Nέες ταινίες στο σινεμά!

ΤΡΕΞΕ!

τρεξε

Σκηνοθεσία: ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΠΙΛ
Σενάριο: ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΠΙΛ
Ηθοποιοί: ΚΑΘΡΙΝ ΚΙΝΕΡ, ΜΠΡΑΝΤΛΕΪ ΓΟΥΙΤΦΟΡΝΤ, ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΑΛΟΥΓΙΑ, ΑΛΙΣΟΝ ΟΥΙΛΙΑΜΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο Αφρο-Αμερικάνος Κρις θα συνοδεύσει τη λευκή κοπέλα του, Ρόουζ (Άλισον Ουίλιαμς –Girls), στο πατρικό της για να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο με τους γονείς της (Μπράντλεϊ Γουίτφορντ και Κάθριν Κίνερ) και τον αδερφό της, Τζέρεμι (Κέιλεμπ Λάντρι Τζόουνς –X-Men: First Class). Αρχικά ο Κρις θεωρεί πως, η παράξενη ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σπίτι, όπου το υπηρετικό προσωπικό είναι μαύροι, αλλά και κατά τη διάρκεια μιας ετήσιας οικογενειακής συνάθροισης οφείλεται στη διαφυλετική επιλογή της Ρόουζ, σύντομά, όμως, βρίσκεται αντιμέτωπος με την τρομακτική αλήθεια…

Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ

ImageGen

Σκηνοθεσία: ΜΠΙΛ ΚΟΝΤΟΝ
Σενάριο: ΣΤΙΒΕΝ ΤΣΜΠΟΣΚΙ & ΙΒΑΝ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΤΑΣΟΣ ΚΩΣΤΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΣΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΕΡΤΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΑΜΙΔΑΣ, ΑΛΕΞ ΠΑΝΑΓΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΤΡΑΤΗΣ ΣΤΗΛ, ΑΛΕΞΗΣ ΖΕΡΒΑΝΟΣ, ΠΕΝΥ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ, ΛΙΛΗ ΤΕΓΟΥ, ΜΑΓΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΤΟΥΝΗΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η Μπελ (Emma Watson) είναι μια νεαρή κοπέλα που φυλακίζεται από το Τέρας στο κάστρο του, ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωση του πατέρα της, Μωρίς (Kevin Kline). Παρά τον φόβο της, γίνεται φίλη με το στοιχειωμένο προσωπικό του κάστρου και μαθαίνει να προσπερνά την εξωτερική εμφάνιση του Τέρατος(Dan Stevens), διακρίνοντας την αληθινή καρδιά του Πρίγκιπα που κρύβεται μέσα του. Εντωμεταξύ, ένας κυνηγός που ακούει στο όνομα Γκαστόν (Luke Evans) έχει βαλθεί να παντρευτεί την Μπελ, αλλά και να κατατροπώσει το Τέρας με κάθε κόστος.

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΤΗ ΦΟΡΑ

εναβηματηφορα

Σκηνοθεσία: ΦΑΜΠΙΕΝΤ ΜΑΡΣΟΝΤ ΜΕΝΤΙ ΙΝΤΙΡ
Σενάριο: ΦΑΤΕΤ ΝΤΡΟΥΑΤ & ΓΡΑΝΤ ΚΟΡΠ ΜΑΛΑΝΤ
Ηθοποιοί: ΠΑΜΠΛΟ ΠΟΛΙ, ΣΟΥΦΙΑΝ ΓΚΕΡΑΜΠ, ΑΝΤΑΜΠΑ ΜΠΑΘΙΛ, ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΜΠΛΑΝΚ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο Μπεν, μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, που τον αφήνει σχεδόν παράλυτο, μπαίνει σε μια κλινική αποκατάστασης. Δεν μπορεί να κάνει μπάνιο, να περπατήσει, να παίξει μπάσκετ. Στην κλινική θα κάνει νέους φίλους και μαζί τους θα επαναπροσδιορίσει το νόημα της ζωής. Η ταινία είναι ένα ταξίδι αναγέννησης, γεμάτο δάκρυα και γέλιο, ανατροπές, νίκες και ήττες.

THE LAST FACE

thelastface

Σκηνοθεσία: ΣΟΝ ΠΕΝ
Σενάριο: ΕΡΙΝ ΝΤΙΓΚΜΑΝ
Ηθοποιοί: ΣΑΡΛΙΖ ΘΕΡΟΝ, ΖΑΝ ΡΕΝΟ, ΧΑΒΙΕ ΜΠΑΡΔΕΜ, ΤΖΑΡΕΝΤ ΧΑΡΙΣ, ΑΝΤΕΛ ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Το «The Last Face» αφορά στον έρωτα μεταξύ της Δρ. Ρεν Πίτερσεν (Βραβευμένη με Όσκαρ, Σαρλίζ Θερόν), διευθύντριας ενός διεθνούς οργανισμού ανθρωπιστικής βοήθειας, και του Δρ. Μιγκέλ Λεόν (Βραβευμένος με Όσκαρ, Χαβιέ Μπαρδέμ), ενός γιατρού, μέλους των Γιατρών του Κόσμου. Τοποθετημένη στο ολέθριο φόντο της ταλανισμένης από τον πόλεμο Λιβερίας, ο Μιγκέλ και η Ρεν πρέπει να βρουν ένα τρόπο να κρατήσουν τη σχέση τους ζωντανή κάτω από τρομακτικά δύσκολες συνθήκες, ενώ παράλληλα, το πάθος τους για την αξία της ανθρώπινης ζωής έρχεται σε αντίθεση με τις εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις τους για την επίλυση των συγκρούσεων που τους περιβάλλουν.