Open Day Presentation από το MBA International Program

MBA International Program

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών 

Open Day Presentation
Τετάρτη 3 Μαΐου 2017, 6.00 μμ

(Ευελπίδων 47Α & Λευκάδος 33, 11362 Αθήνα

8ος όροφος, αίθουσα 802)

MBA

Το MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών πραγματοποιεί ανοιχτή παρουσίαση (Open Day Presentation) των προγραμμάτων του που θα λειτουργήσουν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-18 στις 3 Μαΐου 2017, στις 6.00 μμ.

Η παρουσίαση απευθύνεται σε όσους σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα της καριέρας τους στον χώρο των επιχειρήσεων, ως στελέχη ή επιχειρηματίες, με στόχο να τους ενημερώσει για:

  • το πώς ένα MBA θα βοηθήσει στην υλοποίηση των στόχων τους,
  • τους βασικούς πυλώνες στους οποίους διαρθρώνεται το πρόγραμμα ΜΒΑ International,
  • τις προοπτικές διεθνούς δικτύωσης και καριέρας,
  • την εμπειρία παρακολούθησης ενός ΜΒΑ από καθηγητές, φοιτητές, απόφοιτους και στελέχη του προγράμματος,
  • τη διαδικασία υποβολής αίτησης,
  • τη δυνατότητα χρηματοδότησης των σπουδών στο πρόγραμμα.

Η παρουσίαση θα γίνει από τον Διευθυντή του Προγράμματος, Καθηγητή Γιώργο Ιωάννου, τον Υπεύθυνο Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Καθηγητή KlasEric Soderquist, την Υπεύθυνη του Γραφείου Καριέρας του MBA International, κα Ιωάννα Τρανού, ενώ τη δική τους εμπειρία από τη συμμετοχή στο πρόγραμμα και την επίδρασή του στη μετέπειτα καριέρα τους θα αναπτύξουν απόφοιτοι του προγράμματος.

H παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην Τετάρτη 3 Μαΐου 2017 στις 6.00 μμ στο Κτήριο των Μεταπτυχιακών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ευελπίδων 47Α & Λευκάδος 33, 8ος όροφος, αίθουσα 802).

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην παρουσίαση, κάντε την εγγραφή σας στη διεύθυνση http://imba.aueb.gr/events/3291/. Στην ίδια σελίδα μπορείτε να υποβάλετε ερωτήματα, τα οποία επιθυμείτε να απαντηθούν κατά την παρουσίαση.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2108203659 και 2108203677 ή στο imba@aueb.gr. 

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών είναι πιστοποιημένο από τον διεθνή οργανισμό ΑΜΒΑ (Association of MBAs). Προσφέρει ένα διεθνές περιβάλλον μάθησης και αλληλεπίδρασης: διδάσκεται εξολοκλήρου στα αγγλικά από διδακτικό προσωπικό κι επισκέπτες ομιλητές από 4 ηπείρους, προσελκύει φοιτητές από περισσότερες από 10 χώρες ετησίως, ενώ το δίκτυο των αποφοίτων του εκτείνεται σε περισσότερες από 40 χώρες. Τους φοιτητές και αποφοίτους υποστηρίζει δυναμικά το Γραφείο Καριέρας του Προγράμματος κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους: με ένα δίκτυο από περισσότερες από 200 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εξασφαλίζει εντυπωσιακά ποσοστά απασχολησιμότητας των αποφοίτων του (95% μέχρι τρεις μήνες μετά την αποφοίτηση, στατιστικά 2016).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-18: 31 Μαΐου 2017.