Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τη 42χρονη νεκρή στα Everest

Τραγικό ήταν το παιχνίδι της μοίρας για τη 42χρονη λογίστρια που έχασε τη ζωή της στο υπόγειο του ταχυφαγείου στη πλατεία Βικτωρίας.

ginaika10

Η Βάσω Παραστατίδου δεν πήγαινε συχνά στο κατάστημα. Κρατούσε τα βιβλία της επιχείρησης και είχε πάει σήμερα προκειμένου να τα κλείσει. Όπως λένε οι συνάδελφοί της, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, πήγε νωρίς προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της και να προετοιμάσει ένα πάρτι έκπληξη για τη 12χρονη κόρη της που έχει σήμερα τα γενέθλια της.

Μια στιγμή, ωστόσο, ήταν αρκετή. Δεν μπόρεσε να βγει από το φλεγόμενο κατάστημα. Έσβησε μέσα στο μικρό της γραφείο το οποίο ισοπεδώθηκε από την ισχυρή έκρηξη.

Την ίδια ώρα, συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων για την κατάσταση του βαριά τραυματισμένου ψυκτικού. «Τον είδαμε να βγαίνει από το υπόγειο με σχεδόν καμένο το πρόσωπο του, το οποίο είχε ανοίξει και ήταν γεμάτο ουλές», αναφέρουν.

Ο ψυκτικός εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» με τους γιατρούς να τον υποβάλλουν σε διαδοχικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί και εσωτερικά εγκαύματα και αν έχει εισπνεύσει επικίνδυνα αέρια.

Πηγή: newsbeast.gr