Προσεχώς στις κινηματογραφικές αίθουσες: Τι να αναμένουμε για Αύγουστο και Σεπτέμβριο από τα Village Cinemas

Τα καλοκαίρια συνήθως λίγες είναι οι ταινίες που κάνουν την εμφάνισή τους τις κινηματογραφικές αίθουσες.

movies2

Από Αύγουστο, ωστόσο, τα Village μας επιφυλάσσουν ουκ ολίγες ολοκαίνουριες ταινίες όλων των ειδών που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γούστο. Πάμε να ρίξουμε μια ματιά σε μερικές απ’ αυτές:

  • Σουζάνα με σκοτώνεις: Ο Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ πρωταγωνιστεί σε αυτήν τη ρομαντική κομεντί που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 3 Αυγούστου. Με φόντο το Μεξικό και την Αϊόβα των ΗΠΑ εκτυλίσσεται η ρομαντική ιστορία που παρακολουθεί την ταραχώδη σχέση μεταξύ του αξιαγάπητου αλλά φλύαρου Ελίχιο και της συζύγου του Σουζάνα που δεν μπορεί πλέον να αντέξει το χαρακτήρα του.
  • Επιστροφή στο Μόντοκ: Ο συγγραφέας Μαξ Ζορν (Stellan Skarsgård) βρίσκεται σε περιοδεία στην Νέα Υόρκη για την προώθηση του νέου του βιβλίου, όταν συναντά ξανά τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε σε όλη του τη ζωή, πριν από δεκαεφτά ολόκληρα χρόνια. Το ενδιαφέρον αυτό δράμα θα προβάλλεται από 10 Αυγούστου στα Village.
  • Baby Driver: Πρόκειται για μία περιπέτεια με πρωταγωνιστή έναν χαρισματικό, νεαρό οδηγό ληστειών που θα κάνει την εμφάνισή της στις 17 Αυγούστου αλλά έχει ήδη τοποθετηθεί ανάμεσα στις καλύτερες περιπέτειες των τελευταίων ετών τόσο από κριτικούς όσο και από το αμερικάνικο κοινό. Με πρωταγωνιστές τους Ansel Elgort και Kevin Spacey δεν έχουμε παρά να το διαπιστώσουμε.
  • Atomic Blonde: H Charlize Theron πρωταγωνιστεί σε αυτήν την περιπέτεια που θα κάνει την εμφάνισή της στις 24 Αυγούστου και αναμένεται να κάνει ιδιαίτερη αίσθηση. Μία πράκτορας της MI6 που φθάνει στο Βερολίνο με μία μυστική αποστολή: να εξιχνιάσει τον φόνο ενός συναδέλφου της και να εντοπίσει μία χαμένη λίστα διπλών πρακτόρων. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσει όλα τα «ταλέντα» της για να παραμείνει ζωντανή και να φέρει εις πέρας την αποστολή της.
  • Εγώ ο απαισιότατος 3: Καλά νέα για τους μικρούς (αλλά και τους μεγάλους) μας φίλους που στις 31 Αυγούστου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την 3η ταινία με πρωταγωνιστή τον Γκρου. Αυτή τη φορά θα τον απολαύσουμε εις διπλούν, καθώς θα έχουμε τη χαρά να συναντήσουμε τον ταραχοποιό, δίδυμο αδελφό του Ντρου! Η 3η συνέχεια της ταινίας που μας γνώρισε τα αγαπημένα μας Minion μας επιφυλάσσει ξεκαρδιστικά γέλια.
  • Anabelle Creation: Έπειτα από 2 Conjuring και μία Anabelle, η σατανική κούκλα εμφανίζεται ξανά και μας προειδοποιεί ότι αναμφίβολα θα προκαλέσει ρίγη τρόμου σε αυτό το prequel που εκτυλίσσεται 7 χρόνια έπειτα από τον τραγικό θάνατο ενός μικρού κοριτσιού στο σπίτι ενός κουκλοποιού. Όσοι είναι διατεθειμένοι να ξανασυναντήσουν τη δαιμόνια Anabelle καλό είναι να προετοιμάζονται για τις 14 Σεπτεμβρίου που θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της!
  • IT: Το συγκλονιστικό best-seller του Steven King πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του στους κινηματογράφους στις 28 Σεπτεμβρίου έπειτα από 27 χρόνια από την τελευταία πολύ επιτυχημένη απόδοσή του στη μικρή οθόνη. Οι εξαφανίσεις μικρών παιδιών, ένας κλόουν που κυκλοφορεί ανεξέλεγκτος και μία παρέα φίλων που θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις αποτελούν εξαιρετικά συστατικά για ένα ανατριχιαστικό θρίλερ. Το περιμένουμε με αγωνία!
  • Black SabbathThe end of the end: Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου θα προβληθεί η συναυλία των Black Sabbath στο Birmingham, στην πόλη απ’ όπου ξεκίνησε το διάσημο συγκρότημα. Στην ιστορική αυτή συναυλία θα ακουστούν τα πιο θρυλικά τραγούδια του συγκροτήματος και επιπλέον θα προβληθούν κομμάτια από τις συνεντεύξεις των Ozzy Osbourne, Tony Iommi και Geezer Butler σχετικά με την εμπειρία της συναυλίας αλλά και της συμμετοχής τους στην ιστορική αυτή μπάντα.

——-

Χρύσα Γούτα