίσημο album των μουσικών πρωτοπόρων και έρχεται σαν συνέχεια του Delta Machine που έφτασε στο topfive των charts σε 26 χώρες και στο νούμερο 1 σε 12 χώρες.

Το “Spirit” έρχεται σε παραγωγή του James Ford, ιδρυτικού μέλους του συγκροτήματος Simian Mobile Disco, του οποίου το βιογραφικό περιλαμβάνει συνεργασίες με τους Florence and the Machine και Arctic Monkeys. Tο”Spirit” θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2017, σε παγκόσμια διανομή της Columbia Records.

Μιλώντας στο Μιλάνο ο Dave Gahan σχολίασε « Έχοντας πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους και παίζοντας μπροστά σε πάνω από 30 εκατομμύρια fans παγκοσμίως οι Depeche Mode δεν εφησυχάζουν με αμέτρητους καλλιτέχνες να τους αναφέρουν ως βασική πηγή έμπνευσης, ενώ οι κριτικοί τους αποθεώνουν σαν «ακόμη βαδίζουν σε φλεγόμενα μονοπάτια», ενώ «γίνονται ολοένα και πιο σημαντικοί όσο ο χρόνος περνά». Το και η περιοδεία που θα ακολουθήσει έχουν σαν στόχο και σκοπό να συνεχίσουν την ιστορία της μουσικής καινοτομίας καθώς και την κριτική και εμπορική επιτυχία του συγκροτήματος!