Νέο σοκ με περιστατικό ενδοσχολικής βίας στη Λεμεσό! 6χρονος στο χειρουργείο από χτυπήματα

Τείνουν να γίνουν ρουτίνα πλέον τα περιστατικά βίας σε σχολικούς χώρους, αυτή την φορά το περιστατικό έλαβε πάλι χώρα στην Λεμεσό, αλλά σε δημοτικό σχολείο.

bullying

Θλιβεροί πρωταγωνιστές του νέου αυτού επεισοδίου ενδοσχολικής βίας ένα εξάχρονο και ένα εφτάχρονο παιδί, σε δημοτικό σχολείο της Λεμεσού. Προτού σπεύσει να πει κάποιος το κλισέ, “ε εντάξει παιδιά είναι βράζει το αίμα τους, παίζουν…”, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι το 6χρονο αγοράκι χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο, όπου εκεί μάλιστα αποφασίστηκε όπως χρήζει εγχείρησης λόγω του χτυπήματος το οποίο εδέχθη, έχοντας σπάσει το ρινικό του οστό!

Όλα ξεκίνησαν από μια παρεξήγηση μεταξύ μιας ομάδας παιδιών, η οποία όμως πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Σύμφωνα και με άρθρο της εφημερίδας “ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ”, το νέο αυτό περιστατικό ενδοσχολικής βίας έλαβε χώρα πριν από 11 ήμερες, ήτοι στις 7 Νοεμβρίου, με ανεξήγητη την αναφορά στο Υπουργείο Παιδείας εκ μέρους της Διεύθυνσης του συγκεκριμένου σχολικού συγκροτήματος.

Όπως ανέφερε στο «Φ» ο επαρχιακός επιθεωρητής Δημοτικής Εκπαίδευσης, Μάριος Στυλιανίδης, «τα παιδιά πιάστηκαν στα χέρια κατόπιν μιας παρεξήγησης. Συγκεκριμένα, ο εφτάχρονος επιτέθηκε με λαβή στον εξάχρονο, καθώς πίστευε ότι ο δεύτερος έσπρωξε φίλο του εφτάχρονου. Ο μικρότερος μαθητής έπεσε στο πάτωμα, με το πρόσωπο του στραμμένο σε πλάκες του εδάφους, με αποτέλεσμα το σπάσιμο του ρινικού του οστού, οπότε και κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στο χειρουργείο.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

——-

like_on_facebook