18ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδας

Το Φεστιβάλ γι αυτούς που έχουν πάθος με  το σινεμά!

Η συμβολή των εθελοντών στη διοργάνωση του Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδας, όλα αυτά τα χρόνια, ήταν εξαιρετικά σημαντική.

festival

Αυτή η αφιλοκερδής βοήθεια αυτών των ανθρώπων που αφιερώνουν τον πολύτιμο χρόνο τους στο Φεστιβάλ, είναι ανεκτίμητη.

Γι αυτό και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος και η Γαλλική Πρεσβεία της Ελλάδας, προσκαλούν και πάλι, όσους αγαπούν το σινεμά και τη γαλλική γλώσσα να συμμετάσχουν ενεργά στη διοργάνωση, που θα γιορτάσει φέτος τα 18α γενέθλια της.

Εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή τους θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν σημαντικούς ανθρώπους του χώρου, καθώς επίσης και να απολαύσουν δωρεάν τις ταινίες του προγράμματος.

Στα χρόνια που προηγήθηκαν της φετινής διοργάνωσης, το φεστιβάλ είχε την τιμή να φιλοξενήσει κάποιους από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους του Γαλλόφωνου πολιτισμού, μεταξύ των οποίων και οι Catherine Deneuve, Josiane Balasko, Claudia Cardinale, Anna Mouglalis, Diane Kruger, Ludivine Sagnier, Jean Reno, Jane Birkin, Richard Berry, Raphaël Personnaz, Francois-Xavier Demaison, Jacques Perrin, Murielle et Delphine Coulin, Radu Mihaileanu, Tony Gatlif, Clémence Poesy, Alexandre Desplat, Ariane Labed, Carole Bouquet, Patrice Leconte, Arnaud Des Pallières, Nathalie Baye, Valeria Bruni-Tedeschi, Karine Viard.

Φέτος το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, από τις 23 έως τις 29 Μαρτίου 2017.

Απαραίτητα προσόντα για τους εθελοντές: να μιλούν ελληνικά, να έχουν πολύ καλή γνώση των Γαλλικών και άλλης ξένης γλώσσας και να είναι πρόθυμοι να εμπλακούν στις διάφορες δραστηριότητες του Φεστιβάλ.

Αυτές οι θέσεις εθελοντισμού αφορούν στην Αθηναϊκή διεξαγωγή του Φεστιβάλ.

Στείλτε μας e-mail με το βιογραφικό σας, στα Ελληνικά ή στα Γαλλικά, έως τις 24 Φεβρουαρίου 2017, και ετοιμαστείτε να ζήσετε την εμπειρία ενός μεγάλου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ!
Διεύθυνση αποστολής e-mail: etranouli@ifa.gr