Σοκ από τον άγριο ξυλοδαρμό 30χρονου φοιτητή στο Ρέθυμνο

Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου 30χρονος φοιτητής ο οποίος είχε βγει βόλτα με έναν φίλο του.

Όλα ξεκίνησαν στις 02:30 τα ξημερώματα της Κυριακής την ώρα που οι δύο φίλοι επέστρεφαν στο σπίτι. Τότε  τρεις νεαροί που φαινόταν να τους έχουν στήσει καρτέρι λέγοντας τους μόνο τη φράση «excuse me» (με συγχωρείτε) τους επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις.

Ο φίλος του θύματος πρόλαβε και τράπηκε σε φυγή ενώ το ίδιο το θύμα έχοντας ήδη δεχτεί μια γροθιά στο πρόσωπο δεν βρήκε τρόπο να ξεφύγει από τους τρεις νεαρούς που τον έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον χτυπούν ομαδικά με μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

Bλέποντας πως ο 30χρονος δεν τον ακολούθησε, ο φίλος του επέστρεψε στο σημείο που είχαν δεχτεί την επίθεση και τον βρήκε πεσμένο στο έδαφος και σχεδόν αναίσθητο. 

Το θύμα δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια εισήχθη στη χειρουργική κλινική απ’ όπου πήρε και πήρε εξιτήριο.

Ο ίδιος ο 30χρονος ανέφερε για το περιστατικό ότι τους επιτέθηκαν τρεις νεαροί ηλικίας 20 περίπου ετών. « Μας επιτέθηκαν με μπουνιές στο πρόσωπο. Με έριξαν σε σκαλιά και πέφτοντας κάτω συνέχισαν να με γρονθοκοπούν και να με κλοτσούν ανελέητα» σημείωσε για να προσθέσει ότι η επίθεση ήταν δολοφονική.
Οι γονείς του 30χρονου υποστήριξαν ότι το παιδί τους ζει από θαύμα και ζήτησαν την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και την παραδειγματική τιμωρία των δραστών.

Εν τω μεταξύ, την Τρίτη οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα δύο νεαροί που συνελήφθησαν για τον ξυλοδαρμό του 30χρονου τα ξημερώματα της Κυριακής. Οι δύο άντρες αναγνωρίστηκαν από το θύμα ως οι δύο από τους τρεις που του επιτέθηκαν με μανία και του προκάλεσαν σοβαρές βλάβες κυρίως στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Οι δύο άντρες αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, προκειμένου να εντοπιστεί και ο τρίτος. Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο άτομα –ο ένας εκ των οποίων έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές- δεν έχουν παραδεχθεί συμμετοχή τους στο αιματηρό περιστατικό.

Περισσότερα εδώ