Το «Κασετόφωνο» είναι μία σελίδα με εξαιρετικές playlists τραγουδιών

Το «Κασετόφωνο», πλέον, θαρρώ, είναι γνωστό σε όλους όσους χρησιμοποιούν ή κατέχουν προσωπικό λογαριασμό στο facebook. Για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι μία σελίδα, η οποία κατηγοριοποιεί τη μουσική (!) σε «κασέτες» ανάλογα με τις ανθρώπινες στιγμές, π.χ κασέτα «Roadtrip» αλλά, ταυτόχρονα, νοσταλγεί με την ίδια τη λέξη «κασέτα» τις παλιές καλές εποχές δεκαετίας ’80 – 90. Πίσω από το «Κασετόφωνο», λοιπόν, βρίσκεται ένας (!!) άνθρωπος που καθημερινά φροντίζει να ανανεώνει τις playlists των κασετών του, να αναρτά προσεγμένα και ταιριασμένα εικόνες με τραγούδια αλλά και να μοιράζει προσκλήσεις για μουσικά event και συναυλίες.

Κασετόφωνο-μουσική

Ο κ. Ανδρέας είναι ένας άνθρωπος χαρισματικός με όλη τη σημασία της λέξης. Έχει καταφέρει να έχει 212.357 like, fan club, ικανοποίηση από την ταύτιση του κόσμου – της κοινής γνώμης όσον αφορά τις μουσικές και τα συναισθήματά τους. Έχει πιάσει που λέμε τον «παλμό» των ρομαντικών, ρεαλιστικών και φιλότεχνων ανθρώπων και συνεχίζει μέχρι και σήμερα ακάθεκτος από το 2012. Εκείνο, που, προσωπικά, μ’ αρέσει πιο πολύ στις κασέτες του είναι η αντιστοίχιση των συναισθημάτων με τα είδη της μουσικής και το ότι σε κάθε κασέτα έχει κι πολλά τραγούδια που δεν επαναλαμβάνονται σε άλλες κασέτες.

«Κασετόφωνο»

Συνιστώ να πατήσετε like στη σελίδα του, να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του και να ακούσετε τις παρακάτω κασέτες που είναι αρκετά αγαπημένες μέχρι στιγμής:

  1. Κασέτα «Roadtrip»
  2. Κασέτα «Μουσικές του Κόσμου»
  3. Κασέτα «Αλητεία»
  4. Κασέτα «Working Fridays»
  5. Κασέτα «All That Jazz»
  6. Κασέτα «Vintage Summertime»
  7. Κασέτα «Triplove»
  8. Κασέτα «Θερινά Μπαλκόνια»
  9. Κασέτα «Κεφάτα Πρωινά»
  10. Κασέτα «Coffee Time»

Επίσημη ιστοσελίδα: http://www.kasetophono.com/  

Επίσημη σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/Kasetofwno/