ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ με τον Νίκο Ζαδέ!

Ο Νίκος Ζαδές είναι ένα νέο παιδί με ταλέντο που έχει καταφέρει να μας κερδίσει, κλέβοντας τις εντυπώσεις με τον τρόπο που ερμηνεύει. Ο Δήμος Αναστασιάδης υπογράφει την σύνθεση στο τραγούδι του Νίκου, ” Δεν είσαι εδώ” και συνεχίζουν να πραγματοποιούν εμφανίσεις μαζί.

Πέρσι τον απολαύσαμε στη σκηνή του “Bourbon” μαζί με την Κρυσταλλία.

Φέτος, μαζί με τον Πάνο Σουρούνη, έχουν δημιουργήσει την μουσική παράσταση Mπάντα Αγοριών με την οποία εμφανίζονται παρέα σε Αθήνα και επαρχία.

Ας τον γνωρίσουμε όμως καλύτερα μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε αποκλειστικά στο youthspot!

1) Ποια ήταν η σχέση σου με τη μουσική ως παιδί;

Άρχισα να ασχολούμαι με την μουσική στην ηλικία τον 7 όταν ζήτησα από τους γονείς μου να μου πάρουν ένα μπουζούκι. Έτσι ξεκίνησα μαθήματα στο ωδείο και άρχισα να συμμετέχω στις χορωδίες και ορχήστρες του σχολείου και του ωδείου μου. Αργότερα σχηματίσαμε με φίλους το πρώτο μας συγκρότημα και κάπως έτσι κύλησαν τα παιδικά μου χρόνια.


2) Σε έχουμε ακούσει να ερμηνεύεις διάφορα είδη τραγουδιών. Ποιο σου αρέσει πιο πολύ και σε εκφράζει;

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάτι αγαπημένο στο μυαλό μου. Μου αρέσει ότι ακούγεται καλά στο αυτί μου και αυτός είναι και ο λόγος που κατά τη διάρκεια των χρόνων έχω περάσει από πολλά είδη μουσικής όπως η Ροκ, η Ποπ αλλά και Ηλεκτρονική μουσική. Αποφεύγω τις ταμπέλες όσο μπορώ.

fb_img_1478555850505-1
3) Έχεις συνεργαστεί με τον Δήμο Αναστασιάδη. Πες μας δυο λόγια για τις εμφανίσεις σας.

Με τον Δήμο συνεργαζόμαστε τα τελευταία δύο χρόνια και πλέον μπορώ να πω πως πάνω από το επαγγελματικό μας ενώνει μια δυνατή φιλία. Είναι ένας άνθρωπος που πίστεψε σε έμενα και μου έδωσε το βήμα και τις ευκαιρίες να συστηθώ στο ευρύ κοινό. Απολαμβάνω πάντα τις εμφανίσεις στο πλευρό του.


4) Επίσης σου έχει γράψει το τραγούδι σου “Δεν είσαι εδώ”. Τι έχεις να πεις για αυτό;

Το ‘’Δεν είσαι εδώ’’ θεωρώ πως ήταν η επισφράγιση της δίχρονης συνεργασίας μας αλλά και της φιλίας μας που όπως σου είπα δημιουργήθηκε. Είναι μεγάλη ευκαιρία να κάνεις το πρώτο σου βήμα στην δισκογραφία όταν το τραγούδι το έχει γράψει ένας δημιουργός όπως ο Δήμος. Τον ευχαριστώ για αυτό.

fb_img_1478556044297
5) Η μπάντα σου με τον Πάνο Σουρούνη πως δημιουργήθηκε;

Με τον Πάνο γνωριστήκαμε στα πλαίσια της κοινής μας συνεργασίας με τον Δήμο Αναστασιάδη πέρυσι στο ‘’Τσίρκο μας στην πόλη σας’’ που παρουσιάσαμε στο Βοτανικό Plus. Ταιριάξαμε από την αρχή. Έτσι δημιουργήσαμε μια μουσική παράσταση με τίτλο ‘’Μπάντα Αγοριών’’. Είναι μια παράσταση με πολύ τραγούδι, χορό, γέλιο αλλά και ίντριγκες που δημιουργούνται κατά την εξέλιξή της.


6) Ετοιμάζεις κάτι μουσικά τώρα;

Σύντομα θα κυκλοφορήσει το δεύτερο προσωπικό μου single σε μουσική και στίχους δικούς μου.


7) Που μπορούμε να σε δούμε live;

Μόλις ολοκληρώσαμε μια σειρά εμφανίσεων στην Γλυφάδα και σύντομα θα ανακοινώσουμε νέες εμφανίσεις τόσο στο κέντρο την Αθήνας αλλά και στον Πειραιά.

fb_img_1478556460343

8) Για τα μουσικά ριάλιτι τι πιστεύεις;

Τα ριάλιτι έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Κατανοώ ότι είναι ένα μέσον να παρουσιάσεις την δουλειά σου αλλά και το ταλέντο σου στο ευρύ κοινό. Προσωπικά όμως δεν θα πήγαινα καθώς πιστεύω ότι δεν μου ταιριάζει αλλά και γιατί στις περισσότερες των περιπτώσεων η εφήμερη προβολή και διασημότητα έχει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.


9) Πώς θες να είσαι σε 5 χρόνια;

Το να αγαπήσει ο κόσμος τα τραγούδια μου είναι ένα μεγάλο όνειρο! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να ακούς το κοινό να τραγουδάει τα τραγούδια σου. Οπότε ναι αυτό θα ήταν κάτι που θα ήθελα να πετύχω στα επόμενα χρόνια!

Σε ευχαριστούμε για την συνέντευξη και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι κάνεις!

—————

like_on_facebook