Τελετή παράδοσης στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ήρθε η μεγάλη ημέρα. Σήμερα, Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, στις 18.00, ξεκινά μία μεγάλη γιορτή: η ανοιχτή εκδήλωση παράδοσης του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) προς την ελληνική κοινωνία, η οποία θα συνοδευτεί από ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. 

ΝΙΑΡΧΟΣ

Η Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ πρόκειται να φιλοξενήσει αναπάντεχες καλλιτεχνικές συναντήσεις σε ένα πρόγραμμα-έκπληξη, ενώ αποσπάσματα του προγράμματος θα αποκαλυφθούν σε επιπλέον σημεία του ΚΠΙΣΝ, προσκαλώντας τους επισκέπτες να γίνουν μέρος της γιορτής. Τη σκηνοθετική επιμέλεια του προγράμματος υπογράφει ο Θωμάς Μοσχόπουλος.

Πριν την έναρξη του καλλιτεχνικού προγράμματος θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης του έργου. Ολόκληρη η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά σε οθόνες στην Αγορά, στον Πύργο Βιβλίων και στον Φάρο.

Πέρα, όμως από την εκδήλωση παράδοσης, έρχεται και το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και το ΚΠΙΣΝ γιορτάζει το πρώτο του καρναβάλι και τα πρώτα του Κούλουμα μέσα από μία σειρά δράσεων που θα ενθουσιάσουν όλη την οικογένεια. Ανάμεσα σε αυτές, ξεχωρίζει το αποκριάτικο πάρτι της Κυριακής, εργαστήρια face painting και κατασκευής μάσκας, συναυλίες, καθώς και η κατασκευή, αλλά και το πέταγμα του χαρταετού.

Περισσότερα ΕΔΩ.