Όταν ο πλανητάρχης Τραμπ έκανε Ice Bucket Challenge [ΒΙΝΤΕΟ]

Μπορεί ο Ντόναλντ Τραμπ να είναι πλέον πρόεδρος των ΗΠΑ αλλά εδώ και πολλά χρόνια έχει καταφέρει να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του.

Ως τηλεοπτική περσόνα, ο Τραμπ έγινε ιδιαίτερα αγαπητός σε κάποιους αλλά και αρκετά αντιπαθής σε κάποιους άλλους. Έτσι άλλωστε «δουλεύει» η «σόουμπιζ».

%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%bc%cf%80_bucket_challenge

Όντας λοιπόν μια δημοφιλής φιγούρα των αμερικανικών τηλεοπτικών δρώμενων, δεν μπορούσε να μην λάβει μέρος στο Ice Bucket Challenge.

Για όσους δεν θυμούνται, το καλοκαίρι του 2014 το Ice Bucket Challenge ή αλλιώς ALS Ice Bucket Challenge «έσκασε» στο Youtube και κατέκλυσε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα το διαδίκτυο.

Μουσικοί, τραγουδιστές, πολιτικοί, επιχειρηματίες από όλον τον κόσμο καθώς και εκατομμύρια καθημερινοί άνθρωποι, πήραν έναν κουβά, τον γέμισαν παγάκια και νερό και τον έριξαν πάνω τους. Εν συνεχεία, πρότειναν άλλους να κάνουν το ίδιο. Είχαν στη διάθεσή τους για να αποδεχτούν την πρόκληση ένα 24ωρο.

Πίσω από αυτό το «challenge» υπήρχε ένας σκοπός. Επρόκειτο για μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κόσμου όσον αφορά τη νόσο της αμυοτροφικής πλευρικής σκλήρυνσης (ALS). Η πρόκληση αυτή ενθάρρυνε τους ανθρώπους να κάνουν τη δωρεά τους σε ιδρύματα και οργανισμούς οι οποίοι ασχολούνται με τη συγκεκριμένη ασθένεια.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: koutipandoras.gr