Rising Star: Tο πιο διαδραστικό Talent Show στην ελληνική τηλεόραση.

risingstar3

Τα talent show, υπάρχουν πολλά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, αλλά για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο κόσμος θα μπορεί να συμμετέχει ενεργά. Το Rising Star, αναγνωρίζοντας την εμμονή των νέων, και όχι μόνο, με την νέα τεχνολογία, κατάφερε να φέρει ξανά το κοινό μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Πιο συγκεκριμένα, το Rising Star είναι ένα μουσικό show στο οποίο διαγωνίζονται επίδοξοι τραγουδιστές. Μπροστά τους υπάρχει ένας μεγάλος τοίχος. Για να σηκωθεί αυτός ο τοίχος πρέπει να ψηφίσουν όχι μόνο οι 4 κριτές του Show, αλλά και οι τηλεθεατές από το σπίτι τους.

risingstar4

Πως γίνεται αυτό; Κατεβάζοντας την εφαρμογή στο κινητό ή το tablet, ο τηλεθεατής έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει θετικά ή αρνητικά τον εκάστοτε διαγωνιζόμενο.

risingstar1

Όταν οι ψήφοι του κοινού και της κριτικής επιτροπής, ξεπεράσουνε το 70%, ο τοίχος σηκώνεται και ο διαγωνιζόμενος περνάει στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Η live δοκιμή του Show πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, με το Show να κάνει Πρεμιέρα την ερχόμενη Κυριακή 11/12.

risingstar5

Οι κριτές του show είναι: η Δέσποινα Βανδή, ο Αντώνης Ρέμος, ο Χρήστος Μάστορας και ο Κώστας Μακεδόνας. Ανταποκρίτρια των backstage θα είναι η Καλομοίρα και παρουσιαστής ο Γιώργος Λιάγκας.

Παρακολουθήστε την προσπάθεια της Καλομοίρας να σηκώσει τον τοίχο.

https://www.youtube.com/watch?v=rB9ploakFpY