Tι θα δούμε στο σινεμά αυτή την εβδομάδα; [3/11-9/11]

Νέες ταινίες! 3/11 ως 9/11

Τι θα παίξει στις αίθουσες αυτή τη βδομάδα;

tainies


Σνόουντεν
Περιπέτεια με τους Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ και Σαιλίν Γούντλι.
Στην ταινία παρακολουθούμε την ζωή του ‘Εντουαρτ Σνόουντεν που έχει γίνει ένας από τους πιο καταζητούμενους ανθρώπους στον κόσμο. Ο λόγος είναι ότι αποκάλυψε παράνομες και τρομερές δραστηριότητες παρακολούθησης της NSA. Επίσης θα δούμε για ποιο λόγο έκανε ότι έκανε, και τι ακολούθησε. Οι αντιδράσεις στις ΗΠΑ για αυτό το έργο ήταν αμφιλεγόμενες.

Εγώ,ο Ντάνιελ Μπλέικ
Κοινωνική ταινία με τους Ντέιβ Τζονς, Χάιλι Σκουάιρς και Σάρον Πέρσι
Ο Ντάνιελ Μπλέικ είναι ένας 59χρονος ξυλουργός που παθαίνει καρδιακό επεισόδιο. Για αυτό δεν μπορεί να ξαναδουλέψει, περιμένοντας έτσι το επίδομα του κράτους. Δυστυχώς η γραφειοκρατία θα του δημιουργήσει καθυστερήσεις και προβλήματα.

Οι ευχούληδες
Κινούμενα σχέδια
Οι Ευχούληδες ο Κλωνάρης και η Πόπη προσπαθούν να σώσουν τους φίλους τους πριν γίνουν γεύμα των γιγάντιων και κακών Μπέργκεν.

Μόνος στο Βερολίνο
Δραματική ταινία με τους Ντάνιελ Μπρουλ, Έμα Τόμσον και Μπρένταν Γκλίζον
Η ταινία μας μεταφέρει στο Βερολίνο της εποχής του 1940 όπου ο Ότο και η Άννα Κουάγκελ χάνουν το γιο τους στο μέτωπο και έτσι αποφασίζουν να αντισταθούν στους Ναζί. Διαρρέουν κρυφά καρτ ποστάλ στην πόλη με συνθήματα κατά του Χίτλερ. Έτσι ο επιθεωρητής Έσεριχ έρχεται στα ίχνη τους.

Blood father: Βίαιη Δικαιοσύνη
Περιπέτεια με τους Μελ Γκίμπσον, Ντιέγκο Λούνα, Γουίλιαμ Μέισι, Έριν Μοριάρτι

Ένας πρώην φυλακισμένος βρίσκεται μετά από καιρό τη 17χρονη κόρη του και προσπαθεί να την προστατεύσει από τους εμπόρους ναρκωτικών που θέλουν να τη σκοτώσουν.

Στη σκιά του φόβου
Ταινία τρόμου με τους Ναργκές Ρασίντι, Αβίν Μανσαντί, Μπόμπι Ναντερί

Η Σιντέχ και η κόρη της ζουν στην Τεχεράνη του 1988, που βομβαρδίζεται αδιάκοπα από τις ιρακινές δυνάμεις. Ενώ φίλοι και συγγενείς εγκαταλείπουν την πόλη και η μικρή αρρωσταίνει όλο και περισσότερο, η Σιντέχ διαπιστώνει πως κάτι απόκοσμο κυκλοφορεί στο διαμέρισμά τους.

7 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα
Φαντασίας με τους Σιγκούρνι Γουίβερ, Φελίσιτι Τζόουνς, Λιούις ΜακΝτούγκαλ

Ο 12χρονος Κόνορ δυσκολεύεται να διαχειριστεί τη βαριά ασθένεια της μητέρας του, ενώ στο σχολείο εκφοβίζεται και βασανίζεται συστηματικά από τους συμμαθητές του. Ένα βράδυ η εμφάνιση ενός γιγάντιου δέντρου στο παράθυρό του, που θέλει να του διηγηθεί τρεις ιστορίες, θα τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα.