Βαριά ήττα του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο από τη Σταντάρ, «σβήνει» η πρόκριση

Εκτός Europa League τέθηκε ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός από την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων μετά την αποψινή του βαριά εντός έδρας ήττα από τη Σταντάρ Λιέγης με 0-3 στο «Απόστολος Νικολαΐδης. Το γκολ του Σισέ στο 61΄ και του Μπελφοντίλ στο 75΄, 93΄ χάρισαν μεγάλη τη νίκη τους Βέλγους, που έφτασαν στους 5 βαθμούς, ενώ οι «πράσινοι» με μόλις έναν για να περάσουν θα πρέπει να συμβούν «σημεία και τέρατα». Με 10 παίκτες τελείωσαν το ματς οι γηπεδούχοι λόγω της αποβολής του Εμποκού με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 77΄.

%cf%80%ce%b1%ce%bf

Εάν εξαιρέσει κανείς το πρώτο 10λεπτο της επανάληψης, που έδειξε κάποια καλά στοιχεία και πίεσε σωστά την άμυνα των Βέλγων, ο Παναθηναϊκός στο σημερινό καθοριστικό ματς πήρε αυτό που του άξιζε.

Οι απουσίες του στοίχισαν πάρα πολύ, όπως και η έξοδος του Μάρκους Μπεργκ στο 30΄ (πάρα πολύ δύσκολα θα προλάβει τον Ολυμπιακό), ενώ στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης ήταν ασύνδετος και χωρίς ουσία στο παιχνίδι του. Οι Βέλγοι χωρίς να παίξουν σπουδαίο ποδόσφαιρο ήταν πιο συμπαγείς και «χτύπησαν» το «τριφύλλι» εκεί ακριβώς που πονούσε.

Ο Παναθηναϊκός του πρώτου μέρους ήταν νευρικός, δεν έχει καλή οργάνωση στο παιχνίδι του κι αν εξαιρέσει κανείς μία φάση με τον Μπεργκ στο 9΄ , οι «πράσινοι» δεν απείλησαν καμία άλλη φορά την εστία του Ουμπέρ. Τα προβλήματα για την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι (είδε το ματς από το μπουθ καθώς ήταν τιμωρημένος και χρέη προπονητή στο ματς εκτέλεσε ο Μούτσι) δεν έλλειψαν ούτε στην άμυνα, καθώς οι Βέλγοι βρήκαν αρκετές φορές ανοιχτούς διαδρόμους και σε δύο τρεις περιπτώσεις έγιναν πάρα πολύ απειλητικοί για την εστία του Στιλ.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.