«Περιπλανώμενα αστέρια»: Μάκης Πουλιάσης

Ύστερα από μία μικρή καθυστέρηση τα περιπλανώμενα αστέρια θα αναδείξουν για άλλη μια φορά τα αστέρια που είναι ανάμεσα μας!

Όμως όπως λένε το καλό αργεί να γίνει που σημαίνει ότι σήμερα θα διαβάσετε για ένα παιδί που πραγματικά θα σας εκπλήξει με την δημιουργικότητα του και την καλλιτεχνική φλέβα που τον διακατέχει, ας μην καθυστερούμε άλλο και ας πάμε να τον γνωρίσουμε!

Το όνομα του είναι Μάκης Πουλιάσης, η καταγωγή του είναι απο την Κέρκυρα και είναι στην ηλικία των 32 χρόνων.Ο νεαρός Κερκυραίος μας είναι ένα παιδί γεμάτο ζωντάνια, παρόλο που η βάση του είναι στην Αθήνα δεν σταματάει να ταξιδεύει με πυξίδα του τα όνειρα του και την δουλειά του που τόσο αγαπάει.

Το καλοκαίρι βρίσκεται στην πολυπόθητη Μύκονο όπου ζεί και ασκεί το επάγγελμα του εκεί.

makis

Είναι γραφίστας και ασχολείται με την Προώθηση προιόντων : custom t-shirt και custom converse.

Να είστε σίγουροι ότι όσοι έχετε διαβάσει ως εδώ δεν θα το μετανιώσετε όταν δείτε παρακάτω τις καταπληκτικές δουλειές που έχει κάνει και πώς με τόση ευκολία μετατρέπει ένα βαρετό μουντό παπούτσι σε έργο τέχνης!

Φυσικά πηγή έμπνευσης του όπως μας είπε και ο ίδιος είναι η Μύκονος, το μέρος το οποίο ανέδειξε και την δουλειά του!!

Ας δούμε όμως τώρα τι μας είπε και ο ίδιος για τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχει στη ζωή του.

“”Στοχος μου ειναι να δειξω στο κοσμο οτι μπορει να εχει ενα one-of-a-kind converse ή tshirt καθως θα μπορει με την βοηθεια μου να ετοιμασουμε ενα σχεδιο αποκλειστικα για εκεινον! Σαν την λογικη του ταττου που μπορεις με την βοηθεια του τατου αρτιστ να κανεις κατι μοναδικο.

Η φιλοδοξα μου ειναι να βλεπω σε ολο τον κοσμο σχεδια που εχω ετοιμασει για τους πελατες μου και να νιωθουν ξεχωριστοι με το custom converse ή custom tshirt που φορανε.”

shoes54

shoes

shoes2

Αγαπημένα χόμπι του Μάκη είναι τα ταξίδια, όπως μας έχει αναφέρει και ο ίδιος είναι πολύ συχνός επισκέπτης στα Νησιά Κέιμαν, επίσης του αρέσουν πολύ οι ξένες γλώσσες και τα θαλάσσια σπορ!

Ως προσωπικό του ρητό έχει τρείς λέξεις: faith, patience, achievement.Η πίστη και η υπομονή σε οδηγούν στο κατόρθωμα!

Έτσι και ο Μάκης ένα παιδί γεμάτο φιλοδοξίες όνειρα και επιμονή ποτέ του δεν τα παράτησε και πλέον έιναι ένας πραγματικός καλλιτέχνης που γεμίζει τις ζωές μας με τα προσωπικά μας στίγματα πάνω σε αγαπημένα μας ρούχα και παπούτσια!

Ας δούμε και ας θαυμάσουμε το πρώτο του έργο και δημιούργημα!

shoes3

Στις εποχές μας τέτοιοι καλλιτέχνες με τόσο πάθος για την δουλειά τους επιβάλλεται και αξίζει να γίνονται αναγνωρίσιμοι ,διότι αυτά τα μικρά και ασήμαντα για άλλους πράγματα όπως ένα αγαπημένο πρόσωπο σε μία μπλούζα μας, ένα αγαπημένο σχέδιο όπως ακριβώς το έχουμε φανταστεί εμείς  αποτυπωμένο στο παπούτσι μας είναι που κάνουν τον κάθε ένα μας πιο ξεχωριστό και δίνουν μια όμορφη πινελιά ελπίδας, ζωής και παιδικότητας μέσα μας!

shoes5

Όποιος θα ήθελε να έρθει σε επικοινωνία με τον Μάκη είτε για να θαυμάζει τα έργα που αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό είτε για να κάνει κάποια παραγγελία  μπορεί να τον βρεί στους παρακάτω λογαριασμούς:

Instagram: ironmakis

Facebook: Makis Pouliasis

Μπράβο σου Μάκη συνέχισε θαυμάζουμε την δουλειά σου και το πάθος σου!