Το KinderDocs στο Μουσείο Μπενάκη

ο KinderDocs διοργανώνει προβολές ντοκιμαντέρ με βραβευμένες ταινίες φτιαγμένες για παιδιά και νέους, καθώς και τους φίλους, δασκάλους, γονείς, παππούδες, γιαγιάδες, θείες, θείους, νονούς και νονές τους.

kinderdocs


Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τη μαγεία της τέχνης του ντοκιμαντέρ και να δοκιμάσουμε νέους τρόπους επικοινωνίας, με αφορμή ιστορίες που μας αφορούν όλους και αναδεικνύουν θέματα σημερινά και καθημερινά, που ενδιαφέρουν, προβληματίζουν, αλλά και ψυχαγωγούν. Κάθε ντοκιμαντέρ, μια ιστορία: εφηβεία,
 φιλία, οικογένεια, εκπαίδευση, δημιουργικότητα, έκφραση, χορός, ψυχολογία, οικογενειακέςσχέσεις, τέχνη, μετανάστευση, περιβάλλον. Έμπνευση για δημιουργικό διάλογο και δράσεις που θα συνοδεύουν τις προβολές, με στόχο τη δημιουργία των νέων, σκεπτόμενων 
θεατών του αύριο.
Οι προβολές ξεκινούν τον Φεβρουάριο του 2017 σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη Πειραιώς 138 στην Αθήνα και το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στη Θεσσαλονίκη, με την υποστήριξη των σημαντικότερων φεστιβάλ ντοκιμαντέρ στην Ευρώπη, idfa (Ολλανδία) και doxs! (Γερμανία).
Όλα τα KinderDocs προβάλλονται στην αρχική γλώσσα με ελληνικούς υπότιτλους.
Κάθε προβολή KinderDocs περιλαμβάνει δύο ταινίες με το ίδιο εισιτήριο (εξαιρούνται οι προβολές 1/3, 5/3 και 18/3, που περιλαμβάνουν από μία ταινία μεγάλου μήκους).

Περισσότερα ΕΔΩ.