Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας 2017

O πολυαναμενόμενος νέος κύκλος του διαγωνισμού ξεκινά, με ένα νέο εντατικό επιχειρηματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τρεις νέους υποστηρικτές.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των προηγούμενων τεσσάρων διαγωνισμών, το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας προσκαλεί νεοφυείς (start-up)  επιχειρήσεις να υποβάλουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια και να συμμετάσχουν  στον πέμπτο ετήσιο διαγωνισμό. Οι νικητές θα μοιραστούν άτοκη χρηματοδότηση ύψους € 1.250.000, καθώς και καθοδήγηση και υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης, οι οποίες θα παρέχονται από το δίκτυο των υποστηρικτών του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας. Η ιστοσελίδα του Βραβείου, www.hellenicaward.com, θα είναι ανοιχτή για την υποβολή αιτήσεων μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου του 2017.

Από την ίδρυση του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας, έχουν κατατεθεί περισσότερες από 2.600 επιχειρηματικές ιδέες. Το Βραβείο ιδρύθηκε το 2012 από τον Όμιλο Libra για λογαριασμό της Ελληνικής Πρωτοβουλίας. Μέχρι σήμερα, έχουν βραβευθεί 14 εταιρείες, οι οποίες συνεχίζουν να απολαμβάνουν την υποστήριξη και καθοδήγηση από το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας και τους Υποστηρικτές του.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 16 Φεβρουαρίου του 2017. Η ανακοίνωση των φιναλίστ θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2017 και η ανακοίνωση των νικητών τον Ιούνιο του 2017.Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας 2017

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.