Oι 10 πιο σέξι ποδοσφαιριστές του πλανήτη [εικόνες]

  1. Gerard Pique

πικέ

O Gerard Pique παίζει στην Μπαρτσελόνα και στην Εθνική ομάδα της Ισπανίας. Έχει παντρευτεί την Κολομβιανή τραγουδίστρια Shakira και έχουν ένα παιδί.

  1. Lionel Messi

μεσι

O πασίγνωστος Lionel Messi έχει κάνει πολλούς που δεν ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο, ν’ αρχίσουν να παρακολουθούν. Τα κόλπα του με την μπάλα και οι ικανότητες του δεδομένες, γι’ αυτό και θεωρείται ένας από τους πιο καλούς ποδοσφαιριστές ever. Kαι αρκετά γοητευτικός θα λέγαμε!

  1. Mario Gotze

gotze

O Γερμανός Mario Gotze, παίζει στην  Μπορούσια Ντόρτμουντ και στην εθνική ομάδα της Γερμανίας.

  1. Fernando Torres

torres

O Fernando Torres είναι Ισπανός και αγωνίζεται στην Ατλέτικο Μαδρίτης και στην Εθνική ομάδα της Ισπανίας.

  1. Robin Van Persie

robin

O ιπτάμενος Ολλανδός, πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι αλλά και με την μπάλα στα πόδια. Παίζει στη Φενέρμπαχτσε και στην Εθνική ομάδα της Ολλανδίας. Ασφαλώς είναι και πολύ γοητευτικός.

  1. Iker Casillas

iker

O Iker Casillas είναι σίγουρα ένας πολύ γοητευτικός άνδρας. Παίζει στην Πόρτο και στην Εθνική ομάδα της Ισπανίας.

  1. David Villa

villa

O David Villa είναι Ισπανός, αγωνίζεται στην Νιου Γιορκ Σίτι ως επιθετικός αλλά μπορεί να παίξει και ως ακραίος μέσος.

  1. Ricardo Kaka

kaka

O Ricardo Kaka είναι σίγουρα ένας πολύ γοητευτικός Βραζιλιάνος. Έχει παίξει στην Εθνική ομάδα της Βραζιλίας και για πολλά χρόνια ήταν στην Μίλαν. Το 2005 παντρεύτηκε την Caroline Celico.

  1. David Beckham

david

Ένας από τους πιο σέξι ποδοσφαιριστές που πέρασαν ποτέ από τα γήπεδα ποδοσφαίρου. Έχει παίξει σε πολλές ομάδες όπως Manchester United, Preston North End, Paris Saint-German, Real Madrid και φυσικά στην Εθνική ομάδα της Αγγλίας. Δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα μας.

  1. Cristiano Ronaldo

ronaldo

Πολύ γοητευτικός και αρρενωπός o Cristiano Ronaldo, παίζει στην Ρεάλ Μαδρίτης και στην Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Οι επιτυχίες του μέσα στα γήπεδα πάρα πολλές, το ίδιο και οι επιτυχίες του στο γυναικείο φύλο.