Η ζωή του Μπαράκ Ομπάμα μετά τον Λευκό Οίκο!

Ο Ομπάμα μετά την λήξη της θητείας του έχει απαντήσει στο παρελθόν ότι: «Σε επτά μήνες από τώρα θα γράφω σε μια εταιρεία ανεύρεσης εργασίας. Σκέφτομαι να δημιουργήσω και έναν λογαριασμό στο LinkedIn και θα δω τι θα βγάλει».

barak

Επίσης έχει δηλώσει πως: «Θα ξανακάνω τη δουλειά που έκανα και πριν. Θα προσπαθήσω να βρω τρόπους να βοηθήσω τους ανθρώπους, τους νέους ανθρώπους που θέλουν να βρουν θέση στην εκπαίδευση, να βοηθήσω ανθρώπους να βρουν μια δουλειά, να βοηθήσω στην εγκατάσταση επιχειρήσεων στις γειτονιές».

barak2

Παράλληλα κάθε πρόεδρος στην Αμερική, μόλις αποσυρθεί από τον Λευκό Οίκο και τα καθήκοντα του, έχει την δική του βιβλιοθήκη η οποία είναι ανοιχτή στο κοινό. Ο Μπαράκ Ομπάμα θα κατασκευάσει τη δική του στο Σικάγο, αφού εκεί έχει περάσει πολλά χρόνια από την ζωή του.

Το νέο σπίτι της οικογένειας των Ομπάμα, θα είναι επίσης στην Ουάσιγκτον και εδώ πάλι θα κάνουν την διαφορά, αφού οι προηγούμενοι πρόεδροι συνήθως μετακόμιζαν εκτός. Ορίστε και ορισμένες φωτογραφίες από το σπίτι που νοικιάζουν.

barak7

barak6

barak5

barak4

barak3