Ημέρες Καριέρας από τη Ryanair σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ημέρες Καριέρας στην Ελλάδα πραγματοποιεί η ηγετική στο χώρο αεροπορική εταιρία Ryanair, με στόχο την άμεση πρόσληψη πληρώματος. Οι Ημέρες Καριέρας αφορούν στην 30η Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και την 1ηΔεκεμβρίου στην Αθήνα. Η εταιρία Crewlink, αρμόδια για τη στρατολόγηση νέου προσωπικού εκ μέρους της εταιρίας, ανακοίνωσε την εκστρατεία εύρεσης προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών της Ryanair.

(AW) Ryanair was the highest scoring of the large carriers in the TPA rankings, and seventh overall. Airline rankings reveal conflicting trends in early stages of rebound The overall outlook appears to be brightening for the airline industry, raising hopes that a new upward cycle is beginning. But look below the surface, and a much more complex—and in some cases troubling—picture emerges.

Οπως επισημαίνει, είναι ανοιχτές 100 θέσεις Πληρώματος Καμπίνας, χωρίς να είναι απαραίτητη η προηγούμενη εμπειρία για τους υποψηφίους. Οι επιτυχόντες, αφού περάσουν τα μαθήματα εκπαίδευσης, θα εξασφαλίσουν τριετές συμβόλαιο εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν εγγραφή στην ιστοσελίδα της Crewlink, ώστε να μπορέσουν να κρατήσουν τη θέση τους για την Ημέρα Καριέρας, είτε για την Αθήνα είτε για τη Θεσσαλονίκη.

Προσόντα υποψηφίων:

  • Δεν είναι απαραίτητη η προηγούμενη σε αντίστοιχη θέση.
  • Να μπορούν να εργαστούν σε διάφορα αεροδρόμια σε όλη την Ευρώπη.
  • Να έχουν διαβατήριο της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
  • Προτιμώνται οι σκληρά εργαζόμενοι, οι ευέλικτοι, οι εξωστρεφείς με έντονη επιθυμία να ταξιδέψουν στην Ευρώπη.
  • Σημαντική είναι η εμπειρία επικοινωνίας με το κοινό, καθώς και η δυνατότητα παροχής υπηρεσιών στον πελάτη.
  • Απαιτείται η γνώση Αγγλικών (προφορικά και γραπτά).

Οσοι επιλεγούν από τις συνεντεύξεις που θα πραγματοποιηθούν στις Ημέρες Καριέρας στην Αθήνα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν Μάθημα Εκπαίδευσης Πληρώματος Καμπίνας στην Αθήνα στις 7 Φεβρουαρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρευρεθούν στην Ημέρα Καριέρας στη Θεσσαλονίκη στις 30 Νοεμβρίου και στην Αθήνα την 1η Δεκεμβρίου θα πρέπει να κλείσουν τη θέση τους μέσω της ιστοσελίδας: http://www.crewlink.ie/en/recruitment-days

Πηγή: e-dimosio.gr