Τίτλοι τέλους για το Vine

Τέσσερα χρόνια με την εμφάνισή του και τη φρενίτιδα που προκάλεσε σε εκατομμύρια χρήστες του σ’ όλο τον κόσμο, το Vine η πλατφόρμα σύντομων βίντεο ανακοίνωσε το τέλος της, ηττημένη από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές της, όπως το Instagram και το Snapchat.

vine

H επιτυχία του πρωτοποριακού start up, μετά το λανσαρισμά του στην αγορά το 2012, δεν είχε μεγάλη διάρκεια με τη μαμά εταιρία να εξηγεί στην ανακοίνωσή της ότι πρόκειται να καταργήσει την υπηρεσία μέσα στους επόμενους μήνες, επιτρέποντας ωστόσο στους χρήστες της, οι οποίοι μετατράπηκαν σε αστέρες του Διαδικτύου, να αποθηκεύσουν τα βίντεο τους, προκειμένου να μην χαθούν και να μπορούν να προβληθούν ανά πάσα στιγμή.

Οπότε μην ανησυχείτε θα μπορείτε πάντα να συνδέεστε στους λογαριασμούς σας και να βλέπετε τα δικά σας βίντεο, όπως και άλλων χρηστών.

Η απόφαση για την κατάργηση του start up ελήφθη από το Twitter, που αποφάσισε να αποσύρει από την αγορά το νεότερο δημιούργημά τους, χωρίς όμως να περιγράψει στην ανακοίνωση τους ακριβείς λόγους που την οδήγησαν σ’ αυτή την απόφαση.

Υπενθυμίζεται πως η αρχική εταιρία είχε διαθέσει προς πώληση, τους τελευταίους μήνες, το Vine ωστόσο όλα δείχνουν πως το ενδιαφέρον δεν ήταν μεγάλο, με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να το καταργήσει.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.