Djebali b2b John Dimas + Lex + John Chouliaras + atsou @ Steam

To Flow Productions με το support του Walk The Night επιστρέφει την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στο Steam Athens παρουσιάζοντας ένα εκλεκτό b2b δύο επιφανών καλεσμένων, του Παριζιάνου Djebali και του Έλληνα John Dimas, πλαισιωμένοι από τους Lex , John Chouliaras , atsou

14700911_1125410507536672_5971594734056421384_o

Νέος, ταλαντούχος και με όραμα, o Djebali έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις ανά τον κόσμο, μόνος του καθώς και με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας house σκηνής. Η βάση του στα πρώτα του βήματα, το residency στο θρυλικό club του Παρισιού Rex και το project @Idea Juice με μία εμφάνιση κάθε 2 μήνες στα πιο premium quality locations της υφηλίου. Η παρουσία του στο dream team της LOLA ED είναι αρχηγική καθώς έχει εμπνεύσει πολλά νέα ονόματα της γαλλικής σκηνης να ενταχθούν στο δυναμικό της. Η δραστηριότητα του στην παραγωγή της δίκης του μουσικής, είναι αξιοσημείωτη και αξία σεβασμού από όλους τους καλλιτέχνες του είδους σε όλα τα μήκη και πλάτη του underground house φάσματος. Έφτιαξε το ομώνυμο label (djebali) το 2011 και έκτοτε συνεργάζεται πολύ επιλεκτικά με κοινούς παράγωγους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με πολλές άξιες κυκλοφορίες.

Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα ακούγοντάς τον live σε ένα b2b session με τον “δικό μας” John Dimas.

Ποιος θα φανταζόταν πως δυο decks και ένας χειροποίητος μείκτης για ένα σχολικό πρότζεκτ, θα ήταν ο καταλυτικός παράγοντας για το ξεκίνημα της σημαντικής καριέρας του John Dimas. Επηρεασμένος από τους ήχους του Chicago House, δημιούργησε μια εντυπωσιακή συλλογή δίσκων και ακόνισε τις δεξιότητές του ως DJ στην γενέτειρα του Θεσσαλονίκη. Τα περίφημα set του με τρία decks και σπάνιους house δίσκους σύντομα έγιναν γνωστά και οι πρώτες διεθνείς εμφανίσεις σε clubs και festivals του εξωτερικού δεν άργησαν να έρθουν. Le Nuit Sonores στη Lyon, The Rainbow στο Birmingham, Fabric στο Λονδίνο, το θρυλικό Circoloco στο DC-10 στην Ibiza όπως επίσης τα Watergate, Katerholzig, Chalet και Tresor στο Βερολίνο. Με μια πληθώρα κυκλοφοριών σε labels όπως οι Bass Culture, Claap, Dame Music, One Records αλλά και στη δική του Elephant Moon, o John έχει αφήσει το δικό του στίγμα στον μοντέρνο house ήχο.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στο Steam Athens

Entrance: 8 euro