Την Κυριακή ο «30ος Γύρος της Αθήνας»

Ο «Γύρος της Αθήνας», η μακροβιότερη και μαζικότερη αθλητική διοργάνωση της τοπικής αυτοδιοίκησης για μικρούς και μεγάλους θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 23 Οκτωβρίου για 30η φορά με κύριο στόχο την χαρά της συμμετοχής και την δύναμη της προσφοράς.

%ce%b3%cf%85%cf%81%ce%bf%cf%82

Το κέντρο της Αθήνας θα υποδεχθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο τους χιλιάδες δρομείς, οι οποίοι θα ξεχυθούν στους δρόμους της πρωτεύουσας να τρέξουν για όσους χρειάζονται τη βοήθειά μας.

Ο αγώνας, ο οποίος διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη.

«Συνδιοργανώνεται με το “Όλοι Μαζί Μπορούμε“ και φέτος τρέχουμε και προσφέρουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων», αναφέρει σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών.

Την εκκίνηση θα δώσει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης στις 9:30 το πρωί από το Παναθηναϊκό Στάδιο για τις διαδρομές 10 χλμ και 5 χιλ. Η εκκίνηση των 3χλμ θα δοθεί στις 9:40 από την Ηρώδου Αττικού, ενώ των Α.μεΑ. στις 09:50 από την Εθνική Πινακοθήκη. Ο τερματισμός όλων των διαδρομών θα γίνει στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Όσοι θα συμμετάσχουν στον 30ο Γύρο της Αθήνας, θα μπορούν να μετακινηθούν δωρεάν με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αρμοδιότητας Ο.Α.Σ.Α από 07:30 έως 13:00. Στην πλατεία Καραϊσκάκη (απέναντι από το Καλλιμάρμαρο) θα πραγματοποιηθεί η mini expo του Γύρου της Αθήνας, όπου οι χορηγοί και οι υποστηρικτές του αγώνα θα δώσουν το παρόν, αλλά και την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να κερδίσουν μοναδικά δώρα.

Πηγή: tanea.gr