Στην αρχή του είπε τα χειρότερα και στο τέλος πάτησε το Golden Buzzer!

Απίστευτη σκηνή εκτιλίχθηκε χθες στο Ελλάδα έχεις ταλέντο. Στη σκηνή βγήκε ο ο Νίκος Στρατής ή «Tagma» και απολαύσαμε ένα free style.


Οι κριτές του είπαν καλά λόγια μέχρι που πήρε τον λόγο ο Φώτης Σεργουλόπουλος και του είπε τα εξής: «Εγώ έχω ένα θέμα. Όταν σε είδα την προηγούμενη φορά, λέω τι ήρθε να κάνει εδώ πέρα; Εγώ για το ραπ έχω μία ιδιαίτερη άποψη. Για εμένα είναι μία υποκουλτούρα που δεν έχει να κάνει με το ταλέντο και με το stage αυτό. Τι δουλειά έχεις εδώ; Μιλάς με συνθήματα στο κοινό σου και το κοινό σου σε αγαπάει για αυτό το πράγμα. Εδώ ήρθες να κάνεις λίγο το φλωράκι; Δεν το καταλαβαίνω! Θέλω να μου απαντήσεις γιατί για εμένα το ραπ είναι μία άλλη κουλτούρα».

O Νίκος Στρατής σάστισε και απόρησε με αυτά τα λόγια που του είπε ο Φώτης και του απάντησε ότι στη σκηνή ήρθε για να δείξει κάποια από τα πολλά ταλέντα που έχει στη μουσική καθώς όπως είπε παίζει και μπουζούκι, κιθάρα και τραγουδάει και λαικά. Και στο τέλος ρώτησε τον Φώτη αν τον κάλυψε με τις απαντήσεις του. Τότε ο Φώτης σηκώνεται πάνω και με όλη του τη δύναμη πάτησε το Golden Buzzer.
Δείτε το βίντεο: